A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ, ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ «ΜΥΛΟΥ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ», ΣΤΙΣ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!

E-mail Εκτύπωση PDF

martakisΛίγες μόνον ημέρες έχουν μείνει μέχρι τη στιγμή που ο αγαπημένος τραγουδιστής, ο Κώστας Μαρτάκης θα ανέβει στη Κεντρική σκηνή του μεγαλύτερου Χριστουγεννιάτκου Πάρκου της Ελλάδας, του «Μύλου των Ξωτικών» για μια μοναδική ΔΩΡΕΑΝ συναυλία.

«ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ» ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

E-mail Εκτύπωση PDF

milosAΣτο «Μύλο των Ξωτικών» μας καλεί ο Χρήστος Νέζος την Τρίτη 25 Δεκεμβρίου στις 14:50 και μας υπόσχεται να περάσουμε μαγικά Χριστούγεννα. Συντροφιά με την Έλλη Κοκκίνου ταξιδεύουν σε ένα πανέμορφο χριστουγεννιάτικο χωριό, που έχει στηθεί στα Τρίκαλα.

Ο “Μύλος των Ξωτικών” μοίρασε χαρά και χαμόγελα

E-mail Εκτύπωση PDF

milosAΟ “Μύλος των Ξωτικών” μοίρασε χαρά και χαμόγελα στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων και στη Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

astinomiaBΤην Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 18:00, στον παιδότοπο με την επωνυμία "BOWLING", που βρίσκεται στη διασταύρωση Π.Ε.Ο. Λάρισας - Αθηνών & Βόλου,

 θα πραγματοποιηθεί κοινή παιδική εκδήλωση για το αντικείμενο του θέματος με την Ένωση Αστυνομικών Λάρισας και την Ένωση Αξιωματικών Θεσσαλίας.

1.579 προσλήψεις στον Πολιτισμό

E-mail Εκτύπωση PDF

politismosΆρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας που θα αφορά την πρόσληψη 1.579 ανέργων, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, σε Υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτισμού, καθώς ολοκληρώθηκαν από το ΑΣΕΠ οι σχετικές προπαρασκευαστικές ενέργειες.

«Ο Τρικαλένιος και η Ληθένια», το παραμύθι του «Μύλου των Ξωτικών»

E-mail Εκτύπωση PDF

STANa«Ένας καλικάτζαρος και μια νεράϊδα, δυο πλάσματα από δυο διαφορετικούς κόσμους, συναντώνται κατά την διάρκεια του Δωδεκαημέρου των Χριστουγέννων. Οι κόσμοι τους και η ίδια η ύπαρξή τους κινδυνεύουν. Η κυρά του δάσους ήταν σαφής: σαν ξημερώσει και οι δυο κόσμοι θα καταστραφούν εκτός αν...».

Δωρεάν εισιτήρια στους μαθητές, για τα παιχνίδια της πόλης!

E-mail Εκτύπωση PDF

xotikaΗ οργανωτική επιτροπή του "Μύλου των Ξωτικών" σε συνεργασία με την εταιρία που διαχειρίζεται τα παιχνίδια που έχουν τοποθετηθεί στο κέντρο της πόλης, εξασφάλισε για τους μικρούς μας συμπολίτες την διάθεση 4.000 δωρεάν εισιτηρίων.

ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ, Ο STAN!

E-mail Εκτύπωση PDF

STANΚάθε μέρα στον «Μύλο των Ξωτικών» είναι ξεχωριστή. Για κάθε μέρα, η οργανωτική επιτροπή έχει ετοιμάσει και μια διαφορετική έκπληξη - εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους προκειμένου να χαρίσει απλόχερα τη διασκέδαση και το γέλιο..

Τρίκαλα… η πόλη των Εκδηλώσεων, της Φιλοξενίας και των Εκπλήξεων!

E-mail Εκτύπωση PDF

matsopoulosAΟι δράσεις, οι εκπλήξεις και οι εκδηλώσεις του «Μύλου των Ξωτικών» συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Η επισκεψιμότητα ήδη ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενώ τα μηνύματα για το επόμενο διάστημα είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Καθημερινά οργανωμένα group και μεμονωμένοι επισκέπτες κάθε ηλικίας, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, γίνονται οι καλύτεροι πρεσβευτές των Τρικάλων και του Μύλου.

Σύλλογος Αδελφοποιημένων Πόλεων: Συνεστίαση στην ταβέρνα Πολύζος

E-mail Εκτύπωση PDF
adelfopioimeniΟ Σύλλογος Αδελφοποιημένων Πόλεων καλεί τα μέλη του που συμμετείχαν στις δράσεις του την χρονιά που μας πέρασε καθώς και όλους τους φίλους σε συνεστίαση-αποτίμηση των δράσεων το Σάββατο 15 /12/12

Σελίδα 57 από 65

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com