A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Διαμαρτυρία απόστρατων και εν ενεργεία αξιωματικών στη Λάρισα

E-mail Εκτύπωση PDF

pilikiaΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν απόστρατοι και εν ενεργεία στελέχη των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, με αιτήματα οικονομικά και θεσμικά, καθώς επίσης και τη μη περικοπή του προϋπολογισμού για την εθνική άμυνα και τη δημόσια ασφάλεια.

Τράπεζα Ελλάδας: Στα 360 ευρώ οι συντάξεις

E-mail Εκτύπωση PDF

psomi• Έρχονται συντάξεις πείνας προειδοποιεί η Τράπεζα της Ελλάδας στην έκθεση της όπου εκτιμάει πως είναι αναγκαία η ιδιωτική ασφάλιση για αξιοπρεπείς συντάξεις στο μέλλον
• Ο νέος τρόπος υπολογισμού των συντάξεων είναι ήδη θεσμοθετημένος από το 2010!
• Διαβάστε ποιους ασφαλισμένους ''πιάνει'' η ρύθμιση αυτή - Αναλυτικά παραδείγματα με το χρόνο ασφάλισης και το χρόνο θεμελίωσης συνταξιοδοτικού δικαιώματος

ΕΛΑΣ: Οδηγίες προς γονείς και παιδιά για τους παιδόφιλους

E-mail Εκτύπωση PDF

paidiaΣτην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. τονίζει μεταξύ άλλων ότι οι παιδόφιλοι είναι συνήθως άντρες, «άνω των 30 ετών, με λίγους φίλους της ηλικίας του και συχνάζει σε χώρους με παιδιά όπως παιδικές χαρές, Ίντερνετ καφέ, αθλητικά κέντρα κ.α. Συχνά μάλιστα εργάζεται με παιδιά, ενώ δεν αποκλείεται να είναι άτομο «υπεράνω πάσης υποψίας».

73 νέα ναρκωτικά κυκλοφορούν στους δρόμους73 νέα ναρκωτικά κυκλοφορούν στους δρόμους

E-mail Εκτύπωση PDF

narkotikaΣοκ προκαλεί η ετήσια έκθεση του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου για τα ναρκωτικά που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, καθώς όπως καταδεικνύει τουλάχιστον 73 «νέα ναρκωτικά» τα οποία παρασκευάζονται από ουσίες ελεύθερες στο εμπόριο και διαφημίζονται ως νόμιμα διεγερτικά μέσω διαδικτύου, εντοπίστηκαν μέσα στο 2012 και αποτελούν τον νέο πονοκέφαλο των διωκτικών αρχών στην Ευρώπη.

Σφαγή καθηγητών με χιλιάδες απολύσεις μέσα στα επόμενα δύο χρόνια

E-mail Εκτύπωση PDF

apolisis-kathigitonΠραγματικός πόλεμος έχει ξεσπάσει στη μέση εκπαίδευση με τους καθηγητές να βρίσκονται σε επιφυλακή ενόψει και των νέων καταλόγων που θα προκύψουν μετά τις τελευταίες αλλαγές.

Πληρωμές από τον ΕΛΓΑ την Παρασκευή

E-mail Εκτύπωση PDF

elgaΤην Παρασκευή 31 Μαΐου 2013 ο ΕΛ.Γ.Α. θα καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 6.408 δικαιούχων παραγωγών αποζημιώσεις συνολικού ύψους 6,1 εκατ. ευρώ, που αφορούν εκκαθαρίσεις ζημιών για τα έτη 2012 και 2013.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΟΠΕΤΡΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

exetasis

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στις 30 Μαΐου 2013 και ώρα 9:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί δωρεάν λήψη για ΤΕΣΤ ΠΑΠ από τις μαίες του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας σε όλες τις γυναίκες έως 65 ετών στο Αγροτικό Ιατρείο της Θεόπετρας.

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

sarrou-1Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, για τις διαφορές κατά την εκτέλεση και για τα Πλεονεκτήματα, ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ (DR), τις οδηγεί σε λανθασμένη απόφαση, ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ.
Η Απόλυτα Ψηφιακή Μαστογραφία (DR) έχει λιγότερη ακτινοβολία τουλάχιστον 30-40% σε σχέση με την συμβατική μαστογραφία με φιλμ και Ανιχνεύει μικρότερες βλάβες και μικρότερες ασβεστώσεις που πιθανόν να συνοδεύουν πρώιμο μη ψηλαφητό καρκίνο, θεραπεύσιμο, του μαστού.

212.000 κινδυνεύουν να φυλακισθούν λόγω χρεών στο δημόσιο!!!

E-mail Εκτύπωση PDF

silipsiΠερισσότεροι από 212.000 πολίτες, με πάνω από 5.000 ευρώ χρέη ο καθένας, απειλούνται με φυλάκιση λόγω των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους προς την Εφορία! Επειδή οι φυλακές δεν... χωράνε τόσο κόσμο, η κυβέρνηση σχεδιάζει να ανεβάσει το όριο των ποινικών διώξεων για χρέη προς το Δημόσιο στις 10.000 ευρώ.

Προγράμματα για 75.000 θέσεις εργασίας προανήγγειλε ο διοικητής του ΟΑΕΔ

E-mail Εκτύπωση PDF

oaedΠρογράμματα για 75.000 θέσεις εργασίας για νέους, το 2014, αναμένεται να ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον Βήμα 99,5 ο διοικητής του ΟΑΕΔ Θοδωρής Αμπατζόγλου.

Σελίδα 153 από 212

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com