A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Ποιες συντάξεις κόβονται και πόσο

E-mail Εκτύπωση PDF

gerontakiΤο νομοσχέδιο με τη «βαριά» καμπάνα δύο ετών στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης στους περισσότερους ασφαλισμένους από το 2013, τις περικοπές στις συντάξεις και στο εφάπαξ και τις ανατροπές στα συνταξιοδοτικά του ΟΓΑ παρουσιάζουν «ΤΑ ΝΕΑ».

140 διοικητικούς θα πάρει η ΔΕΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

deiΜε 140 διοικητικούς υπαλλήλους ενισχύεται η ΔΕΗ ΑΕ προκειμένου να καλύψει εποχικές ή παροδικές ανάγκες των Διευθύνσεων Πωλήσεων σε πέντε διοικητικές περιφέρειες. Το ανθρώπινο δυναμικό θα προσληφθεί για οκτώ μήνες.

Ειδικότερα, οι Ανακοινώσεις Πρόσληψης της Επιχείρησης έχουν ως εξής:

Πως να σώσετε το σπίτι σας από τους πλειστηριασμούς τραπεζών και εφορίας

E-mail Εκτύπωση PDF

spitiΤι θα γίνει με τους πλειστηριασμούς τελικά; Ο υφ. Ανάπτυξης δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι θα παραταθεί για έναν ακόμη χρόνο η απαγόρευση κατάσχεσης για οφειλές έως 200.000 ευρώ προς τις τράπεζες.

Δραστηριότητες στην "Αποκατάσταση"

E-mail Εκτύπωση PDF

apokatastasiAΤο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ημερήσιας και κλειστής νοσηλείας ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Α.Ε. βρίσκεται στο Νομό Τρικάλων, στο 6ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Τρικάλων – Καρδίτσας.

Στα βασικά του χαρακτηριστικά συγκαταλέγονται:

Οι εφορίες θα μπορούν να δίνουν στοιχεία για τις περιουσίες των δανειοληπτών

E-mail Εκτύπωση PDF

eforiesΟι εφορίες μπορούν πλέον να δίνουν πληροφορίες, για τα περιουσιακά στοιχεία, των δανειοληπτών με βάση γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και με αυτή την αφορμή η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης υπενθυμίζει στους δανειολήπτες ότι «είναι μονόδρομος για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, η ένταξή τους στο ν.3869/2010, αφού κατανοήσουν ότι θα προσέλθουν στην χρήση του, με ειλικρινή οικονομικά στοιχεία».

Ο Κ. Σκρέκας για τους ενστόλους

E-mail Εκτύπωση PDF

skrekasΣτη συνάντηση βουλευτών της Ν.Δ. με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων συμμετείχε ο κ. Κώστας Σκρέκας. Ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. (σ.σ. στη φωτό μαζί με τον Τρικαλινό εκπρόσωπο κ. Γ. Βλάχο) άκουσε με προσοχή τα αιτήματα των ένστολων οι οποίοι επιμένουν πως δεν μπορούν να γίνουν άλλες περικοπές στους μισθούς τους.

Υπόδειγμα Έλληνα πολιτικού...

E-mail Εκτύπωση PDF

ipodigmaΤελικά δεν είναι όλοι ίδιοι ή αν το θέλετε πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. 

Ο λόγος για τον βουλευτή Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Γιάννη Σταθά ο οποίος... προσφέρει κάθε μήνα τον μισθό του από την θέση του στον ιδιωτικό τομέα στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Ανήκετε στις ομάδες υψηλού κινδύνου; Εμβολιαστείτε.

E-mail Εκτύπωση PDF

emvolioΕποχική γρίπη. Ποιες είναι οι ομάδες υψηλού κινδύνου, που πρέπει να εμβολιαστούν και ποια είναι η καλύτερη περίοδος εμβολιασμού;

Η γρίπη είναι μια οξεία νόσος του αναπνευστικού συστήματος που προκαλείται από τους ιούς της γρίπης. Υπάρχουν τρεις τύποι ιών γρίπης, οι A, B και C. Οι ιοί τύπου Α ή Β αποτελούν τα κύρια αίτια γρίπης στον άνθρωπο, ενώ οι περιπτώσεις γρίπης από ιούς τύπου C είναι πολύ σπάνιες. Οι ιοί της γρίπης προσβάλλουν το ανώτερο ή/και το κατώτερο τμήμα του αναπνευστικού συστήματος (μύτη, φάρυγγας, λάρυγγας, βρόγχοι).

Αλλαγές στα εμπορικά και στην αγορά 4 φορές το χρόνο οι εκπτώσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

saleΕκπτώσεις τέσσερις φορές το χρόνο θα έχουν δικαίωμα να πραγματοποιούν τα εμπορικά καταστήματα.

Για το θέμα αυτό θα ξεκινήσει διαβούλευση με όλους τους φορείς της αγοράς το αμέσως προσεχές διάστημα, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς. Το συγκεκριμένο μέτρο θα περιλαμβάνεται στους νέους κανόνες καλής λειτουργίας της αγοράς.

Βραβεύτηκαν 10 Τρικαλινοί μαθητές και το Λύκειο Καλαμπάκας από την Eurobank

E-mail Εκτύπωση PDF

likioΣτηρίζοντας έμπρακτα την Παιδεία για 10η συνεχή χρονιά,  η Eurobank βράβευσε χθες στην Λάρισα, τους αριστούχους μαθητές και μαθήτριες των Νομών Λάρισας, Καρδίτσας, Μαγνησίας και Τρικάλων, στο πλαίσιο του προγράμματος χορηγιών «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία».

Σελίδα 181 από 212

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com