A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Αξιότιμε κ. Θεοχάρη, έλαβα το γράμμα σας…

E-mail Εκτύπωση PDF

malouxosΠερί πληρωμής ληξιπρόθεσμων χρεών

Προς κ. Θεοχάρη ,γενικό γραμματέα εσόδων, Ελληνική Δημοκρατία
Αξιότιμε κ. Θεοχάρη, έλαβα χθες, όπως υποθέτω και μερικά εκατομμύρια ακόμα συμπολίτες μας, μία επιστολή σας. Είχα σκοπό να σας απαντήσω, αλλά διαπίστωσα ότι η υπηρεσία σας είχε την πρόνοια να χρησιμοποιεί σύστημα αποστολής «no reply», δηλαδή χωρίς δυνατότητα απάντησης από τον παραλήπτη – σοφή η επιλογή εκ μέρους σας, γιατί άντε να λάβεις μετά δυο - τρία εκατομμύρια απαντήσεις και να τις διαβάσεις... Όμως, οι καλοί τρόποι επιβάλλουν, παρ όλα αυτά, μια επιστολή και μάλιστα κυβερνητικού αξιωματούχου να μην μένει αναπάντητη.

Θέλουν Ελληνίδες στα πορνεία του Ράιχ

E-mail Εκτύπωση PDF

porniaΑναίσχυντοι αναβιώνουν τα χαρέμια των Οθωμανών στην κατεχόμενη πατρίδα – «Πουλήστε το κορμί σας, είναι το μόνο που σας απέμεινε», υποστηρίζει το κύκλωμα της ντροπής.

Εθελοντική Αιμοδοσία στη Σ.Μ.Υ.

E-mail Εκτύπωση PDF

aimodosia-1Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποιήθηκε, στις 02 Απριλίου 2013, εθελοντική αιμοδοσία στη Σχολή σε συνεργασία με το Σταθμό Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Τρικάλων.

Συναγερμός σε όλο τον πλανήτη! Μία ανάσα από πυρηνικό πόλεμο

E-mail Εκτύπωση PDF

korea-1Στόχοι βομβαρδισμών Ουάσινγκτον, Τέξας, Λος Άντζελες και Χαβάη

  •  Δείτε τους χάρτες που αποκαλύπτουν τους στόχους
  •  Το καθεστώς της Βόρειας Κορέας ανακοίνωσε ότι η χώρα τέθηκε σε "κατάσταση πολέμου" με τη Νότια Κορέα

Στα επίπεδα της δεκαετίας του '70 η αγοραστική δύναμη των μισθωτών

E-mail Εκτύπωση PDF

misthosΗ αγοραστική δύναμη των μισθωτών, που αμείβονται με την Εθνική Συλλογική Σύμβαση, επιστρέφει στα επίπεδα του τέλους της δεκαετίας του 1970, σύμφωνα με το ινστιτούτο εργασίας της ΓΣΕΕ.

Την Τρίτη του Πάσχα μεταφέρεται η Πρωτομαγιά

E-mail Εκτύπωση PDF

eseeΤη σύμφωνη γνώμη του υπουργείου Ανάπτυξης στην πρόταση της ΕΣΕΕ για μεταφορά της απεργίας της Πρωτομαγιάς από τη Μεγάλη Τετάρτη στην Τρίτη του Πάσχα ανακοίνωσε το υπουργείο.

Τροποποίηση του προγράμματος των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα ΕΠΑΛ

E-mail Εκτύπωση PDF

epalΣε τροποποίηση του προγράμματος των Πανελλαδικών Εξετάσεων των επαγγελματικών λυκείων (ΕΠΑΛ) προχώρησε το υπουργείο Παιδείας.
Ειδικότερα, άλλαξαν οι ημέρες των εξετάσεων δύο μαθημάτων ειδικότητας στους τομείς α) Ηλεκτρονικής και β) Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος.

Με καθυστέρηση δύο ημερών η καταβολή συντάξεων

E-mail Εκτύπωση PDF

sintaxisΣτις 3 Απριλίου, με καθυστέρηση δυο ημερών, θα καταβληθούν οι συντάξεις του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών και του ΟΓΑ λόγω των ειδικών αργιών διατραπεζικών συναλλαγών για το έτος 2013 για τις 29/3/2013 και 1/4/2013 για το Πάσχα των Ρωμαιοκαθολικών, κατά τις οποίες ημέρες το Σύστημα Πληρωμών ΔΙΑΣ δεν θα λειτουργεί λόγω αργίας του συστήματος TARGET2.

Νέα λίστα φαρμάκων από σήμερα

E-mail Εκτύπωση PDF

farmakaΑνακοίνωση εξέδωσε το υπουργείο Υγείας για την εφαρμογή της νέας λίστας φαρμάκων.
Αναλυτικά:
"1ον: Η εφαρμογή της θετικής λίστας με ασφαλιστική τιμή είναι ένα μέτρο που εφαρμόζεται τις ευρωπαϊκές χώρες που έχουν ασφαλιστικό σύστημα πλην της Ελλάδος. Είναι ένα μέτρο που αποζημιώνει τα φάρμακα στην βάση του θεραπευτικού οφέλους του κάθε σκευάσματος σε σχέση με το κόστος και όχι μόνο με βάση το κόστος όπως ήταν η μέχρι τώρα αποζημίωση με βάση το φθηνότερο γενόσημο.

«Προσέγγιση Γενεών σε Απομονωμένες Ορεινές Περιοχές»

E-mail Εκτύπωση PDF

kenakap-1Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΑΕ ΟΤΑ–ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. στο πλαίσιο της ανάπτυξης διακρατικών συνεργασιών συμμετέχει ως εταίρος στο διακρατικό πρόγραμμα Lifelong Learning, με ακρωνύμιο «Big Foot» και τίτλο «Προσέγγιση Γενεών σε Απομονωμένες Ορεινές Περιοχές».

kenakap-2

Σελίδα 162 από 212

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com