A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

tavernaΟ Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμπάκας "Τα Μετέωρα" προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους, στην ετήσια συνεστίαση (κοπή πίτας) το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 9 μ.μ. στην ταβέρνα "Ο κήπος του Ηλία".

Ο. Λ. Καλαμπάκας - Γενική συνέλευση και κοπή πίτας

E-mail Εκτύπωση PDF

Ο Ρ Ε Ι Β Α Τ Ι Κ Η Λ Ε Σ Χ Η
Κ Α Λ Α Μ Π Α Κ Α Σ

olkΗ Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας, καλεί τα μέλη της στην ετήσια Γενική Συνέλευση του συλλόγου, που θα γίνει στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου την Παρασκευή 18/1/2013,ώρα 7.00 μμ., με τα παρακάτω θέματα:

«Ελλείψεις νεφρολόγων στις μονάδες τεχνητού νεφρού των Γενικών Νοσοκομείων της Δυτικής Θεσσαλίας»

E-mail Εκτύπωση PDF

sirizaΕρώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κατέθεσαν οι βουλευτές Παναγιώτα Δριτσέλη, Νίκος Μιχαλάκης, Ξανθός Ανδρέας και Ζαχαριάς Κώστας σε σχέση με τις ελλείψεις σε νεφρολόγους που παρατηρούνται στις μονάδες τεχνητού νεφρού της Δυτικής Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα στην ερώτησή τους οι βουλευτές αναφέρουν:

Η τροπολογία – προσθήκη του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ για τις μετεγγραφές των φοιτητών

E-mail Εκτύπωση PDF

dritseliΕπειδή σε συνθήκες κρίσης ολοένα και περισσότεροι νέοι αδυνατούν να παρακολουθήσουν τις σπουδές τους εκτός του τόπου διαμονής τους, είναι επιβεβλημένο να υιοθετηθεί από την κυβέρνηση ρύθμιση με την οποία δε δίνεται εξ ολοκλήρου λύση στο ζήτημα

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

arximΟ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ την Κυριακή 6 του μηνός Ιανουαρίου  2013 θα  λειτουργήσει  στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Αγίου  Βησσαρίωνος και θα  τελέσει  αμέσως  μετά  τη  Θ. Λειτουργία  τον  Μέγα  Αγιασμό προς  Αγιασμόν των πιστών.

Καλαμπάκα: Αποθεώθηκαν οι Καλικάντζαροι του ‘‘Επί Σταγών’’

E-mail Εκτύπωση PDF

epistagonAΤεράστια επιτυχία σημείωσε η θεατρική παράσταση που πραγματοποίησε το θεατρικό εργαστήρι "Επί Σταγών" στο Πολιτιστικό κέντρο Καλαμπάκας όπου πήραν μέρος 30 περίπου ηθοποιοί με την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Λεωνίδα Νικόπουλο.

Πρωτοχρονιά στο ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "POLYZOS"

E-mail Εκτύπωση PDF

polyzosΌπως κάθε χρόνο και φέτος Το ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "POLYZOS" στην εκπνοή του χρόνου σας προτείνει να μετρήσουμε μαζί αντίστροφα..και να υποδεχτούμε την καινούργια χρονιά με αισιοδοξία, κέφι, εκπλήξεις, υπέροχο μενού, ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ , χορός μέχρι το πρωί!!!

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ «ΜΥΛΟΥ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ» ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΗ ΧΑΡΑ!

E-mail Εκτύπωση PDF

martakisAΟ γνωστός και αγαπημένος τραγουδιστής της νεολαίας, ο Κώστας Μαρτάκης, ανέβηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, 27 Δεκεμβρίου στη σκηνή του «Μύλου των Ξωτικών» και ξεσήκωσε το πλήθος. Μοίρασε χαρά και βέβαια ευχές για το επερχόμενο 2013. Το κοινό τραγούδισε μαζί του και βέβαια χόρεψε στο ρυθμό των τραγουδιών του. 

«Μύλος των Ξωτικών»: Συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Τρικάλων!

E-mail Εκτύπωση PDF

opapΣυνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα στις 11.00, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Χρήστος Λάππας και ο Δ/νων Σύμβουλος της e-Trikala Α.Ε. κ. Οδυσσέας Ράπτης με θέμα την λειτουργία του θεματικού πάρκου, ο «Μύλος των Ξωτικών». Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην τεράστια - πέρα από κάθε προσδοκία - προσέλευση του κόσμου από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ

E-mail Εκτύπωση PDF

theosΑπό την Πέμπτη θα προβάλλεται καθημερινά (εκτός Δευτέρας και Τρίτης) στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στον Μύλο Ματσόπουλο, η ταινία Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ Ώρες προβολών καθημερινά 20.00 και 22.15

Σελίδα 56 από 65

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com