A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΙ, ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ΑΝΤΑΜΑ.

E-mail Εκτύπωση PDF
oloitousΟ ελληνικός λαός τους εξέλεξε και τους έδωσε εντολή να κάνουν κυβέρνηση, για να αντιμετωπίσει τα θηριώδη προβλήματα που δημιούργησαν οι όποιοι προηγούμενοί τους.

Το νέο υπουργικό συμβούλιο της υπηρεσιακής κυβέρνησης

E-mail Εκτύπωση PDF
upiresiakikivernisiΣτις 1.25 τα ξημερώματα της Πέμπτης, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των μελών της υπηρεσιακής κυβέρνησης που θα οδηγήσει τη χώρα στην εκλογική, δεύτερη κατά σειρά, αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου.

Παναγιώτης Πικραμμένος ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός

E-mail Εκτύπωση PDF

pikramenosΟ πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Παναγιώτης Πικραμμένος είναι ο νέος πρωθυπουργός της υπηρεσιακής κυβέρνησης, που θα οδηγήσει τη χώρα σε νέες εθνικές εκλογές οι οποίες θα διεξαχθούν στις 17 Ιουνίου.

Οι 300 Βουλευτές θα ορκιστούν την Πέμπτη

E-mail Εκτύπωση PDF
anthropogeografiaΒουλευτές - express χαρακτηρίζονται οι 300 που θα ορκιστούν αύριο, αφού η παρούσα κοινοβουλευτική περίοδος είναι σε χρονική διάρκεια η πιo σύντομη της Μεταπολίτευσης.

Η ανθρωπογεωγραφία της Βουλής των ολίγων ημερών…

E-mail Εκτύπωση PDF
anthropogeografiaΕντολή σχηματισμού κυβέρνησης, η οποία θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές στις 17 Ιουνίου, έλαβε ο νέος Πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, κατά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Είναι μια καθαρά υπηρεσιακή κυβέρνηση που θα κινηθεί στα πλαισια του Συντάγματος», ανέφερε ο κ. Πικραμμένος. «Διάβασα στις εφημερίδες ότι λόγω ονόματος θα είμαι ο καταλληλότερος για τελευταίος πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης», είπε αστειευόμενος και πρόσθεσε: «Ελπίζω μετά από μένα να ξεκινήσει η περίοδος αναγέννησης της ωραίας μας χώρας».

Τι προβλέπει ο νόμος για τις νέες εκλογές

E-mail Εκτύπωση PDF
nomosΗ πιθανότερη ημερομηνία των εκλογών θεωρείται η 17η Ιουνίου καθώς η βουλή όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν πως θα ανοίξει την Πέμπτη 17 Μαΐου με την ορκωμοσία των βουλευτών, την Παρασκευή θα γίνει η εκλογή του προεδρείου και θα διαλυθεί το Σάββατο 19 Μαΐου. Σύμφωνα με το Σύνταγμα το νωρίτερο που μπορούν να διεξαχθούν εκλογές είναι μετά από 21 ημέρες (εργάσιμες).

Οι τρεις πιθανοί Πρωθυπουργοί

E-mail Εκτύπωση PDF
prwthipourgoiΤρία είναι τα πιθανά πρόσωπα για να αναλάβουν υπηρεσιακοί Πρωθυπουργοί μετά το ναυάγιο στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών

E-mail Εκτύπωση PDF

Κάλπη με ρίσκα και απειλές

  • Ποια κόμματα φαίνεται να ανεβάζουν ποσοστά και ποια ksanaeklogesχάνουν δυνάμεις
  • Στις 13:00 η απόφαση για την υπηρεσιακή κυβέρνηση
  • Μηνύματα και απειλές από την Ευρώπη
Αυτή την ώρα "παίζουν" δυο ημερομηνίες και τρία πρόσωπα. Τα τρία πρόσωπα αφορούν στο ποιος θα είναι ο επόμενος υπηρεσιακός πρωθυπουργός, που θα αναλάβει επικεφαλής της υπηρεσιακής κυβέρνησης που θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές (διαβάστε εδώ ποιοι είναι οι υποψήφιοι).

"Τα σπάσανε" και πάμε σε εκλογές.

E-mail Εκτύπωση PDF

Αύριο ορίζεται υπηρεσιακή κυβέρνηση

taspasane

  • Προεδρία της Δημοκρατίας: Αύριο στις 13.00 ορίζεται υπηρεσιακή κυβέρνηση
  • Βενιζέλος: Ο Καμμένος μας ζήτησε να τον στηρίξουμε να καταγγείλει το Μνημόνιο!
  • Κουβέλης: Δεν ετέθη θέμα κυβέρνησης από προσωπικότητες
  • Οργισμένος ο Π. Καμμένος: "Προτιμούν τους δανειστές από την εθνική λύση"

Δυο ώρες παρά κάτι λεπτά διήρκεσε η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Στην σύσκεψη υπήρξε αδιέξοδο κάτι που φάνηκε και από τις οργισμένες δηλώσεις του Πάνου Καμμένου ο οποίος βγήκε πρώτος.

Πρωτοβουλίες Σαμαρά για κεντροδεξιό μέτωπο

E-mail Εκτύπωση PDF
kentrodeksiometopoΚινήσεις ακόμη και εντός της εβδομάδας, που θα δίνουν ώθηση στο προσκλητήριο του Αντώνη Σαμαρά για συνένωση της Κεντροδεξιάς, προαναγγέλλουν από τη Λεωφόρο Συγγρού. Την ίδια ώρα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι διεργασίες μεταξύ των άλλων ενοίκων της πολυκατοικίας προκειμένου να καθορίσουν τις δικές τους κινήσεις ενόψει μιας νέας εκλογικής αναμέτρησης.

Σελίδα 62 από 66

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com