A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Δωρεάν διακοπές για 130.000 αγρότες

E-mail Εκτύπωση PDF

agrotesΞεκινά από σήμερα και λήγει στις 14 Ιουνίου 2013 η υποβολή αιτήσεων από ασφαλισμένους και συνταξιούχους του ΟΓΑ για τη συμμετοχή τους στα προγράμματα κοινωνικών παροχών της Αγροτικής Εστίας.

Νέος νόμος: στη φυλακή για χρέη άνω των 200.000 ευρώ

E-mail Εκτύπωση PDF

xrimataΣτη φυλακή, χωρίς δυνατότητα αναστολής ή εξαγοράς θα καταλήγουν όσοι καταδικάζονται για φορολογικά εγκλήματα -φοροδιαφυγή μεγάλης αξίας και βρώμικο χρήμα- ακόμη κι αν ο φορολογούμενος αποδεχθεί τον έλεγχο και καταβάλει ολόκληρο το ποσό του φόρου που βεβαιώνεται από τις ελεγκτικές αρχές.

Τελευταία ευκαιρία για ευνοϊκή ρύθμιση των χρεών προς το Δημόσιο

E-mail Εκτύπωση PDF

RITHMISI-EYNOIKIΠοια είναι τα κριτήρια και οι προϋποθέσεις
• Σε ποιες περιπτώσεις ο αριθμός των δόσεων μπορεί να γίνει απεριόριστος
• Απαλλαγή από μέρος των προσαυξήσεων ανάλογα με τον χρόνο αποπληρωμής των οφειλών
• Ποιοι και πότε βγαίνουν εκτός ρυθμίσεων
Τελευταία ευκαιρία για χιλιάδες φορολογούμενους να ρυθμίσουν τα χρέη τους προς την εφορία δίνει η εγκύκλιος του υπουργείου οικονομικών.

Δεκτή η πώληση ακινήτων για εξόφληση χρεών στο Δημόσιο

E-mail Εκτύπωση PDF

polisi-akinitonΤη δυνατότητα σε χιλιάδες φορολογούμενους να προβούν σε πώληση ακινήτων ιδιοκτησίας τους ώστε να εξοφλήσουν τα χρέη τους προς την εφορία (σ.σ.: ακόμη και αν το ποσό είσπραξης από την πώληση είναι μικρότερο του χρέους) δίνει πλέον η απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη, η οποία δημοσιεύθηκε προ ημερών στην «Εφημερίδα της Κυβερνήσεως».

Προσοχή! Αν κάποιος σας καλέσει από +375602605281, +37127913091

E-mail Εκτύπωση PDF

tilefono-prosoxiΤι πρέπει να κάνετε...
Αν κάποιος σας καλέσει από +375602605281 , +37127913091 ή οποιοδήποτε αριθμό ξεκινώντας με τον αριθμό...

Αυτές είναι οι παγίδες στις νέες φορολογικές δηλώσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

forologikes-dilosisΣτις 20 Μαΐου ξεκινά η ηλεκτρονική δήλωση εισοδημάτων για περισσότερους από 5,5 εκατ. φορολογούμενους. Mάθετε όλες τις λεπτομέρειες και τις παγίδες που πρέπει να αποφύγετε όταν θα καταθέσετε τη φορολογική σας δήλωση.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

trapeza-thessaliasΑναφορικά με το Πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών» του ΕΣΠΑ, από το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων επισημαίνονται τα εξής:

Στρώματα ΙΚΕΑ, για έναν ξεκούραστο ύπνο!

E-mail Εκτύπωση PDF

sromata-2Κάθε χαρούμενη ημέρα ξεκινά μετά από μια ξεκούραστη νύχτα! Το υπνοδωμάτιο είναι ο ιδανικός χώρος για ξεκούραση. Όταν κοιμόμαστε, το σώμα και το μυαλό γεμίζουν ενέργεια, γι’ αυτό και ένας άνετος ύπνος συμβάλλει στην καλύτερη διάθεση.

Νέα τεκμήρια για τους ελεύθερους επαγγελματίες

E-mail Εκτύπωση PDF

tekmirioNέου τύπου τεκμήρια για τη φορολόγηση 800.000 ελευθέρων επαγγελματιών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων ενεργοποιεί το υπουργείο Οικονομικών
Το νέο σύστημα τεκμηρίων κινείται στα πρότυπα των αμερικανικών φορολογικών ελέγχων, που διακρίνονται για την αποτελεσματικότητά τους.

Δεν τα βρήκαν ΟΛΜΕ και υπουργός Παιδείας

E-mail Εκτύπωση PDF

olmeΣε ναυάγιο οδηγήθηκαν οι διαπραγματεύσεις του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου με την ΟΛΜΕ, με τις Πανελλήνιες Εξετάσεις να παραμένουν «στον αέρα», καθώς οι εκπαιδευτικοί απειλούν με κινητοποιήσεις τις ημέρες των εξετάσεων.

Σελίδα 156 από 212

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com