A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

trapezaΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις για τη συμμετοχή τους στο νέο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ και τους παρέχει, σε συνεργασία με δύο εξειδικευμένες εταιρείες Συμβούλων, την καθοδήγηση για τη σύνταξη και υποβολή του επιχειρηματικού τους σχεδίου.

Ληξιπρόθεσμες οφειλές: Νέα ρύθμιση, οι όροι και οι δόσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

dosisΜε την υπογραφή λογιστή και συνεγγυητών θα μπορούν να ενταχθούν οι οφειλέτες (από 50.000 ευρώ και πάνω) του Δημοσίου και των ασφαλιστικών Ταμείων στις ρυθμίσεις για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Σε διαφορετική περίπτωση το Δημόσιο θα απορρίπτει την αίτηση και θα ενεργοποιεί τις διαδικασίες αναγκαστικής είσπραξης ληξιπρόθεσμων οφειλών.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ τα «ΜΕΤΕΩΡΑ – 2011»

E-mail Εκτύπωση PDF

EOSKΔιοργανώνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 την 1η «Ορειβατική – Τουριστική Εκδρομή» των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ. (όλων των ηλικιών – από 5-6 ετών, έως έφηβων – Νέων).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

E-mail Εκτύπωση PDF

nosokomioΑισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και δημόσια τον γιατρό χειρουργό ορθοπεδικό του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Αλέξανδρο Τσαρούχα για την επιτυχή επέμβαση στην οποία υποβλήθηκα και χάρη της άρτιας επιστημονικής του κατάρτισης, όλα εξελίσσονται ομαλά αλλά και για την ανθρώπινη καθόλα συμπεριφορά του που συνέβαλε τα μέγιστα για την ψυχολογική στήριξη και αντιμετώπιση του όλου προβλήματος.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του λέει ο πατέρας Δαμασκηνός

E-mail Εκτύπωση PDF

damaskinosΤην ειλικρινή επιστροφή μας στον Θεό, βλέπει ως μοναδική διέξοδο από τα δεινά της χώρας μας, με αφορμή τους Δ΄ Χαιρετισμούς που απευθύνουμε απόψε στην Θεοτόκο, ο πατέρας Δαμασκηνός από την Ιερά Μονή Αγάθωνος.

Σαράντα οκτώ δόσεις, αλλά μόνο για τις παλιές οφειλές στην εφορία

E-mail Εκτύπωση PDF

noumera«Κλείδωσε» αντιθέτως, η νέα κοινή ρύθμιση που θα ισχύσει για χρέη σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία. Εκεί τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα και θα προβλέπονται και κίνητρα (μείωση τόκων και προστίμων).

Επίδομα σε άτομα με αναπηρία

E-mail Εκτύπωση PDF

epidomaΤη διαβεβαίωση ότι το υπουργείο Εργασίας θα προχωρήσει τον επόμενο μήνα σε νομοθετική πρωτοβουλία προκειμένου να μη μένουν χωρίς προνοιακό επίδομα άτομα με αναπηρία, το διάστημα που περιμένουν να κριθούν από τις υγειονομικές επιτροπές του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ), έδωσε ο υφυπουργός Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στην «Ειδική Συνάντηση Επιστημονικού, Κοινωνικού και Πολιτικού Διαλόγου για την Αξιολόγηση και Πιστοποίηση της Αναπηρίας από τις Υγειονομικές Επιτροπές των ΚΕΠΑ».

Αδυνατούν να πληρώσουν οι διαβητικοί

E-mail Εκτύπωση PDF

diavitisΠολλές δυσκολίες αντιμετωπίζουν τα άτομα που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη, εξ αιτίας της αυξημένης συμμετοχής που καλούνται να καταβάλλουν.
Σημαντικά αυξημένη συμμετοχή καλούνται να καταβάλλουν οι ασθενείς για την αντιμετώπιση του Χρόνιου Νευροπαθητικού Πόνου, που πολλές φορές εμφανίζεται ως συνοδός νόσος του σακχαρώδη διαβήτη,

Ο Όμορφος Κόσμος στα Μετέωρα

E-mail Εκτύπωση PDF

arnaoutoglousΤην Πέμπτη 18 Απριλίου, στις 22:30, o Γρηγόρης Αρναούτογλου και η ομάδα του «Όμορφου Κόσμου²» μας ξεναγούν στην Κεντρική Ελλάδα. Από την λίμνη Πλαστήρα και την Ελάτη ως τα Μετέωρα, θα δούμε μέρη μοναδικής ομορφιάς και θα γνωρίσουμε ανθρώπους που δε συναντάμε κάθε μέρα.

Στάσεις εργασίας των δασκάλων την Τετάρτη

E-mail Εκτύπωση PDF

stasi-ergasiasΤρίωρη στάση εργασίας εξήγγειλε σήμερα η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) για την Τετάρτη 10 Απριλίου και συγκεκριμένα για τις τρεις τελευταίες ώρες της πρωινής βάρδιας και τις τρεις πρώτες της απογευματινής.

Σελίδα 160 από 212

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com