A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Η τρόικα θέλει να πεθαίνουμε σαν τα σκυλιά!

E-mail Εκτύπωση PDF

troikaΥπό τις συνεχείς και αφόρητες πιέσεις της Τρόικας και ειδικότερα του Μορς, το υπουργείο υγείας εφάρμοσε εσπευσμένα και εν μία νυκτί τη συνταγογράφηση από τους ιατρούς του ΕΟΠΥΥ, με βάση τη δραστική ουσία.

Προσοχή: Για μήνυμα – παγίδα στα κινητά προειδοποιεί η ΕΛ.ΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

Τι είναι η «Νιγηριανή απάτη»

apatiΜηνύματα με παραπλανητικό περιεχόμενο λαμβάνουν στο κινητό τους τηλέφωνο, το τελευταίο χρονικό διάστημα, αρκετοί πολίτες. Σκοπός των αποστολέων είναι η συλλογή προσωπικών δεδομένων των παραληπτών και η εξαπάτηση αυτών. Τα συγκεκριμένα μηνύματα είναι γραμμένα στην αγγλική γλώσσα και έχουν ως αποστολέα αριθμούς κινητού τηλεφώνου από το εξωτερικό.

iDoser: Το "ναρκωτικό" που τρελαίνει τον εγκέφαλο!

E-mail Εκτύπωση PDF

idoserΣυναγερμός για το νέο και άκρως επικίνδυνο ναρκωτικό iDoser (ή, αλλιώς, «χέρι του θεού») που κατασκευάζεται και διακινείται μέσω του Διαδικτύου και κάνει θραύση σε όλο τον κόσμο έχει σημάνει τους τελευταίους μήνες στις ελληνικές διωκτικές αρχές.

Καταδικάστηκε βασανιστής ζώου για πρώτη φορά στην Ελλάδα

E-mail Εκτύπωση PDF

Φώτο αρχείου

silakiΠρώτη φορά στα χρονικά της Ελληνικής δικαιοσύνης οδηγήθηκε στη φυλακή ιδιοκτήτης – τέρας κατηγορούμενος για κακοποίηση ζώου. Το σκυλί στάθηκε τυχερό μέσα στην ατυχία του,αφού οι φιλόζωοι περαστικοί είδαν την φρικτή πράξη του, έσωσαν το δυστυχισμένο ζώο και οδήγησαν τον απάνθρωπο ιδιοκτήτη του στη δικαιοσύνη.

Αυτοκτόνησε ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Τζανής

E-mail Εκτύπωση PDF

tzanisΤο όνομα του ήταν εντός της λίστας των 36 που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ

Αυτοκτόνησε δια απαγχονισμού την Πέμπτη το βράδυ, ο πρώην υφυπουργός του ΠαΣοΚ Λεωνίδας Τζανής, στο υπόγειο της κατοικίας του, στο Βόλο. Η αυτοκτονία του κατά κάποιο τρόπο είχε προαναγγελθεί, καθώς, όπως είχε εμπιστευτεί σε στενό του πρόσωπο: «δεν αντέχω να περάσω για δεύτερη φορά τον διασυρμό».

Σελίδα 372 από 423

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com