A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Περιβάλλον και πολιτισμός στα Τρίκαλα

E-mail Εκτύπωση PDF

spileoΓια πέμπτη συνεχή χρονιά, η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτισμού διοργανώνει τη δράση Περιβάλλον και Πολιτισμός, στοχεύοντας στην ανάδειξη της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς, αλλά και στην ενεργοποίηση των πολιτών για την προστασία της.

Μπυραρία "Ζυθορυχείο": Live Ρεμπέτικη βραδιά την Πέμπτη

E-mail Εκτύπωση PDF

zythorixioΡεμπέτικη βραδιά με ντόπιους καλλιτέχνες ετοίμασε για όλους η μπυραρία "Ζυθορυχείο" της πόλης μας την ερχόμενη Πέμπτη 11 Οκτωβρίου.

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΡΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

oliveoilAΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Αύρας διοργανώνει την 1η ΓΙΟΡΤΗ ΛΑΔΙΟΥ που σκοπός της είναι η σωστή ενημέρωση και ανάδειξη του πολύτιμου αυτού προϊόντος που παράγει η Αύρα.

ΣΙΝΕΑΚ: ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

sineakΟ  Δημοτικός Κινηματογράφος Τρικάλων οργανώνει για δωδέκατη συνεχή χρονιά τις ειδικές προβολές για παιδιά (ΣΙΝΕΑΚ) στην αίθουσα προβολών στο Μύλο Ματσόπουλο, κάθε Κυριακή σε δύο προβολές 11.30 (πρωί) και 17.30 (απόγευμα).

Ο λόγος του φιλέλληνα Δημάρχου του Αγιάν

E-mail Εκτύπωση PDF
agianΑγαπητέ κύριε Δήμαρχε Δημήτριε Σακελλαρίου, Κυρίες και κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι, Κυρία πρόεδρε της επιτροπής αδελφοποίησης, αγαπητή Έλλη, Αγαπητοί φίλοι της Καλαμπάκας.

Θα ήθελα καταρχάς εκ μέρους των φίλων μου του Αγιάν να σας ευχαριστήσω θερμά για την υποδοχή που μου επιφυλάξατε με αφορμή αυτή μας την επίσκεψη. Είναι επίσης μια ιστορική συνάντηση γιατί είναι τα 20 γενέθλια της αδελφοποίησης μας.

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΠΑΥΣΑ ΑΓΙΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ

anapausaAΤην Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012 η Αγία Εκκλησία μας εορτάζει και πανηγυρίζει τη μνήμη του

ΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΦΟΡΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΗΜΩΝ ΣΙΛΟΥΑΝΟΥΤΟΥ ΑΘΩΝΙΤΟΥ.

Άρχισε η ψηφοφορία για τις ταινίες της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση PDF

filmΗ ώρα της ψηφοφορίας για τις φετινές ταινίες της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων, έφτασε. Για την ακρίβεια, απομένουν μόλις 7 ημέρες για να ολοκληρωθεί η μέσω διαδικτύου έκφραση της επιθυμίας των μελών της Λέσχης,

Αλιάγας Δημήτριος & ΣΙΑ Ε.Ε. Κρέατα-Αλλαντικά

E-mail Εκτύπωση PDF

aliagas copy
ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΡΕΑΤΟΣ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ - ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ

Ιωαννίνων 1, 42200 Καλαμπάκα

ΖΥΘΟΡΥΧΕΙΟ ΜΠΥΡΑΡΙΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

zuthorixioAΣε ένα χώρο που δημιουργήθηκε με φαντασία , αγάπη και μεράκι, από ξύλο και πέτρα, με θέα τα Μετέωρα, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, τα αναψυκτικά σας ή τους λαχταριστούς μεζέδες και να δροσιστείτε με μια παγωμένη μπύρα από τη μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

serafimΟ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει στον . Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Καρδίτσης. Την Κυριακή 2 του μηνός θα λειτουργήσει στον Ι. Ναό Κοιμ. Θεοτόκου Γλυκομηλέας.

Σελίδα 61 από 65

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com