A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

«Στοπ» στα φάρμακα με πίστωση

E-mail Εκτύπωση PDF
farmakioΑναστολή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), από την 1η Σεπτεμβρίου, αποφάσισε η γενική συνέλευση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ).

Ρυθμίσεις - ανάσα στα τραπεζικά δάνεια

E-mail Εκτύπωση PDF

rithmisis«Ανάσα» στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά αναμένεται να δώσουν οι αρμόδιες αρχές προχωρώντας άμεσα σε βελτίωση του θεσμικού πλαισίου αλλά και σε ευνοϊκές ρυθμίσεις  σε όλα τα δάνεια ακόμη και στα επιχειρηματικά.

Τέσσερις νέες τηλεφωνικές γραμμές αντικαθιστούν το «184» για ραντεβού με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ

E-mail Εκτύπωση PDF
  EOPYY

Τέσσερις διαφορετικές τηλεφωνικές γραμμές, οι οποίες αντικαθιστούν τον αριθμό 184, μπορούν να χρησιμοποιούν οι ασφαλισμένοι για να κλείσουν ραντεβού στον ΕΟΠΥΥ ή να ζητήσουν πληροφορίες.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απάτη με προπληρωμένες κάρτες

E-mail Εκτύπωση PDF

apotiΗ Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ερευνά πλήθος καταγγελιών για εξαπάτηση ιδιοκτητών καταστημάτων, στα οποία πωλούνται κάρτες κινητής τηλεφωνίας προπληρωμένου χρόνου ομιλίας και προπληρωμένες κάρτες τύπου «paysafe», που χρησιμοποιούνται για διαδικτυακές αγορές.

Τη Δευτέρα η ανακοίνωση των βάσεων 2012

E-mail Εκτύπωση PDF

vasisΤη Δευτέρα θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, δήλωσε σε συνέντευξη τύπου ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος, κατά την οποία παρουσίασε το σχέδιο για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Η οικονομική κρίση έχει στρέψει τους υποψηφίους προς τις ελάχιστες σχολές που οδηγούν άμεσα ή έμμεσα στο Δημόσιο ή έχουν τουλάχιστον καλές προοπτικές εργασίας.

Τουλάχιστον 1.000 καθηγητές απουσιάζουν με απόσπαση από τα σχολεία, λέει η ΟΛΜΕ

E-mail Εκτύπωση PDF

kathigitesΣοβαρές ελλείψεις στις θέσεις των καθηγητών στα σχολεία, κατέδειξε, μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5, ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ.

Ο Νίκος Παπαχρήστος τόνισε ότι τουλάχιστον 1.000 καθηγητές εργάζονται ως αποσπασμένοι σε διοικητικές θέσεις στο υπουργείο Παιδείας, την ώρα που όλα δείχνουν ότι στα σχολεία θα υπάρξουν 3.000 επιπλέον κενές θέσεις, σε σχέση με το προηγούμενο σχολικό έτος.

Σε εφεδρεία όσοι είναι κοντά στη σύνταξη αποφάσισαν Στουρνάρας-Μανιτάκης

E-mail Εκτύπωση PDF
  • Ίσως και αναδρομική η μείωση στα ειδικά μισθολόγια ΚΑΙ για τους μάχιμουςsintaxi
  •  Θα φύγουν 150.000 υπάλληλοι έως το 2015 συμφώνησαν οι δυο υπουργοί
  •  Κάθε χρόνο θα αναπροσαρμόζονται οι στόχοι
  •  «Κάηκε» το σενάριο με τους... επίορκους και τους κοπανατζήδες
  •  Ούτε αναφορά στη λέξη «εφεδρεία» από Στουρνάρα-Μανιτάκη
  •  Όλα στην... ευχέρεια της τρόικας που επιστρέφει στις 5 Σεπτεμβρίου

Μπορεί λέξη εφεδρεία μπορεί να μη βγήκε από τα χείλη των υπουργών Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη, αλλά όπως κι αν «βαφτιστεί», κάποτε θα εφαρμοστεί!

Με ποια κριτήρια επιλέγετε φροντιστήριο για το παιδί σας?

E-mail Εκτύπωση PDF

mathimataΣυχνά για την επιλογή φροντιστηρίου ως μόνο κριτήριο χρησιμοποιείται η γνώμη γνωστών και φίλων. Όμως η κάθε μία από αυτές τις γνώμες είναι υποκειμενική και αφορά διαφορετικούς μαθητές.
Η κάθε μια από αυτές τις γνώμες συνήθως επηρεάζεται από συναισθήματα, προσωπικά κριτήρια και αντιλήψεις και δυστυχώς κάποιες φορές από συγκεκριμένα συμφέροντα αυτού που την εκφράζει.

Έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα

E-mail Εκτύπωση PDF

autoΗλεκτρονικός έλεγχος της κυκλοφορίας των ανασφάλιστων οχημάτων, κατά τα πρότυπα άλλων ευρωπαϊκών κρατών, αναμένεται να αρχίσει από το φθινόπωρο, προκειμένου οι ιδιοκτήτες τους να πληρώσουν πρόστιμο και να ασφαλίσουν τα οχήματά τους, είτε, αν δεν συμμορφωθούν, να παραπεμφθούν για αυστηρότερες κυρώσεις.

Προκηρύσσονται θέσεις για γιατρούς

E-mail Εκτύπωση PDF

likourezosΟ Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος, υπέγραψε την προκήρυξη πρόσληψης 265 επικουρικών ιατρών για την κάλυψη αναγκών των Νοσοκομείων της Περιφέρειας, του ΕΚΑΒ, των τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών και του Κέντρου Δηλητηριάσεων.

Σελίδα 192 από 212

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com