A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ολοκαύτωμα της Κουτσούφλιανης: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

koutsouflianiΜε τη συμπλήρωση 115 χρόνων του Ολοκαυτώματος της Κουτσούφλιανης και του Εκπατρισμού των Κατοίκων της.
Σας προσκαλούμε στις εορταστικές εκδηλώσεις την Κυριακή 12 Μαΐου 2013 στην Κουτσούφλιανη

(τον Πλατάνιστο, οικισμό της Τοπικής Κοινότητας Παναγίας )

Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Θεόπετρας

E-mail Εκτύπωση PDF

theopetra

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Θεόπετρας ανακοινώνει ότι την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία του χωριού και ώρα 7.00 μ.μ,

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ τα «ΜΕΤΕΩΡΑ – 2011»

E-mail Εκτύπωση PDF

eoskΔιοργανώνει την ΜΕΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο3 ΜΑΙΟΥ 2013 την 2η «Ορειβατική – Τουριστική Εκδρομή» των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ. (όλων των ηλικιών – από 5-6 ετών, έως έφηβων – Νέων).

Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση PDF

eosk-1O Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμπάκας
Το Σάββατο 20-04-2013 διοργάνωσε την 4η «Ορειβατική – Τουριστική Εκδρομή» για τα μέλη του τμήματος ΚΑΠΗ (Τρίτη Ηλικία).

ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΔΡΙΤΣΕΛΗΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

epistagon-1Το Θεατρικό Εργαστήρι "Επί Σταγών" στηρίζει τους ανθρώπους του και σας προσκαλεί την Κυριακή των Βαΐων, 28 Απριλίου 2013 στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας και ώρα 21:00 σε μια μουσική συνάντηση με τον Κώστα Δριτσέλη να ερμηνεύει έργα κλασικής κιθάρας.

ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΧΑΛΙΚΟΒΟΥΝΟ

E-mail Εκτύπωση PDF

olk-3Στα πολύ ψηλά αποφασίσαμε να ανέβουμε την Κυριακή 21 Απριλίου 2013 μαζί με τον Σ.Π.ΟΡ. Τρικάλων Χαλικόβουνο στα 2135μ.,.

Ευρωπαϊκά Βραβεία ΕΚΕ

E-mail Εκτύπωση PDF

trapeza-thessalias-1Βραβεύθηκαν οι πρακτικές εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Βραβείων ΕΚΕ

Σε εκδήλωση που οργάνωσε το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη την Τρίτη 23η Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ανακοινώθηκαν οι τίτλοι των πρακτικών και τα ονόματα των επιχειρήσεων που τις εφαρμόζουν, που βραβεύθηκαν στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Βραβείων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης(ΕΚΕ), το νέο θεσμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για ανάδειξη των καλύτερων πρακτικών ΕΚΕ.

trapeza-thessalias-2Στην κατηγορία “Μεγάλη επιχείρηση ” βραβεύθηκε η πρακτική “Αποστολή νερό” της εταιρείας Coca-Cola Τρία Έψιλον Ελλάδος Α.Β.Ε.Ε. και στην κατηγορία “Μικρομεσαία επιχείρηση” η πρακτική “Όλοι μαζί μπορούμε” της εταιρείας ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.Ε. (ΣΚΑΙ 100,3)

Επίσης στην κατηγορία “Μεγάλη επιχείρηση ” έπαινο πήραν οι πρακτικές “Η Ελλάδα Καινοτομεί!” της τράπεζας Eurobank Ergasias A.E.  και “Εργαστήρια Έκφρασης και Δημιουργικής Απασχόλησης στα Παιδικά Χωριά SOS” της εταιρείας VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ. ενώ στην κατηγορία “Μικρομεσαία επιχείρηση” οι πρακτικές YouthSpark: GetBusy” της εταιρείας Microsoft Ελλάς Α.Β.Ε.Ε. και “Πόρος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης” της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

Οι πρακτικές αυτές επελέγησαν μέσα από ένα σύνολο τριάντα οκτώ που υπέβαλαν τριάντα μια επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα.

Τις απονομές έκαναν ο Α' Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Ιωάννης Τραγάκης, o Γενικός Γραμματέας Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Στέφανος Κομνηνός, ο  επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα κ. Πάνος Καρβούνης και ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΒ και Πρόεδρος του Συμβουλίου του ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη κ. Ευθύμιος Βιδάλης.

 Βασικός ομιλητής  της εκδήλωσης ήταν ο κ. Peter Economides, με θέμα

The importance of ΓΙΝΕΤΑΙ”.

trapeza-thessalias-3Αναφερόμενη στα βραβεία η Πρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου για την ΕΚΕ κ. Μαρία Αλεξίου είπε: “Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι μία φιλοσοφία για το επιχειρείν που επαναφέρει στο προσκήνιο ως προτεραιότητα τον άνθρωπο και την κοινωνία. Η συμμετοχή 31 ελληνικών επιχειρήσεων μικρών, μεσαίων και μεγάλων στο νέο θεσμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που διοργανώθηκε και στη χώρα μας, είναι ένα ισχυρό μήνυμα, ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις συνεχίζουν την προσπάθεια, μαθαίνουν να λειτουργούν πιο συνεργατικά, αγκαλιάζουν την καινοτομία και πάνω από όλα ενδιαφέρονται να συμβάλλουν στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος, για τον λόγο αυτό και εστιάζουν πλέον συστηματικά τις κοινωνικές τους δράσεις στα παιδιά και στους νέους, σ΄αυτούς που είναι το μέλλον!”

Εγκαίνια της έκθεσης της Ελένης Κακαγιάννη – Σαλέπη και της Τζίνας Κουτανίτη

E-mail Εκτύπωση PDF

dimiourgies-1Στις 7:30 το απόγευμα στον Μύλο Ματσόπουλου

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

sinantisiΑποδεχόμενοι την πρόσκληση και την ατζέντα θεμάτων που θέσαμε κατά την επίσκεψή μας τον Ιούλιο του 2012 στο Σβάμπαχ, επισκέφθηκε την πόλη της Καλαμπάκας επταμελής Γερμανική αποστολή από 1/4/13 έως 5/4/13.

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

 

olk 1Η Ο.Λ. Καλαμπάκας διοργανώνει Ομοσπονδιακή Σχολή Αναρρίχησης βράχου Αρχαρίων.
Η σχολή θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ο.Ο.Α.
Υπεύθυνος ορίζεται ο Χρήστος Μπαταλογιάννης (Εκπαιδευτής Αναρρίχησης Βράχου της Ε.Ο.Ο.Α.).

Σελίδα 51 από 65

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com