A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

.

E-mail Εκτύπωση PDF

xristos-anesti--A

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastosΑγαπητές Θεσσαλές, αγαπητοί Θεσσαλοί.
Το Πάσχα είναι η μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης και συμβολίζει διαχρονικά την πορεία από τη Σταύρωση στην Ανάσταση στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα ειρήνης, αισιοδοξίας, δικαιοσύνης, αγάπης, θυσίας και αλληλεγγύης.

Μεγάλο Σάββατο

E-mail Εκτύπωση PDF

M-sabbatoΤο Μεγάλο Σάββατο είναι η τελευταία ημέρα της Μεγάλης Εβδομάδας και της Μεγάλης Σαρακοστής. Αφιερωμένη από την Εκκλησία μας στην κάθοδο του Ιησού στον Άδη. Ενώ το σώμα του Ιησού βρίσκεται στον τάφο, η ψυχή του κατέβηκε προσωρινά στον Άδη για να μεταφέρει στους νεκρούς τον Λόγο Του.

Μεγάλη Παρασκευή

E-mail Εκτύπωση PDF

m-paraskeuiΤην Μεγάλη Παρασκευή οι χριστιανοί όλου του κόσμου, ζουν την κορύφωση του Θείου Δράματος. Είναι η ημέρα των Παθών του Ιησού. Αφιερωμένη από την Εκκλησία μας στις τελευταίες ώρες πριν την Σταύρωση, μας υπενθυμίζει τα παρακάτω γεγονότα.

Πρωτοβουλία για το κατεστραμμένο Μνημείο στο «Ύψωμα 731»

E-mail Εκτύπωση PDF

731

Επιστολή στον Αλβανό πρωθυπουργό Σ.Μπερίσα

Σημαντική πρωτοβουλία ηθικής τάξεως ανέλαβε ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Γεώργιος Σούρλας, με την ιδιότητα του Επιτίμου Προέδρου της «Ενώσεως Παιδιών Πεσόντων κατά το Έπος του 1940-41», συνεπικουρούμενος από τον πρόεδρο της Ενώσεως πρώην στρατιωτικό και βουλευτή Άρη Μπουλούκο, προς τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα ζητώντας την άμεση παρέμβασή του για την αποκατάσταση του Μνημείου πεσόντων Ελλήνων στρατιωτικών στο Ύψωμα 731, που καταστράφηκε προ ημερών από βανδάλους, ακόμα και με χρήματα της Ενώσεως.

Από 1η Μαΐου το θερινό ωράριο της ΔΕΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

deiΤο θερινό ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα της ΔΕΗ τίθεται σε εφαρμογή από την Τετάρτη 1η Μαΐου. Το ωράριο κατά τη θερινή περίοδο (από 1ης Μαΐου 2013 έως 31ης Οκτωβρίου 2013) είναι συνεχές,

1 ΜΑΗ 2013 ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ, ΤΙΜΗΣ & ΑΓΩΝΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

ergatiko-ketroΣυναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Εμείς οι εργαζόμενοι στον Ιδιωτικό & Δημόσιο Τομέα οι νέοι και νέες, οι απόμαχοι της δουλειάς, οι άνεργοι, παίρνουμε μέρος σήμερα Τετάρτη 1-5-2013 στην απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας και από το χώρο αυτό τιμάμε την Εργατική Πρωτομαγιά, μέρα μνήμης και αγώνα για την Εργατική Τάξη, κορυφαία ταξική γιορτή για όλο τον εργαζόμενο λαό. Στέλνουμε θερμό μήνυμα αλληλεγγύης στην παγκόσμια Εργατική Τάξη και συντασσόμαστε με τους λαούς που παλεύουν ενάντια στον ιμπεριαλισμό, τις επεμβάσεις και τους πολέμους που προκαλεί.

Διατροφικό μενού για την Μεγάλη Εβδομάδα του 2013

E-mail Εκτύπωση PDF

M-Vdomada-1Την Μεγάλη Εβδομάδα γιορτάζονται τα Πάθη, η Σταύρωση, η Ταφή και τελικά η Ανάσταση του Ιησού Χριστού. Οι κυριότερες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας αντιπροσωπεύουν και μία από τις ημέρες που πέρασε ο Ιησούς στην Ιερουσαλήμ κατά τον εορτασμό του εβραϊκού Πάσχα από την ημέρα της εισόδου του στην πόλη των Ιεροσολύμων μέχρι την Ανάσταση του. Είναι εβδομάδα εγκράτειας, νηστείας και προσευχής για τους χριστιανούς.

ΕΦΕΤ: Τι να προσέξετε στις αγορές για το πασχαλινό τραπέζι

E-mail Εκτύπωση PDF

arniΣυμβουλές και οδηγίες για σωστές επιλογές κατά την αγορά των προϊόντων του πασχαλινού τραπεζιού εξέδωσε ο ΕΦΕΤ.
Τι πρέπει γενικά να προσέξετε

Κατάσχεση απευθείας από τις καταθέσεις όσων χρωστούν στα Ταμεία

E-mail Εκτύπωση PDF

katasxesiΤι προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε τελευταία στιγμή στο πολυνομοχέδιο που πέρασε από τη Βουλή. Ποιοι εντάσσονται σε ρυθμίσεις για χρέη, πώς θα μπαίνει "χέρι" στις καταθέσεις

Σελίδα 157 από 212

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com