A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Περικοπές από παντού και από τον καθένα

E-mail Εκτύπωση PDF

stournarasΠερικοπές παντού προαναγγέλλει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας σε συνομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ερώτηση για αποκατάσταση ζημιών από άγρια ζώα

E-mail Εκτύπωση PDF

zoaΑπό το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Ηλία Βλαχογιάννη γίνεται γνωστό ότι ο αναπληρωτής Υπουργός Μάξιμος Χαρακόπουλος απάντησε στην κοινή ερώτηση των βουλευτών της Ν.Δ. κ.κ. Βλαχογιάννη, Ταμήλου και Κοψαχείλη για την αποκατάσταση ζημιών από άγρια ζώα.

"Μας οδηγούν στη χρεοκοπία"

E-mail Εκτύπωση PDF

xreokopiaΣτην κοινωνική και οικονομική χρεωκοπία οδηγεί τη χώρα η ελληνική τρόικα σύμφωνα με δήλωση του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος.

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση.

«Η ελληνική τρόικα, αντί επαναδιαπραγμάτευσης και απαλλαγής από τους δυσμενείς όρους του Μνημονίου που υποσχέθηκε να εφαρμόσει, αυξάνει τη δοσολογία της καταστροφής και μας οδηγεί -με μαθηματική ακρίβεια- σε κοινωνική και οικονομική χρεοκοπία.

Συνάντηση του βουλευτή Τρικάλων Γιώργου Κυρίτση με εκπροσώπους εργαζομένων «Βοήθεια στο Σπίτι».

E-mail Εκτύπωση PDF

kiritsiaΣυνάντηση με εκπροσώπους του σωματείου εργαζόμενων «Βοήθεια στο Σπίτι», είχε την Τρίτη 21 Αυγούστου στις 4:30 μ.μ. αντιπροσωπεία βουλευτών της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ, στη συνάντηση συμμετείχαν οι βουλευτές: Τρικάλων, Γιώργος Κυρίτσης, Αχαΐας, Νίκος Τσούκαλης, Ευβοίας, Δημήτρης Αναγνωστάκης, και Α' Αθηνών, Γιάννης Πανούσης.

Τίτλος πρόκληση από την Independent

E-mail Εκτύπωση PDF

independent''Ο Έλληνας ζητιάνος βγήκε στη γύρα''

  •  Η πρώτη πρόταση της κατά τα λοιπά έγκριτης εφημερίδας:''Οι Έλληνες ξανά στη ζητιανιά στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες''
  •  Ξεχειλίζει από χολή κάθε παράγραφος:''Πως μετά από τόσα δισεκατομμύρια ευρώ η Ελλάδα γυρνάει ως ζήτουλας στην Ευρώπη''
  •  Διαβάστε με ποιόν τρόπο χαρακτηρίζουν τη σημερινή συνάντηση του Α.Σαμαρά με τον Γιούνκερ και την περιοδεία του σε Βερολίνο και Παρίσι

Ποιά μέτρα έχουν κλειδώσει μέχρι στιγμής

E-mail Εκτύπωση PDF

troikaΗ συνάντηση της Δευτέρας στο Μαξίμου με τον Σαμαρά που κράτησε πάνω από δύο ώρες είχε στόχο να επιβεβαιώσει ότι έχουν κλειδώσει μέτρα ύψους 10,5 δις και ψάχνονται για άλλο 1 δις ευρώ.

Βόμβα Σαμαρά: Θα πάρω τα μέτρα έστω και αν πέσει η κυβέρνηση

E-mail Εκτύπωση PDF

samarasΑποφασισμένος να κάνει αυτό που πρέπει και να προχωρήσει στη λήψη σκληρών μέτρων, αγνοώντας το οποιοδήποτε κόστος εμφανίζεται ο πρωθυπουργός.

Ας μιλήσουμε, επιτέλους, για τη δραχμή...

E-mail Εκτύπωση PDF

draxmiΛίγο πριν το τέλος του ευρώ και την οριστική διάλυση της ευρωζώνης, η ελληνική κυβέρνηση επιμένει να αναζητά μέτρα ύψους 11,5 δισ. ευρώ, που θα προκύψουν από νέες, «αιματηρές» περικοπές δαπανών.

Στις κρίσιμες επαφές που θα έχει ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, με τους κ.κ. Γιούνκερ, Μέρκελ και Ολάντ την επόμενη εβδομάδα, αναμένεται ότι θα υποβληθεί και επισήμως το ελληνικό αίτημα για διετή επιμήκυνση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής, το οποίο ωστόσο συναντά ήδη πολλές αντιδράσεις από τη Γερμανία και άλλους «σκληροπυρηνικούς» Ευρωπαίους εταίρους.

Βαρουφάκης: Θα αποτύχει 100% η Ελλάδα αν δεν αλλάξει πολιτική.

E-mail Εκτύπωση PDF

varoufakisΤι δήλωσε ο καθηγητής Οικονομικής Θεωρίας, Γιάννης Βαρουφάκης, αναφερόμενος στην πολιτική της κυβέρνησης και στις πιθανότητες πτώχευσης.

Σίγουρος πως, με τη συγκεκριμένη πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, η Ελλάδα θα οδηγηθεί στην πτώχευση είναι ο καθηγητής Οικονομικής Θεωρίας, Γιάννης Βαρουφάκης.

Συνάντηση κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου με ΔΣ Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων

E-mail Εκτύπωση PDF

ktinotrofia«Οι κτηνοτρόφοι θυμούνται πολύ καλά ότι, η καταβολή της εξισωτικής αποζημίωσης ήταν μία από τις τρεις μόνο δεσμεύσεις που ανέλαβε προεκλογικά ο Αντώνης Σαμαράς. Και σήμερα παρά το εξαιρετικά αντίξοο περιβάλλον, αυτή τη δέσμευση, πρώτη από όλες, την υλοποιούμε» δήλωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα με τη διοίκηση της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων.

Σελίδα 56 από 67

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com