A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Πράσινο φως για δάνεια σε αγρότες

E-mail Εκτύπωση PDF

agrotesΆνοιξαν, από το πρωί, τα δάνεια τις ΑΤΕ-Πειραιώς για τις χρηματοδοτήσεις γεωργών, κτηνοτρόφων και μεταποιητικών αγροτικών επιχειρήσεων, στο πλαίσιο της προσπάθειας της κυβέρνησης να υποστηριχθεί ο αγροτικός τομέας, όπως δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Με πλαφόν η δόση στα στεγαστικά

E-mail Εκτύπωση PDF

spitiΗ κυβέρνηση σε συνεργασία με τις τράπεζες έχει καταλήξει στο πλαίσιο για μια γενική ρύθμιση των στεγαστικών δανείων ώστε να ανακουφιστούν τα νοικοκυριά από τις υψηλές δόσεις που καταβάλλουν.

Οδηγίες της Τροχαίας για τη νέα σχολική χρονιά

E-mail Εκτύπωση PDF

mathitesΜε αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, με στόχο την ασφαλή μετακίνηση και την προστασία των μαθητών από τροχαία ατυχήματα, δίνει τις παρακάτω συμβουλές.

Συγκεκριμένα, έχει προγραμματίσει σειρά μέτρων, στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδιασμού για την Οδική Ασφάλεια. Ειδικότερα, τα μέτρα αφορούν μεταξύ άλλων:

Tι κάνετε όταν το παιδί σας αρνείται να πάει σχολείο;

E-mail Εκτύπωση PDF

sxoleioΗ έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς πλησιάζει και πολλά από τα παιδιά που πάνε πρώτη φορά σχολείο, μπορεί να αρνηθούν να πάνε σχολείο.
Η άρνηση αυτή είναι τόσο έντονη που φέρνει σε απελπισία γονείς και δασκάλους, γιατί δεν ξέρουν τι να κάνουν.

Ποια προϊόντα πρέπει να παρέχουν τα κυλικεία των σχολείων

E-mail Εκτύπωση PDF

kilikioΠοια προϊόντα πρέπει να παρέχουν τα κυλικεία των σχολείων Τα σχολικά κυλικεία πρέπει να παρέχουν ασφαλή για την υγεία των μαθητών προϊόντα. Συγκεκριμένα, το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών δημοσιεύει τον κατάλογο με τα προϊόντα που πρέπει να βρίσκονται στα ράφια των κυλικείων των δημοτικών σχολείων.

Σελίδα 379 από 423

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com