A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Εικόνες από τις κινητοποιήσεις για το κλείσιμο της ΕΡΤ

E-mail Εκτύπωση PDF

ert-A-1Κύμα αντιδράσεων έχει σηκώσει η απόφαση της κυβέρνησης για αναστολή της λειτουργίας της ΕΡΤ. Καθημερινά πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή για να δείξει τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους στη δημόσια τηλεόραση.

24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΚΑΙ Γ.Σ.Ε.Ε.-ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΝΙΟΥ 2013

E-mail Εκτύπωση PDF

ert-1Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταδικάζει την πραξικοπηματική ενέργεια της Κυβέρνησης, η οποία με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, αποφάσισε το «ξαφνικό θάνατο» της Ε.Ρ.Τ., βάζοντας έτσι με πρωτοφανή και προκλητικό τρόπο «λουκέτο» στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, στην αντικειμενική ενημέρωση και στον πλουραλισμό των ειδήσεων.

Η ΜΑΚΑΡΙΣΤΗ ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΣΤΑΓΙΑΔΩΝ ΘΕΟΝΥΜΦΗ ΜΟΝΑΧΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

gerodisa-1Τήν 9ην Ἰουνίου 2013 ἐξεδήμησεν πλήρης ἡμερῶν πρός τόν Κύριον ἡ ἐξαίρετη καί πολύ καλή Ἡγουμένη τῆς παλαιφάτου Ἱερᾶς Μονῆς Κοιμήσεως Θεοτόκου Σταγιάδων ΘΕΟΝΥΜΦΗ Μοναχή, ἀφήσασα ἕνα πλουσιώτατον ἔργον , ἀλλά καί ἕνα δυσαναπλήρωτο κενό.

Όλη η ΕΡΤ σε αριθμούς

E-mail Εκτύπωση PDF

ertΚανάλια, ραδιοφωνικοί σταθμοί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και περιφέρεια, ορχήστρες, έντυπα μέσα, ιστοσελίδες και περίπου 3.000 εργαζόμενοι συνθέτουν το οικοδόμημα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Απεργίες στα μέσα ενημέρωσης για το κλείσιμο της ΕΡΤ

E-mail Εκτύπωση PDF

apergiaΜε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες αντιδρούν οι εργαζόμενοι στα μέσα ενημέρωσης στο κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης.

Στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή.

Μηνιαία δραστηριότητα των Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Π.Θ.

E-mail Εκτύπωση PDF

astinomiaΚατά τη διάρκεια του μηνός Μαΐου 2013, από τις υφιστάμενες Υπηρεσίες των Αστυνομικών Διευθύνσεων δικαιοδοσίας μας, καταγράφηκε η κάτωθι δραστηριότητα:

Συνελήφθησαν συνολικά (417) άτομα και ειδικότερα:

ΔΙΟΙΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟ Ι.Κ.Α.

E-mail Εκτύπωση PDF

ikaΑπό την Κεντρική Υπηρεσία του Ι.Κ.Α. έχουν σταλθεί μέχρι τις 4-6-2013, 515 επιστολές διορισμού σε επιτυχόντες του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ με Αριθμό Προκήρυξης 8Κ/2008.
Από τους 515 επιτυχόντες, οι 186 δεν αποδέχθηκαν το διορισμό, ενώ 212 έχουν ήδη καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να διορισθούν στην Κεντρική Διοίκηση και στα καταστήματα του Ι.Κ.Α. Οι 212 διοριστέοι ανήκουν στις παρακάτω κατηγορίες:

Όζοι θυρεοειδούς

E-mail Εκτύπωση PDF

Η Διάγνωση με Υπερηχογράφημα

sarou-1Πρόκειται για πολύ συνηθισμένο εύρημα στο μισό σχεδόν  του παγκόσμιου  πληθυσμού. Οι περισσότεροι είναι ακίνδυνοι και δεν προκαλούν συμπτώματα, ένα ποσοστό 5% μπορεί να είναι κακοήθεις.
Οι όζοι είναι τέσσερις φορές συχνότεροι στις γυναίκες,
αλλά στους άνδρες συναντούμε πιο συχνά κακοήθεις όζους.

Φακέλωμα και κατασχέσεις καταθέσεων

E-mail Εκτύπωση PDF

fakelomaΔιαδικασίες-εξπρές όσον αφορά την κατάσχεση καταθέσεων από τις τράπεζες για όσους έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο, αλλά και τη δημιουργία Συστήματος Μητρώων Τραπεζικών Λογαριασμών στη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων προβλέπει, μεταξύ άλλων, νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο θα κατατεθεί τη Δευτέρα στη Βουλή.

Συλλυπητήριο μήνυμα από τα μέλη του Δ.Σ. του Ε.Ο.Σ.Κ. στον Γιώργο Παπανικολάου

E-mail Εκτύπωση PDF

minimaΤα θερμά μας συλλυπητήρια εκφράζουμε ως μέλη του Δ.Σ. του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ «ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ» στον ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Ε.Ο.Σ.Κ. κ. Γιώργο Παπανικολάου, για τον απροσδόκητο και πρόωρο θάνατο της μητέρας του, που "έφυγε" από τη ζωή.

Σελίδα 151 από 212

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com