A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Κλειστά τα φαρμακεία Δευτέρα και Τρίτη

E-mail Εκτύπωση PDF

farmakiaΣυνεδριάζουν οι φαρμακοποιοί το επόμενο Σάββατο για την περαιτέρω στάση τους

Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα και την Τρίτη τα φαρμακεία όλης της χώρας. Επίσης σταματούν πάλι από τη Δευτέρα να χορηγούν επί πιστώσει φάρμακα στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

ikeaΜε αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

  • Ο Όμιλος FOURLIS κατέγραψε το πρώτο εξάμηνο του 2012 ζημιές προ φόρων ύψους 10.780.000 Ευρώ. Η HOUSEMARKET S.A. κατέγραψε το πρώτο εξάμηνο του 2012  του 2012 ζημιές προ φόρων ύψους 5.179.000 Ευρώ.

Απίστευτο: Γεννήθηκε με τρίτο χέρι στην πλάτη!

E-mail Εκτύπωση PDF

sokΈκπληκτοι έμειναν οι γιατροί που εξέτασαν μια 11χρονη μαθήτρια σε νοσοκομείο της Κίνας.

Η κοπέλα είχε ένα τρίτο χέρι που μεγάλωνε στην πλάτη της, που ανήκε όπως είπαν στον αγέννητο δίδυμο αδερφό της!

Ο δίδυμος αδερφός της δεν κατάφερε να γεννηθεί και αναπτυσσόταν μέσα στο κορμί της 11χρονης.

Προσποιούνται τους αρρώστους για το φαγητό

E-mail Εκτύπωση PDF

astegΙστορίες για «ραγισμένες» ζωές στην Ελλάδα του Μνημονίου: Άστεγοι και άποροι εκλιπαρούν τους γιατρούς στα δημόσια θεραπευτήρια να υπογράψουν τα χαρτιά εισαγωγής τους για να έχουν (τουλάχιστον) ένα πιάτο φαγητό.

Οι εικόνες που περιγράφουν οι εργαζόμενοι στο χώρο της Υγείας δεν σοκάρουν απλώς. «Καθρεφτίζουν» την ελληνική πραγματικότητα, αυτή της φτώχειας και της ανέχειας...

Δωρεάν τρόφιμα σε Άπορους

E-mail Εκτύπωση PDF

trofimaΣτο προσεχές χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων δωρεάν διανομή τροφίμων σε άπορους, στο πλαίσιο του προγράμματος που υλοποιεί το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για το έτος 2012.Η δωρεάν διανομή τροφίμων στο Νομό Τρικάλων θα γίνει σε 25.259 άτομα και σε 22 φορείς που υπέβαλαν αίτηση. Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν συνολικά ήταν 13.500 και από αυτές εγκρίθηκαν οι 12.279.

Άναψαν φωτιές οι περικοπές μισθών στην ΙΚΕΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

(Τι απάντησε η ΙΚΕΑ)

ikeaA

Την αντίδραση των εργαζομένων της ΙΚΕΑ προκάλεσε η απόφαση της διοίκησης της εταιρείας για τη μείωση των αμοιβών τους.

Η διοίκηση της εταιρείας κάλεσε πριν από λίγες ημέρες τους εργαζόμενους να υπογράψουν νέες ατομικές συμβάσεις εργασίας, με μειώσεις μισθών από 8% έως 11%.

Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας και Δημόσια Εκπαίδευση

E-mail Εκτύπωση PDF

glosomathiaΠριν λίγες μέρες διεξήχθησαν και στην πόλη των Τρικάλων οι εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας (Κ.Π.Γ.).

Πρόκειται για ένα πιστοποιητικό γλωσσομάθειας το οποίο παρέχεται από την ελληνική πολιτεία και δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Γι’αυτό άλλωστε και οι υποψήφιοι δεν καταβάλλουν παρά ένα μικρό ποσό για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΑΡΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

tsiaraKΟ Θεσσαλός Υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Τσιάρας υποδέχτηκε στο Υπουργείο τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής "η Πανθεσσαλική Στέγη" Στέφανο Γ. Κούτρα συνοδευόμενο από τον Γενικό Γραμματέα Επαμεινώνδα Λ. Στυλόπουλο και την Αντιπρόεδρο Ιωάννα Αναστασοπούλου.

Τέλος οι σχολές της αστυνομίας από τις πανελλαδικές

E-mail Εκτύπωση PDF

Η τρόικα θέλει πάγωμα προσλήψεων

axiomatikiΤο μνημόνιο «θέλει» μια αστυνομία των περίπου 25.000-30.000 ένστολων. Τα όνειρα των νέων παιδιών και των οικογενειών τους για εισαγωγή τους στις αστυνομικές σχολές και ταυτόχρονη επαγγελματική εξασφάλιση, δεν μπορούν να υλοποιηθούν.

Ιδιώτες συνεργάτες αναζητά η ΕΛ.ΣΤΑΤ

E-mail Εκτύπωση PDF

ellstatΗ Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ) καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να απασχοληθούν ως Ιδιώτες Συνεργάτες στις διενεργούμενες από αυτήν στατιστικές εργασίες να υποβάλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής, όχι αργότερα από την 24η ώρα της 15ης Δεκεμβρίου 2012, ώστε να εγγραφούν στο νέο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών.

Σελίδα 177 από 212

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com