A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Δύο έκτακτες ρυθμίσεις για τα ληξιπρόθεσμα

E-mail Εκτύπωση PDF

ofilesΣε δύο έκτακτες ρυθμίσεις θα υπαχθούν από τον Μάιο οι οφειλές του Δημοσίου και των ασφαλιστικών ταμείων. Ήδη η τρόικα έχει τα τελικά σχέδια στα χέρια της και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανάψει το «πράσινο φως» για να κατατεθούν οι διατάξεις στη Βουλή και να εκδοθούν οι σχετικές εγκύκλιοι.

Πάνω από 1 εκατ. οι αφίξεις Ρώσων τουριστών

E-mail Εκτύπωση PDF

kalampakaΤο μήνυμα ότι η Ελλάδα εξέρχεται από το τούνελ της κρίσης, που εισήλθε τα τελευταία χρόνια, εξέπεμψε τόσο η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη όσο και φορείς του κλάδου του τουρισμού, από το βήμα της εκδήλωσης που διοργάνωσε το Ελληνορωσικό Επιμελητήριο και η Γενική Γραμματεία Τύπου, με αφορμή τη φιλοξενία στην Ελλάδα αρχισυντακτών και συντακτών μεγάλων περιφερειακών μέσων ενημέρωσης της Ρωσίας.

ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ

E-mail Εκτύπωση PDF

mpoutinasΥπάρχουν λύσεις ελάτε να τις βρούμε μαζί, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:

«Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά ευεργετικές συνέπειες και νέα δεδομένα»
ΚΥΡΙΑΚΗ 31/03/13 11.00 π.μ. ΗΟΤΕΙ KOSTA FAMISSI –Καλαμπάκα
ΟΡΓΑΝΩΣΗ -ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :

Οι αλλεργίες της άνοιξης

E-mail Εκτύπωση PDF

mosxovaki

Στην αλλεργία παθολογικές καταστάσεις όπως το άσθμα, η ρινίτιδα, η κνίδωση, η αναφυλαξία, εκδηλώνονται ως αποτέλεσμα υπερευαισθησίας του οργανισμού σε ουσίες του περιβάλλοντος που ονομάζονται αλλεργιογόνα. Λόγω της ανθοφορίας των φυτών και των συχνών αποδράσεων στην εξοχή, οι αλλεργίες είναι ιδιαίτερα συχνές κατά την Άνοιξη. Ορισμένες μορφές αλλεργίας (π.χ. αλλεργικό shock από τσίμπημα μέλισσας) ενδέχεται να απειλήσουν ακόμα και την ζωή.

Ας δεχθούμε λοιπόν τη συγνώμη του Κατίδη, υποκριτές!

E-mail Εκτύπωση PDF

xeretismosΈχω μια καλύτερη λύση για τον Κατίδη. Να τον τεμαχίσουμε και να τον πετάξουμε στα σκυλιά. Παρακολουθούσα τις αναλύσεις στα ραδιόφωνα αλλά και το βράδυ, στην τηλεόραση.

Τι είναι το Τριώδιο;

E-mail Εκτύπωση PDF

triodioΌταν κάποιος ξεκινάει ένα ταξίδι θα πρέπει να ξέρει που πηγαίνει. Αυτό συμβαίνει και με τη Μεγάλη Σαρακοστή.

Πάνω απ΄ όλα η Μ. Σαρακοστή, είναι ένα πνευματικό ταξίδι που προορισμός του είναι το Πάσχα, "η Εορτή των Εορτών". Η νέα ζωή η οποία πριν δύο χιλιάδες περίπου χρόνια "ανέτειλε εκ του τάφου", προσφέρθηκε σε μας, σε όλους εκείνους που πιστεύουν στο Χριστό. Μας δόθηκε τη μέρα που βαφτιστήκαμε.

Σοκ για χιλιάδες Έλληνες με λεφτά στην Κύπρο

E-mail Εκτύπωση PDF

leutaΣαν κεραυνός έπεσε η είδηση για την φορολόγηση των καταθέσεων στην Κύπρο σε χιλιάδες Έλληνες οι οποίοι υπό το φόβο της χρεοκοπίας της Ελλάδας είχαν μεταφέρει τα χρήματα τους σε τράπεζες της μεγαλονήσου.

Ενισχυμένα μέτρα από την Τροχαία

E-mail Εκτύπωση PDF

policeΈντονη θα είναι η παρουσία της Τροχαίας την Καθαρά Δευτέρα, στα σημεία του εθνικού δικτύου που σημειώνονται συνήθως πολλά ατυχήματα, προκειμένου να διασφαλιστεί η διευκόλυνση όσων μετακινηθούν από τα αστικά κέντρα.

Διορία έως τις 15 Απριλίου στους ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων

E-mail Εκτύπωση PDF

autokinitoΔιασταυρώσεις μεταξύ του αρχείου οχημάτων του υπουργείου Οικονομικών και του αρχείου ασφαλισμένων οχημάτων των ασφαλιστικών εταιρειών θα πραγματοποιεί η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) δύο φορές το χρόνο προκειμένου να εντοπίζει τα ανασφάλιστα οχήματα.

Επισκέψεις σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη ΣΜΥ.

E-mail Εκτύπωση PDF

smiΣτο πλαίσιο της προσπάθειας της ΣΜΥ για την ενημέρωση των μαθητών περί του στρατιωτικού επαγγέλματος, καθώς και της καλής συνεργασίας με τους φορείς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η Σχολή υποδέχθηκε και ενημέρω-σε στις εγκαταστάσεις της, 1800 μαθητές και μαθήτριες 27 σχολείων κυρίως από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Σελίδα 163 από 212

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com