A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Από την Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Αναπαυσά, Αγίων Μετεώρων

E-mail Εκτύπωση PDF
anapausasA Με την Χάρι του Τριαδικού θεού τού Πατρός και τού Υιού και του Αγίου Πνεύματος, και τις θερμές πρεσβείες του Οσίου και θεοφόρου Πατρός ημών Συλουανού του Αθωνίτου, αξιωθήκαμε και εφέτος, να εορτάσουμε μέ την μοναστηριακή τάξη και ευπρέπεια, το Παρεκκλήσι του Οσίου και θεοφόρου Πατρός ημών Συλουανού του Αθωνίτου, το οποίο ευρίσκεται σε φυσικό βράχο καθώς ανεβαίνουμε στην Ιερά Μονή του Αγίου Νικολάου Αναπαύσα Αγίων Μετεώρων. Εόρτιος Εσπερινός άρχισε την Κυριακή 23/9/2012 το απόγευμα στις 7 η ώρα με τα Ανοιξαντάρια, την ευλογία των πέντε άρτων, και την ευχή στα κόλλυβα του Οσίου Συλουανού.

Πρόστιμο για τα ανασφάλιστα οχήματα

E-mail Εκτύπωση PDF

teliΜέσα στον Οκτώβριο αναμένεται να εκδοθεί υπουργική απόφαση για την επιβολή προστίμων στα ανασφάλιστα ΙΧ, τα οποία θα πρέπει να καταβληθούν από τους φορολογούμενους μέσα σε διάστημα οκτώ ημερών.

Παραλύει την Τετάρτη η χώρα κόντρα στην επέλαση των νέων μέτρων

E-mail Εκτύπωση PDF

apergiaΠαραλύει από τις κινητοποιήσεις η χώρα την Τετάρτη λόγω της 24ωρης γενικής απεργίας που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κατά του νέου πακέτου οδυνηρών μέτρων. Τα συνδικάτα καλούν τους εργαζομένους σε συλλαλητήριο στις 11:00 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως, ενώ το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στις 10:30 στην Ομόνοια.

Κόβουν τα δάση για καυσόξυλα

E-mail Εκτύπωση PDF

xilaΗ οικονομική στενότητα και η αύξηση της τιμής του πετρελαίου προκαλούν έκρηξη στην παράνομη υλοτομία, ενώ παράγοντες των δασαρχείων φοβούνται ότι η κατάσταση θα πάρει το επόμενο διάστημα ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Είναι η κατάθλιψη η νέα μάστιγα της εποχής;

E-mail Εκτύπωση PDF

katathlipsiΑν διαβάσουμε τους αριθμούς, αν αφουγκραστούμε τους γύρω μας, αν δούμε τις διαστάσεις, τότε ναι, γρήγορα θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι η κατάθλιψη μας απασχολεί πολύ και θα μας απασχολήσει ακόμα περισσότερο στο μέλλον.

Καυσόξυλα με το κυβικό και όχι με το κιλό

E-mail Εκτύπωση PDF

xilaΑλλαγές στη διανομή των καυσόξυλων φέρνει ο νέος Αγορανομικός Κώδικας ο οποίος τέθηκε υπό διαβούλευση μέχρι το τέλος του μήνα.

ΣΜΥ: Κατάταξη Πρωτοετών Σπουδαστών και Σπουδαστριών

E-mail Εκτύπωση PDF

smyAΤη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012 κατατάχθηκαν στη ΣΜΥ οι επιτυχόντες νέοι Σπουδαστές και Σπουδάστριες.

Κατατάχθηκαν 172 Σπουδαστές και 83 Σπουδάστριες.

Επιπρόσθετα κατατάχθηκαν και 26 Ελληνοκύπριοι Σπουδαστές.

Φάρμακα από σήμερα Δευτέρα

E-mail Εκτύπωση PDF
farmakaΑπό την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, τα φαρμακεία της χώρας, εκτός της Αττικής, θα εξυπηρετούν κανονικά τους ασφαλισμένους του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), δίνοντας φάρμακα με πίστωση.

Κοτέτσια ακόμα και στο κέντρο των πόλεων

E-mail Εκτύπωση PDF

kotesΤο να ακούς τα ξημερώματα το... λάλημα του πετεινού μέσα στην πόλη, όχι βέβαια από κανένα ηλεκτρονικό κινέζικο ξυπνητήρι, αλλά από τον κανονικό, λυράτο και καμαρωτό κόκορα, ήταν - μέχρι πρότινος τουλάχιστον - κάτι που άγγιζε τα όρια του ονείρου ή της φαντασίας!

Τον έβλεπαν να «λιώνει» κάθε μέρα και δε νοιάστηκαν!

E-mail Εκτύπωση PDF

skilosΑυτό το σκυλί κυκλοφορούσε για καιρό στο Μεγάλο Πεύκο (Νέα Πέραμο) στην πλατεία του δημαρχείου και πάλευε με τον μαρτυρικό του βίο. Ήταν εξαιρετικά άρρωστο και αν και ζούσε μόλις 35 χιλιόμετρα από την Αθήνα σε μια περιοχή της Αττικής, που είναι ασφυκτικά γεμάτη από επισκέπτες το καλοκαίρι, κανείς δεν του έδειξε συμπόνια.

Σελίδα 189 από 212

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com