A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Η μετανάστευση το '60 και τώρα

E-mail Εκτύπωση PDF

metanastesΟμοιότητες και διαφορές στα προφίλ των Ελλήνων μεταναστών
Η οικονομική κρίση έχει εξαναγκάσει τα τέσσερα τελευταία χρόνια χιλιάδες Ελλήνων, κυρίως επιστημόνων να εγκαταλείψουν...τη χώρα αναζητώντας μια καλύτερη τύχη στο εξωτερικό.

Διακανονισμός μέχρι 40 δόσεις στη ΔΕΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

deiΔιακανονισμούς δια τηλεφώνου, χωρίς προκαταβολή και με δυνατότητα μέχρι και 40 δόσεων για τις ευάλωτες ομάδες καταναλωτών, ανακοίνωσε η ΔΕΗ.

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΟΠΕΚΕΠΕ

E-mail Εκτύπωση PDF

opekepeΕπαφές με υπηρεσιακούς παράγοντες του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. σχετικά με την έγκαιρη καταβολή των πληρωμών σε δικαιούχους ενισχύσεων και προγραμμάτων του Οργανισμού, είχε στις 17-4-2013 ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ.

Τι προβλέπει η ρύθμιση για τα «κόκκινα δάνεια»

E-mail Εκτύπωση PDF

daniaΜέχρι τις αρχές Ιουνίου αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή η ρύθμιση για τα μη ληξιπρόθεσμα δάνεια από πιστωτικά ιδρύματα για τα οποία έχει εγγραφεί προσημείωση ή υποθήκη στην κύρια κατοικία του οφειλέτη, η αντικειμενική αξία της οποίας δεν ξεπερνά τις 180.000 ευρώ.

Πρόστιμα φωτιά για τα τέλη κυκλοφορίας

E-mail Εκτύπωση PDF

teliΤσουχτερά πρόστιμα θα κληθούν να πληρώσουν ιδιοκτήτες ΙΧ οχημάτων, οι οποίοι δεν κατέβαλαν τα τέλη κυκλοφορίας για έτος 2013.
Οι διασταυρώσεις θα ξεκινήσουν τις επόμενες εβδομάδες από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών και τις εφορίες.

Ράβε ξήλωνε! Δεν θα υποβάλλουν οι 18άρηδες φορολογική δήλωση

E-mail Εκτύπωση PDF

forologiaΜετά την κατακραυγή το υπουργείο Οικονομικών αναγκάζεται να ''μαζέψει'' την αρχική του γκάφα, βάση της οποίας όλοι όσοι ήταν πάνω από 18 ετών έπρεπε να υποβάλλουν φορολογική δήλωση.
Μέχρι σήμερα ίσχυε αυτό που είχαν σκεφτεί τα ''φωτεινά μυαλά'' του υπουργείου Οικονομικών, δηλαδή να φορολογούνται 18άρηδες ακόμα και για ετήσιο εισόδημα ενός ευρώ από τόκους καταθέσεων.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ – ΠΥΛΗΣ ΑΕ & ΣΙΑ ΕΕ «ΣΤΑΓΩΝ»

E-mail Εκτύπωση PDF

kepisΤο ΚΕΚ ΣΤΑΓΩΝ είναι πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης με έδρα την πόλη της Καλαμπάκας. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό, την οργάνωση και υλοποίηση προγραμμάτων Συνεχιζόμενης Κατάρτισης, Ολοκληρωμένων Παρεμβάσεων, Κοινοτικών Πρωτοβουλιών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Τώρα θα φορολογούν και τους έφηβους!!!

E-mail Εκτύπωση PDF

leftaΥποχρεωτικά καλούνται να υποβάλουν φορολογική δήλωση είτε έχουν εισόδημα είτε όχι. όλοι οι νέοι άνω των 18 ετών, ακόμη κι αν είναι μαθητές Λυκείου, φοιτητές ή φαντάροι, μια απόφαση που κρύβει παγίδες και φορολογικές επιβαρύνσεις για τους ίδιους τους νέους, αλλά και για τους γονείς τους.

Τσουχτερά πρόστιμα προβλέπει ο νέος Κ.Ο.Κ.

E-mail Εκτύπωση PDF

troxeaΤσουχτερά πρόστιμα στους οδηγούς που δεν έχουν την άδεια οδήγησης ή διαθέτουν διπλώματα που έχουν λήξει, αλλά και αλλαγές στον τρόπο έκδοσης αδειών οδήγησης, που ήδη έχουν τεθεί σε εφαρμογή από τον περασμένο Ιανουάριο, λόγω της υποχρεωτικής εφαρμογής από τη χώρα μας της αντίστοιχης κοινοτικής οδηγίας, προβλέπονται στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Αύξηση 8 ωρών στο ωράριο των εκπαιδευτικών

E-mail Εκτύπωση PDF

kathigitriaΗ αύξηση των ωρών διδασκαλίας τουλάχιστον κατά 8 ώρες κάθε μήνα για κάθε εκπαιδευτικό, εντάσσεται στην προσπάθεια του υπουργείου Παιδείας, να αντιμετωπίσει τις συνέπειες από το "ψαλίδι" στις προσλήψεις μόνιμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών, λόγω του μνημονίου και των πολιτικών λιτότητας. Λόγω του μνημονίου, οι προσλήψεις αναπληρωτών σε δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια δεν πρόκειται να ξεπεράσουν τις 2000.

Σελίδα 159 από 212

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com