A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τα πέντε πράγματα που θα κρίνουν το αποτέλεσμα των εκλογών

E-mail Εκτύπωση PDF

ekloges

Το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι σταθερό και καθαρό σε όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά η αυτοδυναμία “παίζεται” όπως επίσης ο αριθμός των κομμάτων που θα μπει στη Βουλή και η τρίτη θέση που έχει ρυθμιστική δύναμη. Η aftodioikisi.gr συνομίλησε με στελέχη εταιρειών δημοσκοπήσεων και εκλογικούς αναλυτές για να συνοψίσει τα πλέον ασφαλή συμπεράσματα ως προς τους παράγοντες που θα καθορίσουν την επόμενη μέρα των εκλογών.

“Έρχεται” το κόμμα Παπανδρέου! Ανακοινώσεις την Παρασκευή

E-mail Εκτύπωση PDF

gap

Παρά τις… παρεμβάσεις πολλών βουλευτών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ, αλλά και την παράκληση του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο Γιώργος Παπανδρέου φαίνεται πως παραμένει αποφασισμένος να προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος.

Δήλωση Υπουργού Ανάπτυξης Κ. Σκρέκα για τις εκλογές

E-mail Εκτύπωση PDF

skrekas

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για την πατρίδα μας, η χώρα οδηγείται σε εκλογές,

με υπαιτιότητα του ΣΥΡΙΖΑ και όσων συντάχθηκαν μαζί του προσδοκώντας μικροκομματικά και προσωπικά οφέλη. Οι θεωρίες συνωμοσίας που διακινούνταν από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες για δήθεν απόπειρες χρηματισμού και άλλες πιέσεις σε βάρος βουλευτών αποδείχθηκαν εντελώς αβάσιμες. Όμως δηλητηρίασαν την ατμόσφαιρα, αποτρέποντας τη συναινετική εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως επέβαλλε το πνεύμα του Συντάγματος αλλά και η θέληση της πλειοψηφίας του εκλογικού σώματος.

Δήλωση Παναγιώτας Δριτσέλη για την αποτυχία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας

E-mail Εκτύπωση PDF

dritseli

Η επόμενη μέρα ξεκίνησε…

Το κυβερνητικό αδιέξοδο στην διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας σηματοδοτεί το τέλος της πιο επώδυνης μνημονιακής σελίδας στη μεταπολιτευτική ιστορία του τόπου. Μετά από πέντε και πλέον χρόνια λιτότητας ήρθε η ώρα οι πολίτες να ανατρέψουν την ροή της Ιστορίας και να στηρίξουν μία μεγάλη προσπάθεια αλλαγής και μία νέα κυβέρνηση με αριστερό και προοδευτικό πρόσημο.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΙΧΑΛΗ ΤΑΜΗΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

tamilos

Μια μειοψηφία στη Βουλή, 132 έναντι 168, με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ και τη Χρυσή Αυγή, καταστρατηγώντας το Σύνταγμα, εκβίασε τις πρόωρες εκλογές.

Από την πλευρά μας, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας και να αποτραπούν οι πρόωρες εκλογές. Κι αυτό γιατί, στην κρίσιμη αυτή ώρα, περικλείουν σοβαρούς κινδύνους και δεν τις θέλει η μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.

Αποκατάσταση της 13ης σύνταξης (δώρου Χριστουγέννων) για συντάξεις έως 700 ευρώ

E-mail Εκτύπωση PDF

syriza

Σε συνέχεια της νομοθετικής εξειδίκευσης του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτό παρουσιάστηκε στη Θεσσαλονίκη, σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε πρόταση νόμου για την αποκατάσταση της 13ης σύνταξης (δώρου Χριστουγέννων) για συντάξεις έως 700 ευρώ. Η πρόταση νόμου αυτή αποτελεί το πρώτο βήμα για την υλοποίηση της δέσμευσης του ΣΥΡΙΖΑ για αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης και για την επούλωση των αδικιών του μνημονίου στους συνταξιούχους της χώρας.

Ο Κ. Σκρέκας εφ’ όλης της ύλης στη Real News

E-mail Εκτύπωση PDF

skrekas

Βαρυσήμαντη συνέντευξη του Υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κώστα Σκρέκα φιλοξένησε στο τελευταίο της φύλλο η εφημερίδα Real News. Σε αυτή ο Τρικαλινός Υπουργός αναφέρθηκε στο διακύβευμα της Προεδρικής Εκλογής, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «διακυβεύονται οι θυσίες του Ελληνικού λαού, ο οποίος δοκιμάζεται σκληρά τα τελευταία χρόνια αλλά αρχίζει να βλέπει σταδιακά ότι κάτι αλλάζει.

Το Ποτάμι φουσκώνει και στα Τρίκαλα

E-mail Εκτύπωση PDF

potami1

Με αυξημένη προσέλευση πραγματοποιήθηκε η συζήτηση των φίλων του Ποταμιού στα Τρίκαλα, στο φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου Gallery Art, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, στις έξι το απόγευμα. 

Ο υπεύθυνος για την καλλιτεχνική παραγωγή και πρώην υποψήφιος ευρωβουλευτής Νίκος Ορφανός, ο περιφερειακός συντονιστής θεσσαλίας Παναγιώτης Πιλάτος που παρευρέθηκε, με τους Τρικαλινούς συντονιστές του Ποταμιού, άκουσαν τις ερωτήσεις και συζήτησαν με τον κόσμο που προσήλθε.

Δράσεις του ΕΣΠΑ ύψους 100 εκατ. ευρώ

E-mail Εκτύπωση PDF

skrekas

Για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ανέργους

Μετά τη συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κώστα Σκρέκα και του υφυπουργού Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, εγκρίθηκε η προδημοσίευση των προσκλήσεων για την ενεργοποίηση δύο σημαντικών εμπροσθοβαρών δράσεων από το νέο ΕΣΠΑ 2014-2020, ύψους 100εκ. ευρώ.

Με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ο Ηλίας Βλαχογιάννης

E-mail Εκτύπωση PDF

vlaxo

Με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sultan Mohamed Majed Alali συναντήθηκε ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ με την ιδιότητα του προέδρου της ομάδας φιλίας και συνεργασίας της Βουλής των Ελλήνων μεταξύ των δύο χωρών.

 

Σελίδα 30 από 67

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com