A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Το νέο ισχυρό ναρκωτικό που σε μετατρέπει σε "κανίβαλο".

E-mail Εκτύπωση PDF
lsdΈνα νέο ισχυρό ναρκωτικό τα «άλατα μπάνιου» ή το «νέο LSD» όπως ονομάζεται πωλείται στους δρόμους ως υποκατάστατο της κοκαΐνης και περιέχει αμφεταμίνες και συγκεκριμένα τη χημική ουσία "methylenedioxypyrovalerone".

ΔΙΑΚΟΠΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥΣ

E-mail Εκτύπωση PDF
farmakaΤον κώδωνα του κινδύνου για τη ζωή χιλιάδων ασφαλισμένων του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. πασχόντων από σακχαρώδη διαβήτη κρούει η Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ., μετά την απόφαση των φαρμακοποιών να σταματήσει η χορήγηση των φαρμάκων στους ασφαλισμένους με πίστωση, εξαιτίας των οφειλών των ασφαλιστικών ταμείων προς αυτούς.

«Συνάντηση εθνικοτοπικών Ομοσπονδιών Ευρώπης»

E-mail Εκτύπωση PDF
omospondiaΟ Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης κ. Διαμαντής Γκίκας παρευρέθηκε στο 31ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών Νεολαίας, που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 02 Ιουνίου 2012 στο Ludwigshafen Γερμανίας και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με εκπροσώπους των Διοικητικών Συμβουλίων των Ευρωπαϊκών εθνικοτοπικών Ομοσπονδιών Ποντίων, Κρητών και Ηπειρωτών.

Νόσος Chagas: Τρόμος από το νέο AIDS της Αμερικής

E-mail Εκτύπωση PDF
chagasΧαρακτηρίζεται το νέο «AIDS της Αμερικής» και έχει ήδη προκαλέσει συναγερμό στις τάξεις των επιστημόνων. Ο λόγος για την αμερικανική τρυπανοσωμίαση, μια απειλητική για τη ζωή ασθένεια που προκαλείται από παράσιτα και μπορεί να προκαλέσει έκρηξη στην καρδιά του ασθενούς!

5 ΙΟΥΝΙΟΥ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

E-mail Εκτύπωση PDF
periballonΚάθε χρόνο, στις 5 Ιουνίου γιορτάζουμε την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος. Ο εορτασμός αυτής της ημέρας καθιερώθηκε προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες όλου του κόσμου, για την προστασία και την σωτηρία του πλανήτη.

Περίπου 40.000 γυναίκες και παιδιά εκπορνεύονται στην Ελλάδα

E-mail Εκτύπωση PDF

Εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες στην Ελλάδα υφίστανται σήμερα την εξαθλίωση, κακοποιήσεις και βασανιστήρια σύμφωνα με τα στοιχεία της διεθνούς οργάνωσης Α21 Campaign.

pornia

Συγκεκριμένα περίπου 40000 γυναίκες και παιδιά ηλικίας 12-25 ετών πέφτουν θύματα εμπορίας με σκοπό την πορνεία. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης του ελληνικού τμήματος η χώρα μας λόγω της γεωγραφικής της θέσης θεωρείται χώρα προορισμού και διέλευσης για γυναίκες και παιδιά θύματα.

Από τις 40000 γυναίκες –θύματα μόνο 100 αναγνωρίζονται επίσημα. Πρόκειται για δραματικές ιστορίες γυναικών που τις περισσότερες φορές εκτυλίσσονται και εμείς είτε δεν τις βλέπουμε είτε κάνουμε πως δεν τις βλέπουμε.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΓΚΩΜΙΟΝ!!!

E-mail Εκτύπωση PDF

perivalon"Θα έρθει εκείνη η μέρα που τα έθνη θα κριθούν όχι από τη στρατιωτική ή την οικονομική τους δύναμη, ούτε από το μεγαλείο των μητροπόλεων και των δημόσιων κτιρίων, αλλά από την ευημερία των λαών τους, από το επίπεδο της υγείας, της διατροφής, της εκπαίδευσής τους, από τη δυνατότητα να αμείβονται δίκαια για την εργασία τους, από την ικανότητα να συμμετέχουν στις αποφάσεις που επηρεάζουν τη ζωή τους, από το σεβασμό στις ατομικές και πολιτικές τους ελευθερίες,α πό την πρόνοια για τους ευάλωτους και τους μη - ευνοημένους, και από την προστασία που παρέχεται στον αναπτυσσόμενο νου και σώμα των παιδιών τους."

Ερχεται κραχ στην αγορά εργασίας

E-mail Εκτύπωση PDF
kraxergasiaΈκρηξη της ανεργίας και μεγαλύτερη... κινητικότητα των εργαζομένων- ήτοι εργασιακή ανασφάλεια- καταγράφει σε ειδική μελέτη η Τράπεζα της Ελλάδας, «ξεσκονίζοντας» τα στοιχεία για την απασχόληση του 2011, όταν δηλαδή άρχισε η ανεργία να χτυπάει «κόκκινο» φλερτάροντας με το 21%.

Αποκάλυψη iatropedia: Αφήνουν χωρίς φάρμακα τα βρέφη στο “Έλενας”!

E-mail Εκτύπωση PDF

iatropediaΗ προεκλογική περίοδος όπως αποδεικνύεται βλάπτει σοβαρά την υγεία των νέων μητέρων αλλά και των βρεφών τους καθώς εξαιτίας της πολιτικής κατάστασης μένουν χωρίς φάρμακα στο δημόσιο μαιευτήριο “Έλενα”. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Υπ.Υγείας: "Οι φαρμακοποιοί φταίνε"

E-mail Εκτύπωση PDF
farmakopoiiaΜε ανακοίνωση του το Υπουργείο Υγείας επισημαίνει για ακόμη μία φορά ότι ευθύνονται οι φαρμακοποιοί για την ταλαιπωρία των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ, και τους καλεί να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις εν μέσω προεκλογικής περιόδου.

Σελίδα 206 από 212

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com