A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες!

E-mail Εκτύπωση PDF

meramiteras

Στην Κύπρο για δουλειά 1500 Έλληνες

E-mail Εκτύπωση PDF
jobsΣτις πτήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Λευκωσία θα συναντήσετε «καλαμαράδες» με ογκώδεις βαλίτσες, λάπτοπ και αμήχανο χαμόγελο που ετοιμάζονται να προσγειωθούν στην κυπριακή πραγματικότητα με την ελπίδα ότι στην αδελφή χώρα θα μπορέσουν να «στεριώσουν» και τις περισσότερες φορές η ζωή τους δικαιώνει.

"Χτυπούν κόκκινο" κατάθλιψη και αυτοκτονίες στην Ελλάδα

E-mail Εκτύπωση PDF
katathlipseisΔραματική 22% αύξηση των αυτοκτονιών και 30% αύξηση στα ψυχοσωματικά προβλήματα καταγράφηκαν την τελευταία διετία.

Αυξήθηκαν οι αυτοκτονίες κατά 22% την τελευταία διετία στην Ελλάδα

E-mail Εκτύπωση PDF
aftoktonies   Πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα ποσοστά κατάθλιψης και αυτοκτονικών τάσεων παρατηρούν οι ειδικοί επιστήμονες, οι οποίοι αναμένουν παράλληλα επιδείνωση του σοβαρού προβλήματος της τοξικοεξάρτησης.

Προσποιήθηκε τη νεκρή για να γλυτώσει

E-mail Εκτύπωση PDF
prospoiisiΤυχερή μέσα στην ατυχία της ήταν μια γυναίκα από τη Βρετανία η οποία δέχτηκε επίθεση το περασμένο Σαββατοκύριακο από τσιτάχ σε Ζωολογικό Πάρκο της Ν. Αφρικής.

Η Violet D'Mello, 60 ετών, από το Αμπερτίν της Σκωτίας βρισκόταν μαζί με τον σύζυγό της εντός του περιφραγμένου χώρου όπου διαμένουν τα τσιτάχ προκειμένου να βγάλει μια αναμνηστική φωτογραφία. Μαζί τους ήταν και μια οικογένεια για τον ίδιο λόγο, όταν ξαφνικά ένα από τα τσιτάχ άρπαξε ένα παιδί, με την 60χρονη να αντιδρά αστραπιαία και να πέφτει πάνω του προκειμένου να το προστατέψει

Τα τσιτάχ άρχισαν να τη δαγκώνουν στο κεφάλι και στη συνέχεια στα πόδια και στην περιοχή της κοιλιάς, την ίδια στιγμή που ο σύζυγός της, Archie, συνέχιζε να τραβά φωτογραφίες.

Μιλώντας για την εμπειρία της στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC, ξεκαθάρισε πως προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία της, υπογραμμίζοντας πως έμεινε ακίνητη, προσποιούμενη τη νεκρή προκειμένου να γλυτώσει.

zougla.gr

Έλληνες έφηβοι: πειραματίζονται με χασίς και φλερτάρουν με τα ναρκωτικά

E-mail Εκτύπωση PDF

narkotikaΔυστυχώς τα στοιχεία είναι ανησυχητικά και αντικατοπτρίζουν πλήρως την πραγματικότητα. Τα ελληνόπουλα, αγόρια και κορίτσια, από τις αρχές της εφηβείας τους, δοκιμάζουν ναρκωτικά, αλκοόλ και τσιγάρο. Κατά μέσο όρο λοιπόν από τα 13 τους χρόνια, η πλειονότητα των εφήβων Ελλήνων θα “γνωριστεί” με τις κάθε είδους βλαβερές ουσίες.

Οι Έλληνες επιχειρηματίες πηγαίνουν Βουλγαρία!

E-mail Εκτύπωση PDF

voulgaria   Στον τρίτο μεγαλύτερο ξένο επενδυτή στη Βουλγαρία έχει εξελιχθεί η Ελλάδα, με επενδύσεις άνω των 3 δισ. ευρώ. Στη γειτονική χώρα δραστηριοποιούνται περισσότερες από 500 ελληνικές εταιρείες, οι οποίες δίνουν δουλειά σε περισσότερους από 45.000 βούλγαρους πολίτες.

Ποιοι θα υποστούν «κούρεμα» του εφάπαξ μετά τις εκλογές

E-mail Εκτύπωση PDF

    Ένα από τα πρώτα μέτωπα που θα πρέπει να ανοίξει η νέα κυβέρνηση αμέσως μετά την εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαρτίου, είναι αυτό του εφάπαξ βοηθήματος. Σύμφωνα με τοfpress.gr, η χώρα έχει δεσμευτεί να δίνει στους υπαλλήλους ποσά που θα «ταιριάζουν» με τις εισφορές που έχουν καταβληθεί κατά τη διάρκεια του εργασιακού βίου. Αυτός ο κανόνας από μόνος του, μπορεί να οδηγήσει μετεκλογικά σε νέες μειώσεις του εφάπαξ ακόμη και άνω του 20-30%.

Σεξουαλική παρενόχληση σε ανήλικη κοπέλα συνέβη προχθές στη πλατεία Δημουλά έξω από τα Γυμνάσια Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση PDF
abuseΠολλά είναι τα παράπονα από κατοίκους στην πλατεία Δημουλά και συγκεκριμένα στο σημείο όπου βρίσκεται το θεατράκι έξω από τα Γυμνάσια Καλαμπάκας. Μεγάλες παρέες που συχνάζουν εκεί τα βράδια δημιουργούν φασαρίες αλλά και πολλές ζημιές τις οποίες καταγγέλλουν οι κάτοικοι που ζουν στις γύρω πολυκατοικίες. Μάλιστα πολλές φορές χρειάστηκε να επέμβει και η αστυνομία για να λύσει τα προβλήματα που δημιουργούνται εκεί αργά τη νύχτα. Στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχει καν φωτισμός ή μάλλον κάποτε υπήρχε και πολλές φορές δημιουργείται ο φόβος στο να περάσει κάποιος εκεί.

Πλαστές συντάξεις ελάμβαναν 200.000 ασφαλισμένοι!

E-mail Εκτύπωση PDF

Το υπουργείο Εργασίας εντόπισε τα τελευταία δύο χρόνια περίπου 200.000 περιπτώσεις ασφαλισμένων οι οποίοι ελάμβαναν παροχές χωρίς να τις δικαιούνται.

Μάλιστα το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει και η απερχόμενη ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου, επισημαίνοντας παράλληλα, ότι από τον εντοπισμό της απάτης, τα ασφαλιστικά Ταμεία θα εξοικονομήσουν πόρους 750 έως 800 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Σελίδα 211 από 212

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com