A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Μαζική επιδρομή κουνουπιών απειλεί το καλοκαίρι

E-mail Εκτύπωση PDF

kounoupiaΓια ποιο λόγο καθυστέρησαν οι ψεκασμοί εναντίον της μαζικής επιδρομής κουνουπιών. Ποιες είναι οι περιοχές υψηλού κινδύνου
Με σημαντικές καθυστερήσεις ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τις κουνουποκτονίες στη χώρα με αποτέλεσμα οι υπηρεσίες των περιφερειών και των δήμων να έχουν ξεκινήσει τη τελευταία στιγμή αγώνα δρόμου, για να προλάβουν να αντιμετωπίσουν τη μαζική επιδρομή των κουνουπιών.

Θα δηλώνονται μόνο τόκοι άνω των 250 ευρώ

E-mail Εκτύπωση PDF

dilosisΌπισθεν ολοταχώς φαίνεται ότι κάνει το υπουργείο Οικονομικών αναφορικά με το πότε και πως δηλώνονται οι τόκοι καταθέσεων στη φορολογική δήλωση. Αν και χθες ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρης, έχει με μήνυμά του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης γνωστοποιήσει ότι δηλώνονται τόκοι ακόμη και ενός λεπτού του ευρώ, το ΥΠΟΙΚ αναδιπλώνεται λόγω της ταλαιπωρίας που θα υποστούν οι φορολογούμενοι.

Οι άνθρωποι-"μαγνήτες"-για τα κουνούπια

E-mail Εκτύπωση PDF

kounoupiΔεν είναι μόνο το ενοχλητικό τους βούισμα στα αυτιά μας, δεν είναι μόνο η οδυνηρή φαγούρα, δεν είναι μόνο το επώδυνο τσίμπημά τους, είναι όλα μαζί. Κάθε καλοκαίρι τα κουνούπια κάνουν την εμφάνισή τους φροντίζοντας να αφήσουν ανεξίτηλα τα σημάδια τους στο σώμα μας. Γιατί, όμως, προτιμούν κάποιους από εμάς περισσότερο από κάποιους άλλους;

Ένα παιδί εξαφανίζεται κάθε μέρα στην Ελλάδα!

E-mail Εκτύπωση PDF

astinomiaΈνα παιδί εξαφανίζεται καθημερινά στην Ελλάδα, με το συνολικό αριθμό των εξαφανισμένων παιδιών να ανέρχεται σήμερα στα 97, ενώ 23 είναι τα ανήλικα θύματα αρπαγής, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., τα οποία παρουσιάστηκαν σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Εξαφανισμένων Παιδιών, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο Ζάππειο.

Η νέα ρύθμιση για τα ασφαλιστικά ταμεία

E-mail Εκτύπωση PDF

rithmisisΜε ποιούς τρόπους θα ρυθμίζονται τα χρέη. Από 48 έως 100 δόσεις
• Η νέα ρύθμιση αφορά τα χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία έως τις 31.12.2012
• Για να μπει κάποιος στη ρύθμιση θα πρέπει βασικά να μην χρωστά τίποτα για το 2013
• Το ελάχιστο ποσό της δόσης μπορεί να είναι μέχρι 50 ευρώ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΑΕΔ

E-mail Εκτύπωση PDF

oaedΤα πάνω κάτω θα φέρει ο νέος Διοικητής του ΟΑΕΔ Θεόδωρος Αμπατζόγλου στον σχεδιασμό και την υλοποίηση των προγραμμάτων του Οργανισμού με στόχο την ουσιαστική καταπολέμηση της ανεργίας.

Σε διαθεσιμότητα 12.500 χωρίς αξιολόγηση

E-mail Εκτύπωση PDF

axiologisiΣτις ελληνικές καλένδες φαίνεται να οδηγείται -τουλάχιστον σε πρώτη φάση - η πολυδιαφημιζόμενη και διατυμπανιζόμενη από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης αξιολόγηση των υπαλλήλων του δημοσίου η οποία θα οδηγούσε- μετά από κρίση υπηρεσιακών συμβουλίων με τη συμμετοχή μέλους του ΑΣΕΠ - τουλάχιστον 25.000 υπεράριθμους σε διαθεσιμότητα- κινητικότητα έως τα τέλη του 2014 σύμφωνα και με τις προσταγές του μνημονίου.

Φακέλωμα στους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων

E-mail Εκτύπωση PDF

logariasmiΣτοιχεία για 10 χρόνια θα "βλέπει" η εφορία

• "Μητρώο τραπεζικών λογαριασμών" δημιουργεί το υπουργείο στο... όνομα της φοροδιαφυγής
• Δεν εξαιρείται κανείς από το φακέλωμα των καταθέσεων σε όλα τα επίπεδα
• Ακόμη και κινήσεις για τα έτη μετά το 2008 θα έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν
Όλα τα τραπεζικά δεδομένα φυσικών και νομικών προσώπων θα αποθηκεύονται στο μητρώο τραπεζικών λογαριασμών το οποίο θα δημιουργηθεί με ειδική διάταξη που θα περιληφθεί σε νέο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή.

Ποιες δαπάνες περνούν και ποιες όχι στις φορολογικές δηλώσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

ipologismiΟι παγίδες και όλες οι αλλαγές στις δαπάνες των φορολογουμένων. Πώς "χτίζουμε" βήμα - βήμα το αφορολόγητο των 5.000 ευρώ. Τι αλλάζει στους ελεύθερους επαγγελματίες
Η ώρα της συμπλήρωσης των φορολογικών δηλώσεων έφτασε και οι φορολογούμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ποιες δαπάνες θα τους βοηθήσουν να κατοχυρώσουν το αφορολόγητο όριο.

Ξεκινά ο «Γολγοθάς» των φορολογουμένων

E-mail Εκτύπωση PDF

forosΤο Πάσχα πέρασε, αλλά ο «Γολγοθάς» των φορολογουμένων τώρα ξεκινά, καθώς από Δευτέρα και όλο το καλοκαίρι θα πρέπει να βρίσκονται όλοι πάνω από έναν υπολογιστή ή... στα γκισέ εφοριών και τραπεζών, για να καταθέσουν τη φετινή φορολογική δήλωσή τους και να πληρώσουν τους φόρους εισοδήματος και ακινήτων, που θα πέφτουν «βροχή» από το υπουργείο Οικονομικών.

Σελίδα 154 από 212

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com