A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Στον αέρα οι πανελλαδικές

E-mail Εκτύπωση PDF

paneliniesΣτον αέρα απειλούν να τινάξουν τις πανελλαδικές εξετάσεις, οι καθηγητές. Η ΟΛΜΕ προχωρά σε κινητοποιήσεις προαναγγέλλοντας μπαράζ απεργιών, ακόμα και μέσα στο Μάιο, οπότε και έχει προγραμματιστεί να διεξαχθούν οι πανελλαδικές.

2η Πανελλήνια αιμοδοσία για τους Έλληνες συμπολίτες μας

E-mail Εκτύπωση PDF

XRISI-AUGI2η Πανελλήνια αιμοδοσία για τους Έλληνες συμπολίτες μας
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεύτερη πανελλήνια αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής σ' όλα τα νοσοκομεία της χώρας.

Παράνομες χρηματοδοτήσεις ψάχνουν οι Εισαγγελείς

E-mail Εκτύπωση PDF

isagelisΣτο στόχαστρο των Οικονομικών Εισαγγελέων μπαίνουν όλες οι εταιρείες που, μέσω του Υπουργείου Ανάπτυξης, εισέπραξαν επιδοτήσεις , προνομιακή χρηματοδότηση ή συγχρηματοδότηση από ευρωπαϊκά προγράμματα, προκειμένου να εντοπιστούν περιπτώσεις που έλαβαν παρανόμως χρηματικά ποσά.

Επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για νέους θανάτους λόγω μνημονίου

E-mail Εκτύπωση PDF

mnimonioΓια την κατάρρευση των υπηρεσιών υγείας αλλά και τις επιπτώσεις στην υγεία των πολιτών από τα μέτρα που έχουν ληφθεί τονίζουν...με τα πιο σκληρά λόγια 120 πανεπιστημιακοί γιατροί σε επιστολή τους προς τους Σαμαρά, Βενιζέλο, Κουβέλη και Λυκουρέντζο.

Οι ημερομηνίες πληρωμής του Δωρόσημου για το Πάσχα

E-mail Εκτύπωση PDF

ikaΣας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το αριθ. πρωτ. Γ99/1/63/18-04-2013 Γενικό Έγγραφο της Διοίκησης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, η πληρωμή του Δωροσήμου Πάσχα 2013 στους εργατοτεχνίτες οικοδόμους

Έως 100 δόσεις τα χρέη μέχρι 5.000

E-mail Εκτύπωση PDF

metra«Ένα νέο οικονομικό εργαλείο το οποίο μπορεί να οδηγήσει τη σχέση των ασφαλιστικών ταμείων με τους οφειλέτες τους σε μια νέα πραγματικότητα», αποτελεί, σύμφωνα με τον διοικητή του ΙΚΑΕΤΑΜ, η νέα ρύθμιση την οποία παρουσιάζει σήμερα η «Κ» στη μορφή με την οποία θα εισαχθεί προς ψήφιση στη Βουλή εντός της εβδομάδας με το πολυνομοσχέδιο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

E-mail Εκτύπωση PDF

dimotiko-3Καθώς περπατάμε σκυφτοί από το βάρος των υποχρεώσεων, σ΄ ένα κόσμο που διαισθάνεται ότι χάνεται, ένα μικρό φως είναι αρκετό να μας ορθώσει και να τονίσει πως μπορούμε ακόμη να φτιάχνουμε γέφυρες, πως μπορούμε ακόμη να ελπίζουμε σ΄ έναν κόσμο που δικαιούνται τα παιδιά μας να έχουν.

Τετραπλή παγίδα στη ρύθμιση των χρεών

E-mail Εκτύπωση PDF

rithmisisΤέσσερις αυστηρές προϋποθέσεις για την υπαγωγή και την παραμονή των οφειλετών του Δημοσίου στη νέα ευνοϊκή ρύθμιση για τα παλαιά χρέη (έως 31-12-2012) θα προβλέπει το νομοθετικό πλαίσιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση, με αποτέλεσμα εκατοντάδες χιλιάδες οφειλέτες να βρεθούν εκτός ρύθμισης.

Σε ποιους η εφορία χαρίζει το χρέος τους

E-mail Εκτύπωση PDF

eforiaΔιατάξεις με τις οποίες θα επέρχεται ο διαχωρισμός μεταξύ εισπράξιμων και μη εισπράξιμων χρεών θα περιλαμβάνει το μίνι φορολογικό νομοσχέδιο. Ο στόχος είναι η ουσιαστική διαγραφή οφειλών οι οποίες αποδεδειγμένα δεν μπορούν να εισπραχθούν αλλά και η ελάφρυνση των φορολογικών υπηρεσιών από φόρο εργασίας ο οποίος δεν καταλήγει σε εισπρακτικό αποτέλεσμα.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΗΡΟΚΑΜΠΟΥ'AΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ'

E-mail Εκτύπωση PDF

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

aima

Δώσε Αίμα. Πρόσφερε ζωή

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΗΡΟΚΑΜΠΟΥ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙΤΗΝ 1η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ.

Σελίδα 158 από 212

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com