A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Αμερικανικές εταιρίες θέλουν στο δυναμικό τους 13χρονο Έλληνα χάκερ!

E-mail Εκτύπωση PDF
Τον θεωρούν μεγάλο μυαλό... Τον συνέλαβε η αστυνομία και του άνοιξε το δρόμο προς το χρήμα και τη δόξα!xakerΕίναι γνωστό, έγινε αρκετός θόρυβος, ότι σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος χάκερ μόλις 13 ετών από την ελληνική αστυνομία, με την κατηγορία ότι μετείχε στην Greek Hacking Scene, ομάδα η οποία θεωρείται υπεύθυνη για περισσότερες από 100 κυβερνοεπιθέσεις σε κρατικούς οργανισμούς και υπουργεία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πρόκειται για τον μικρότερο ηλικιακά χάκερ στη χώρα μας. Αυτόν, λοιπόν, το μπόμπιρα, διεκδικούν να εντάξουν στο δυναμικό

15.000 Έλληνες έφυγαν από τη χώρα για να βρουν δουλειά στη Γερμανία

E-mail Εκτύπωση PDF
OOSAΟ Οργανισμός εκτιμά ότι η τάση θα διατηρηθεί όσο διαρκεί η οικονομική κρίση σε αυτές τις χώρες και βεβαίως όσο η γερμανική αγορά εργασίας παραμένει σε σχετικά καλό επίπεδο.

Νιώθετε συνεχώς κούραση, δυσφορία, υπνηλία; Κοινά αίτια, που μπορεί να οφείλετε αυτό.

E-mail Εκτύπωση PDF

ponokefalosΑρκετοί άνθρωποι αισθάνονται καθημερινά κούραση και δυσφορία, έχουν δυσκολία συγκέντρωσης και νιώθουν συνεχώς υπνηλία, ακόμα και αν δεν καταβάλλουν κάποια ιδιαίτερη σωματική προσπάθεια. Συνήθως το αποδίδουν στους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής αλλά πολλές φορές μπορεί να κρύβεται και κάτι περισσότερο πίσω από αυτό το σύμπτωμα. Τα πιο κοινά αίτια είναι:

Άταφος επί τρείς μέρες στους δρόμους!

E-mail Εκτύπωση PDF
atafosΉταν πολύ μακρύ το τελευταίο ταξίδι για νεαρό Λαρισαίο που απεβίωσε αιφνιδίως προ τριημέρου στη Μακρακώμη της Φθιώτιδας.

Τελικά κηδεύτηκε χθες στη Λάρισα αφού όμως ταξίδεψε σχεδόν 1.500 χιλιόμετρα στην άσφαλτο, καθώς η σορός του πηγαινοερχόταν στην Αθήνα προκειμένου να διεξαχθεί η νεκροτομή.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF
kethea

Σπανάκι εναντίον καρκίνου του εντέρου

E-mail Εκτύπωση PDF

popayΕξουδετερώνει τη βλαπτική επίδραση καρκινογόνου ουσίας του κρέατος

Ο Ποπάι κάτι ήξερε που καταβρόχθιζε συνεχώς σπανάκι. Διότι όπως αποδεικνύεται το αγαπημένο πράσινο φυλλώδες λαχανικό του δημοφιλούς καρτούν δεν αποτελεί «θησαυρό» μόνο επειδή περιέχει σίδηρο αλλά και επειδή μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του παχέος εντέρου.

Οικονομικές ενισχύσεις σε οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα

E-mail Εκτύπωση PDF
xamiloisodimaΤους όρους και τους προϋποθέσεις με τους οποίους θα δοθούν φέτος οικονομικές ενισχύσεις σε οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα που έχουν παιδιά στο σχολείο ή φοιτητές αλλά και όσους κατοικούν σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές, διευκρινίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών.

Αθεόφοβοι λήστεψαν μοναστήρι

E-mail Εκτύπωση PDF
monastiriΔεν δίστασαν να απειλήσουν με όπλο, ούτε τους καλόγερους.

Το απόγευμα της Κυριακής, δύο άγνωστοι εισέβαλαν στο μοναστήρι του Αγίου Κυπριανού στη Χασιά. Απείλησαν με όπλο τους καλόγερους της

Πώς και πότε θα δηλώσετε τα ακίνητα στην εφορία

E-mail Εκτύπωση PDF

akinitaΟι μεταβολές στην οικογενειακή κατάσταση που πρέπει να δηλωθούν είναι ο γάμος, εφόσον η σύζυγος έχει ακίνητα, η διάσταση, το διαζύγιο, η παύση χαρακτηρισμού των τέκνων ως προστατευομένων μελών ή ο θάνατος

Υποχρεωτικά ηλεκτρονικά μέσω του Taxisnet και μέχρι τις 31 Ιουλίου 2012 θα υποβληθεί φέτος η δήλωση στοιχείων ακινήτων, το γνωστό έντυπο Ε9. Όσοι αγόρασαν είτε πούλησαν ακίνητα το 2011 υποχρεούνται να υποβάλουν το Ε9 και να συμπληρώσουν τον αριθμό και την ημερομηνία του συμβολαίου, καθώς και το ονοματεπώνυμο του συμβολαιογράφου. 

Δέκα προτάσεις για φοροελάφρυνση νοικοκυριών και επιχειρήσεων

E-mail Εκτύπωση PDF
xrimataΗ Τρόικα έρχεται τη Δευτέρα στην Αθήνα και ήδη έχει ξεκαθαρίσει ότι οποιαδήποτε... επικαιροποίηση του Μνημονίου θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας.

Σελίδα 202 από 212

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com