A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τα ξωτικά βούλιαξαν την Θεσσαλία!!!

E-mail Εκτύπωση PDF

Δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες κάθε ηλικίας από κάθε σημείο της Ελλάδας και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, βρέθηκαν και σήμερα στο πάρκο του Ματσόπουλου, συμμετέχοντας μαζικά με κέφι και διάθεση στα γενέθλια του «Μύλου των Ξωτικών».milosA

Οι εκπλήξεις στον «Μύλο των Ξωτικών» συνεχίζονται!

E-mail Εκτύπωση PDF

milosAΑκόμη μια πρωτότυπη έκπληξη περιμένει καθημερινά τους επισκέπτες του «Μύλου των Ξωτικών». Στο πλαίσιο των καινοτόμων δράσεων και των δια-δραστικών εργαστηρίων, φιλοξενείται από την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου η «Ολυμπία».

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ «ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ»!

E-mail Εκτύπωση PDF

milosAΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, Η ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ!

Μόλις ολοκληρώσαμε τη πρώτη εβδομάδα λειτουργείας του «Μύλου των Ξωτικών» και οι εντυπώσεις δεν θα μπορούσαν παρά να είναι εξαιρετικές. Κάθε μέρα περνούσαν τη πόρτα του Μύλου και των διαδραστικών εργαστηρίων του, χιλιάδες κόσμου από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αφήνοντας στο πέρασμα τους το πιο γλυκό τους χαμόγελο και βέβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις παραμυθένιες στιγμές που έζησαν.

O K.Σκρέκας ρωτάει για Siemens

E-mail Εκτύπωση PDF

skrekasΟ βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Σκρέκας, μαζί με άλλους συναδέλφους του, ζήτησε εξηγήσεις για τη συμμετοχή της σύμπραξης αλλοδαπών εταιριών, μια εκ των οποίων η Siemens, στο διεθνή διαγωνισμό για το έργο διασύνδεσης Κυκλάδων-Ηπειρωτικής Ελλάδας με υποβρύχια ηλεκτρικά καλώδια.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΝΤΟΡΟΝ ΤΖΑΜΣΙ ΚΑΙ ΜΙΚΙ ΜΠΕΡΚΟΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ.

E-mail Εκτύπωση PDF

veteraniAΕπίσκεψη στην Καλαμπάκα και τα Μετέωρα πραγματοποίησαν δύο θρύλοι του Ισραηλινού και Ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Ντόρον Τζάμσι και ο Μίκι Μπέρκοβιτς. Οι δύο βετεράνοι αθλητές κατέφθασαν στην περιοχή μας μετά από πρόσκληση που τους απηύθυνε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού-Πολιτισμού και Κοινωνικής Συνοχής κ. Ρεντζιάς Ευθύμιος, με τον οποίον τους συνδέει στενή φιλία που ξεκινάει από την μακρόχρονη και παράλληλη πορεία τους στα γήπεδα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ «ΜΥΛΟΥ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ»

E-mail Εκτύπωση PDF

staventoAΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!

Τη Κυριακή 2 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή έναρξης του φετινού «Μύλου των Ξωτικών». Χρώματα, αρώματα, δυνατή μουσική, κόσμος (που ξεπέρασε τις 5.000) και.. χιόνι!

Η ώρα έδειχνε λίγο πριν τις επτά όταν δυο ξωτικά ξεκίνησαν να κάνουν ζαβολιές... Εμφανίστηκαν στη σοφίτα του Μύλου και όταν στη σκηνή ανέβηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων, κ. Χρήστος Λάππας, εκείνα άρχισαν να κατεβαίνουν τον τοίχο του Μύλου. Δεκάδες λευκά μπαλόνια ξεκίνησαν το ταξίδι τους προς τον ουρανό ενώ άλλα τόσα έπεσαν πάνω στις χιλιάδες κόσμου που γέμισαν ασφυκτικά τους χώρους του Μύλου.

ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ «ΜΥΛΟΥ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ», ΑΝΟΙΞΑΝ...

E-mail Εκτύπωση PDF

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ!

matsopulosAΤην Παρασκευή 30 του μηνός,οι πρώτοι επισκέπτες έκαναν την εμφάνιση τους. Μαθητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας, πέρασαν τη κεντρική πόρτα και μπήκαν στον παραμυθένιο κόσμο του «Μύλου των Ξωτικών». Ο Δήμος Τρικκαίων, η e-Trikala A.E., ο Αγιος Βασίλης και τα Ξωτικά υποδέχτηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τις δεκάδες κόσμου, τους οποίους και ξενάγησαν στις μοναδικές δράσεις και τα εργαστήρια.

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: Οι Αλβανοί Μετανάστες γιόρτασαν την Εθνική Επέτειο της χώρας τους

E-mail Εκτύπωση PDF

alvaniAΤα 100 χρόνια απελευθέρωσης της Αλβανίας από τους Τούρκους γιόρτασε ο Σύλλογος Αλβανών Μεταναστών Καλαμπάκας

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου ανοίγει «Ο Μύλος των Ξωτικών»

E-mail Εκτύπωση PDF

staventoΚυριακή 2 Δεκεμβρίου μεγάλη συναυλία Stavento – Έλενας Παπαρίζου!

Οι προετοιμασίες ολοκληρώθηκαν, τα φουγάρα παίρνουν μπροστά και η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή ετοιμάστηκε για να υποδεχτεί από την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

jazzΟ Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Δημόσιας Εκπαίδευσης του Νομού Τρικάλων, καλεί τα μέλη και τους φίλους του σε μια ξεχωριστή βραδιά, την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, στις 9.30 το βράδυ, στη «Σουίτα Art Café» (έναντι   Ταχυδρομείου) για να γιορτάσουμε μαζί και φέτος, ενάντια στην κρίση, την άφιξη του Beaujolais Nouveau υπό τους ιδιαίτερους ήχους της γαλλικής swing (gipsy jazz) μουσικής από το μουσικό σχήμα  Jazz Noir.

Σελίδα 58 από 65

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com