A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Οι "νέοι φτωχοί" της Ελλάδας

E-mail Εκτύπωση PDF

ftoxosΜέσα σε μόλις δυόμισι χρόνια η εικόνα της ελληνικής κοινωνίας έχει αλλάξει δραματικά.

Η ανεργία καλπάζει, 13,2 δισεκατομμύρια ευρώ βγήκαν από τις τσέπες των εργαζομένων εξαιτίας των περικοπών, το ποσοστό της παιδικής φτώχειας είναι από τα υψηλότερα στην Ευρώπη και μία νέα κοινωνική τάξη κάνει την εμφάνισή της, οι «νέοι φτωχοί».

Έλληνες καθηγητές σε Αλβανικά ΑΕΙ

E-mail Εκτύπωση PDF

aei«Ζητούνται Έλληνες καθηγητές για να διδάξουν σε πανεπιστήμια. Πολύ καλές αποδοχές. Μετακινήσεις, στέγη και έξοδα διαμονής, όλα καλυμμένα»!

Δεν πρόκειται για αγγελία που αλιεύτηκε σε κάποιο έντυπο. Είναι, όμως, αλήθεια. Αλβανικά και βουλγαρικά πανεπιστήμια ζητούν από Έλληνες καθηγητές να διδάξουν στους φοιτητές τους, με το... αζημίωτο φυσικά.

ΕΟΠΠΥ κι απάνω τούρλα..

E-mail Εκτύπωση PDF

eopyΤο μάθατε το τραγουδάκι; Αυτό το «..και Ένα και Τέσσερα και Πέντε-Πέντε να είναι οι ώρες τους..!» Τρέξτε υπερήφανα γηρατειά στα τηλέφωνα να δώσετε και το τελευταίο ευρώ που σας περίσσεψε, για να κλείσετε ραντεβού με έναν γιατρό και να μην πεθάνετε αβοήθητοι..! Αυτήν την ξευτίλα επιφύλασσαν στους Έλληνες απόμαχους, που έφαγαν την ζωή τους ολόκληρη, ελπίζοντας πως θα δουν κάποτε αυτήν την ρημαδοχώρα να στέκεται περήφανη στα πόδια της. Ο κάθε παππούς θα πρέπει να μάθει απ' έξω αυτό το «Δεκατέσσερα- τόσο..» που του επαναλαμβάνει συνεχώς η γιαγιά στην διαφήμιση και μας τρελαίνει 900 φορές την μέρα.. Και ο λόγος ποιος;

Σεισμός... ετοιμάζεται από Αποστράτους στη Λάρισα

E-mail Εκτύπωση PDF

apostratiΓια την πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Νομαρχίας της Λάρισας ετοιμάζουν οι Απόστρατοι των Ε.Δ και των ...

Σωμάτων Ασφαλείας!

Η Συγκέντρωση υποστηρίζεται από τους Προέδρους των Παραρτημάτων της ΕΑΑΣ των νομών Τρικάλων ,Λάρισας, Καρδίτσας ,Μαγνησίας και Πιερίας!

Ο χάρτης του χρήματος στην Ελλάδα. Πλούσιοι και φτωχοί

E-mail Εκτύπωση PDF

elladaΜε μέσο οικογενειακό εισόδημα 545.000 ευρώ και σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό είναι οι πλουσιότεροι Έλληνες, την ώρα που οι φτωχότεροι βγάζουν περίπου 8.600 ευρώ και μένουν στην Οργάνη Ροδόπης, όπως αποτυπώνεται από τις φορολογικές δηλώσεις.

Σελίδα 380 από 423

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com