A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Θέσεις εργασίας για Έλληνες ανοίγει ο Καναδάς

E-mail Εκτύπωση PDF

thesisergasias-Η Μανιτόμπα είναι η πρώτη επαρχία του Καναδά που αναζητεί νέους μετανάστες από τη Νότια Ευρώπη, η οποία πλήττεται από την ανεργία.

«Πράσινο φως» για μπαράζ πλειστηριασμών σε σπίτια

E-mail Εκτύπωση PDF

daniaΦαίνεται η κυβέρνηση οραματίζεται την άλλοτε γερμανική «Τελική Λύση» να την εφαρμόσει στο δικό της ... «success story», καθώς αφού πρώτα οδήγησε στην αυτοκτονία 4.000 ανθρώπους και 1,8 εκατομμύρια πολίτες στην ανεργία, τώρα θέλει κατά το ίδιο τρόπο να ξεσπιτώσει εκατοντάδες οικογενειάρχες, ζητώντας εκ μέρους της τρόικας και των τραπεζών το «πράσινο φως» για μαζικούς πλειστηριασμούς σπιτιών.

Καταδικάστηκε υπάλληλος εισπρακτικής εταιρείας που δυσφήμισε δανειολήπτρια!

E-mail Εκτύπωση PDF

danioliptriaΥπάλληλος εισπρακτικής εταιρείας καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε ποινή φυλάκισης επτά μηνών, με 3ετή αναστολή.

Η υπάλληλος ήταν κατηγορούμενη για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων και δυσφήμιση.

Η μικρή Παρασκευή δεν βλέπει

E-mail Εκτύπωση PDF

paraskeuiMε την αγάπη και τη συμπαράστασή μας αυτό μπορεί να αλλάξει. Aς βοηθήσουμε να γιατρευτεί ακόμα ένα μικρό παιδί!
Κάποιοι μετράνε την αγάπη με ένα βλέμμα, με μερικά όμορφα λόγια...Ένας γονιός δεν έχει λόγο να βάλει μέτρο στην αγάπη.
Αντλεί δύναμη από το παιδί και παλεύει καθημερινά να του δώσει ό,τι καλύτερο μπορεί. Κάποια παιδάκια χρειάζονται παραπάνω φροντίδα...

Τι επιτρέπεται να τρώει ένας διαβητικός

E-mail Εκτύπωση PDF

diavitisΟ κ. Νίκος Τεντολούρης, επίκουρος καθηγητής Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών, ιατρός της Α’ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινική του Λαϊκού νοσοκομείου, συστήνει το ιδανικό διαιτολόγιο για όσους πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη.

Έρχεται νόμος «σκούπα» για ρύθμιση δανείων

E-mail Εκτύπωση PDF

xrimataΡύθμιση - ανάσα για περίπου 150.000 νοικοκυριά με καθαρό οικογενειακό εισόδημα ίσο ή κάτω των 30.000 ευρώ, αλλά και για ανέργους που έχουν στεγαστικά και λοιπά ενυπόθηκα δάνεια προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, το οποίο κατατίθεται στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα.

Σε ποιες σχολές πέφτουν οι βάσεις και σε ποιες ανεβαίνουν

E-mail Εκτύπωση PDF

vasislΤις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί από το υπουργείο Παιδείας ο αριθμός των εισακτέων στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ της χώρας.
Μετά την ολοκλήρωση των Πανελλαδικών εξετάσεων καταγράφεται μια εικόνα πτώσης των βάσεων εισαγωγής στα περισσότερα τμήματα των ΑΕΙ , εκτός του 1ου Επιστημονικού πεδίου των Κοινωνικών, Νομικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών όπου αναμένεται μικρή άνοδος λόγο της επικείμενης μείωσης των θέσεων εισακτέων.

Σενάρια για πρόωρες εκλογές - Πιθανές ημερομηνίες

E-mail Εκτύπωση PDF

eklogesΤο ενδεχόμενο προσφυγής σε πρόωρες κάλπες συζητείται τις τελευταίες ημέρες στα ρετιρέ της κυβέρνησης. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δείχνει να μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο, αφού τα ζητούμενα είναι από δω και στο εξής η σταθερότητα και η πιο αποτελεσματική λειτουργία της κυβέρνησης.

Νομοσχέδιο για τα κόκκινα δάνεια. Οι ρυθμίσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

nabagioΜέσα στην επόμενη εβδομάδα θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης που περιλαμβάνει τις τελικές ρυθμίσεις των στεγαστικών και άλλων δανείων που έχουν χτυπήσει... κόκκινο.

Παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος, 31 Μαΐου 2013

E-mail Εκτύπωση PDF

tsigaro-1Με μια σειρά δράσεων συμμετέχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Παγκόσμια ημέρα κατά του Καπνίσματος (31 Μαΐου). Ο απώτερος σκοπός της φετινής παγκόσμιας ημέρας κατά του καπνίσματος είναι να συμβάλει στην προστασία των σημερινών και μελλοντικών γενεών, όχι μόνο από τις καταστροφικές συνέπειες για την υγεία αλλά και από τα κοινωνικά, περιβαλλοντικά και οικονομικά δεινά που προκαλεί τόσο το ενεργητικό κάπνισμα όσο και το παθητικό κάπνισμα.

Σελίδα 152 από 212

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com