A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

«Καμπάνα» ύψους 390.000 ευρώ σε εισπρακτικές εταιρείες

E-mail Εκτύπωση PDF

kampaniaΠρόστιμα συνολικού ύψους 390.000 ευρώ επέβαλε το Τμήμα Μητρώου Εταιρειών Ενημέρωσης της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης, για παραβάσεις του νόμου 3758/2009 περί εταιρειών ενημέρωσης ληξιπρόθεσμων οφειλών (γνωστές ως εισπρακτικές).

Κατάθλιψη και αυτοκτονία στο καιρό της κρίσης

E-mail Εκτύπωση PDF

tsigasΗ φετινή παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας (10 Οκτωβρίου) είναι αφιερωμένη στη κατάθλιψη.

Η κατάθλιψη είναι μια ομάδα ασθενειών ,που όλοι σχεδόν γνωρίζουμε. Κοντά στο 40% των περιπτώσεων έχουμε προσωπική εμπειρία, άμεση ή έμμεση.1 στα 20 άτομα αναφέρουν ότι είχαν  ένα επεισόδιο κατάθλιψης τον τελευταίο χρόνο . Είναι πρώτη στο κατάλογο με τις κύριες αιτίες ετών ζωής με αναπηρία από όλες τις παθήσεις.

Η Μέρκελ τον έβγαλε από τα ρούχα του

E-mail Εκτύπωση PDF

rouxaΤην ώρα που η Γερμανίδα καγκελάριος δήλωνε ότι βρίσκεται στο πλευρό της Ελλάδας, κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με τον Αντώνη Σαμαρά, ένας άνδρας διαδήλωνε για την παρουσία της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα, μέσω μίας -ομολογουμένως- πρωτότυπης διαμαρτυρίας.

Προσοχή στα πρωτοβρόχια όσοι οδηγούν

E-mail Εκτύπωση PDF

vroxesΤο φθινόπωρο πιάνει στα πράσα τους π ε ρ ι σ σ ό τ ε ρ ο υ ς οδηγούς, ενώ με τα πρωτοβρόχια το οδόστρωμα γλιστράει σαν σαπούνι.

Η κατάσταση γίνεται πιο επικίνδυνη αν έχουν πέσει στο βρεγμένο οδόστρωμα φύλλα δέντρων, ενώ σε συνδυασμό με τα φθαρμένα ελαστικά ο δείκτης ολισθηρότητας εκτοξεύεται ταχύτατα. Τι πρέπει να κάνουμε;

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ σε Καλαμπάκα και Τρίκαλα

E-mail Εκτύπωση PDF

maziΣτο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ σε συνεργασία με το Ράδιο ΣΤΑΓΩΝ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ», συγκεντρώνουμε φάρμακα και υγειονομικό υλικό το Σάββατο 13 Οκτωβρίου από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, στην Καλαμπάκα, στην κεντρική πλατεία της πόλης και στα Τρίκαλα, στην αρχή του πεζόδρομου Ασκληπιού.

Σελίδα 370 από 423

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com