A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΠΝΙΣΜΑ: Οι θετικές επιπτώσεις της διακοπής του, από τα πρώτα λεπτά μέχρι δέκα χρόνια μετά.

E-mail Εκτύπωση PDF

kapnismaΣτις 31 Μαΐου κάθε χρόνο ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) εορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος δίνοντας έμφαση στους κινδύνους για την υγεία που συνδέονται με το κάπνισμα και υποστηρίζοντας αποτελεσματικές πολιτικές για τον περιορισμό του.

“Γερά ποτήρια” οι Έλληνες μαθητές "Πρωταθλητές" και στις εισπνεόμενες ουσίες

E-mail Εκτύπωση PDF
mathiteΟι 15χρονοι και 16χρονοι μαθητές καπνίζουν λιγότερο αλλά πίνουν περισσότερο από τον μέσο όρο των συνομήλικων τους στην Ευρώπη, σύμφωνα με έρευνα. Στην Ελλάδα, οι μαθητές ηλικίας 15- 16 ετών καπνίζουν λιγότερο συγκριτικά με τον μέσο όρο των συνομηλίκων τους των ευρωπαϊκών χωρών (21% έναντι 28%), ενώ αντίθετα, κάνουν μεγαλύτερη χρήση εισπνεόμενων ουσιών (14% έναντι 9%), αλλά και ηρεμιστικών ή υπνωτικών χωρίς τη σύσταση γιατρού (9% έναντι 6%).

Ζώδια:Τι θα γίνει στις εκλογές;

E-mail Εκτύπωση PDF
zwdiaΆραγε θα σχηματιστεί αυτή τη φορά κυβέρνηση; Κι αν ναι, τι συμβολίζουν τα αστρολογικά δεδομένα για την πραγματική κατάσταση όπως αυτή εξελίσσεται;

Ας τα δούμε ένα προς ένα, με βάση τα φεγγάρια του Ιουνίου (πανσέληνος / σεληνιακή έκλειψη στις 4/6/2012 και νέα σελήνη στις 19/6/2012, αλλά και με χρήση τεχνικών πρόβλεψης που μας χαρίζει πλουσιοπάροχα η αστρολογία).

Είμαστε ακόμα ζωντανοί: Για όσους γεννήθηκαν πριν το 1980

E-mail Εκτύπωση PDF
zwntanoiΈνα εκπληκτικό, νοσταλγικό κείμενο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και αρκετό καιρό, μιλάει για το πως ήταν η ζωή πριν από μερικά χρόνια, αποκαλύπτοντας πολλές αλήθειες για το σήμερα. Το κείμενο είναι αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν από το 1980, όπως λέει και ο τίτλος του, και μετά από μια μακριά διαδρομή στο διαδίκτυο, τώρα κάνει και το γύρο του Facebook, με χιλιάδες κοινοποιήσεις και likes στα social media.

Απολύονται αλλά δεν φεύγουν

E-mail Εκτύπωση PDF
fantaroiΦαντάροι που ολοκληρώνουν τη θητεία τους, αναγκάζονται να φιλοξενηθούν για μέρες στο στρατόπεδο που υπηρέτησαν, αφού δεν έχουν χρήματα ούτε για να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Μεγάλη κατάκτηση της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ οι αλλαγές του νέου Πίνακα Προσδιορισμού Αναπηρίας

E-mail Εκτύπωση PDF
diavitisΤο αποτέλεσμα των συνεχόμενων αγώνων και την επιμονή της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ για την ορθή, από την πλευρά του κράτους, αντιμετώπιση των ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη, έρχεται να επιβεβαιώσει η έκδοση του νέου Πίνακα Προσδιορισμού Αναπηρίας που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 1506, Τόμος Β', στις 4.5.2012.

Πωλείται το σπίτι του Δημήτρη Μητροπάνου

E-mail Εκτύπωση PDF
mitropanosΠωλητήριο στην πολυτελή μονοκατοικία όπου ζούσε μέχρι πρότινος η οικογένεια Μητροπάνου μπήκε πριν από λίγες μέρες. Η χήρα του αξέχαστου τραγουδιστή Βένια και οι δύο τους κόρες, Αναστασία και Μυρσίνη, μετακομίζουν από το Ψυχικό στο Κολωνάκι εφόσον πλέον το σπίτι διατίθεται προς πώληση.

Κοροϊδεύουν τον κοσμάκη με προεκλογικές προσλήψεις στους δήμους!

E-mail Εκτύπωση PDF
Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται, έστω και με εργασία δύο μηνών.kosmakis

Κοροϊδεύουν τον κοσμάκη με τις εποχιακές, σε προεκλογική περίοδο... προσλήψεις στους δήμους. Θα προσληφθούν κάποιοι για λίγο διάστημα, μόνο για δύο μήνες, με μισθούς πείνας, τους οποίους, βέβαια, δεν θα πάρουν αμέσως. Αλλά, ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται... Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής του Συμβουλίου Επικράτειας του άρθρου 28 παρ.4 του νόμου 2190/1994, η οποία θα γνωμοδοτήσει για το κατεπείγον αίτημα του υπουργείου Εσωτερικών που αφορά την άρση της αναστολής διαδικασιών προσλήψεων κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου 10.000 εποχικών υπάλλήλων με δίμηνες συμβάσεις σε συγκεκριμένες ειδικότητες των ΟΤΑ, λόγω επειγουσών αναγκών.

Plan B υπάρχει;

E-mail Εκτύπωση PDF
Κύριοι (sic) της Ελληνικής πολιτικής σκηνής.sxedio

Μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί.

Δεξιοί και αριστεροί.

Βλέπω ότι όλοι αναλωνόσαστε στο να χτυπάει ο ένας τον άλλο.

Τσακώνεστε συνεχώς στα κανάλια για το ποιος έφταιξε.

Έχετε αφιερώσει τα τελευταία δύο χρόνια σε ένα απίστευτο πινγκ-πονγκ ευθυνών.

«Καταιγίδα» φόρων προσεχώς

E-mail Εκτύπωση PDF

kataigidaΟύτε ένα, ούτε δύο, αλλά πέντε διαφορετικά ειδοποιητήρια, που αντιστοιχούν σε φόρους και εισφορές που θα πρέπει να πληρωθούν μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα,

Άρχισαν να αποστέλλονται στους υπόχρεους – φορολογούμενους από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών. Ο κ. Γιώργος Ζανιάς, αν και υπηρεσιακός υπουργός, αποφάσισε ότι πολυτέλειες για νέες χρονικές καθυστερήσεις, δεν υπάρχουν. Και παρά το γεγονός ότι φέρεται να δέχθηκε πίεση για να αφήσει το διάστημα που μεσολαβεί έως τις 17 Ιουνίου «κενό» από φόρους, πήρε την απόφαση να επιταχύνει τις διαδικασίες, για έναν και μοναδικό λόγο: τα δημόσια ταμεία κινδυνεύουν να μείνουν άδεια, με την κυριολεκτική έννοια του όρου.

Σελίδα 207 από 212

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com