A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

To ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για το Νομό Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση PDF

pasok

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο νομό Τρικάλων για τις Βουλευτικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.

Τα ονόματα του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ για το νομό Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση PDF

kinhma-dimokraton-sosialiston

Τα ονόματα του ψηφοδελτίου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στα Τρίκαλα είναι.

Τζένη Γκάγκα, Δημήτρης Καϊμάς, Γιώργος Μανώλης, Σωτήρης Μπλέτσας, Χρύσα Ντιντή και Σωτήρης Παπαχρήστος.

Δήλωση υποψηφίου βουλευτή Ν.Δ. Θανάση Λιούτα

E-mail Εκτύπωση PDF

lioutas

Φίλες και Φίλοι,

Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά για τη νέα τιμή που μου έκανε λίγους μόλις μήνες μετά την πρότασή του να ενταχθώ στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματός μας.

Είναι τιμή για μένα να είμαι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, το κόμμα που διασφαλίζει την σιγουριά, την σταθερότητα και την ελπίδα του ελληνικού λαού.

Δήλωση της Παναγιώτας Δριτσέλη για τα προβλήματα του Κ. Υ. Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση PDF

dritseli

«Κυβέρνηση και συναρμόδιες υπηρεσίες έχουν αφήσει το Κέντρο Υγείας της Καλαμπάκας χωρίς θέρμανση και ιατρικό υλικό».

Όπως προκύπτει από τις σοβαρότατες καταγγελίες πολιτών της Καλαμπάκας, το Κέντρο Υγείας της πόλης βρίσκεται εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς θέρμανση ενώ παρουσιάζονται τεράστιες ελλείψεις σε βασικό ιατρικό υλικό. Συγκεκριμένα, δεν έχει αποκατασταθεί η βλάβη στο σύστημα θέρμανσης με αποτέλεσμα να παγώνουν οι ασθενείς και να είναι αδύνατον το ιατρικό δυναμικό να ασκήσει το λειτούργημά του.

Θερμής υποδοχής τυχαίνει ο Ηλίας Βλαχογιάννης, στις περιοχές που επισκέπτεται

E-mail Εκτύπωση PDF

vlax1

Θερμής υποδοχής τυχαίνει ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Ηλίας Βλαχογιάννης, από τους κατοίκους των περιοχών που επισκέπτεται καθημερινά, όπως άλλωστε έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια και ως Νομάρχης και ως Βουλευτής συνεχίζοντας τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει αποκτηθεί με τους πολίτες του Νομού.

 

Σχέσεις εμπιστοσύνης του Θανάση Λιούτα με τους Καλαμπακιώτες

E-mail Εκτύπωση PDF

lioutas1

Σχέσεις εμπιστοσύνης χτίζει με τους Καλαμπακιώτες ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας ο οποίος συναντήθηκε με φίλους του από την περιοχή.

Ο κ. Λιούτας ξεκίνησε την επίσκεψή του στην Καλαμπάκα από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ με τον οποίο είχε μια εγκάρδια συζήτηση. Ο Σεβασμιότητος ευλόγησε τον Θανάση Λιούτα και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον προεκλογικό του αγώνα.

Οι Τρικαλινοί αγκαλιάζουν τον Κώστα Σκρέκα

E-mail Εκτύπωση PDF

skrekas1

Συνεχίζει τις περιοδείες του στα χωριά του Νομού ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και υποψήφιος βουλευτής Ν. Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Σκρέκας.

Ο κ. Σκρέκας γίνεται δεκτός με ιδιαίτερα ζεστό τρόπο από τους κατοίκους των χωριών οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπό του την ελπίδα και την προοπτική για τον τόπο μας.

Η 6άδα ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

syriza

Ολική ανατροπή στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων στο οποίο συμμετέχουν οι Παναγιώτα Δριτσέλη, Αγγέλα Κομπόλια, Σάκης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Καπέλλας, Χρήστος Αυγέρος και ως συνεργαζόμενος ο Γιώργος Παπασίμος (από το «Πράττω»).

Ορεξάτος ο Θανάσης Λιούτας στις τέσσερις γωνιές του Νομού τα Θεοφάνεια

E-mail Εκτύπωση PDF

lioutas1

Με πολύ κέφι ξεκίνησε τις προεκλογικές του επαφές ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας. Νέος και ορεξάτος είχε την ημέρα των Θεοφανείων δεκάδες επαφές στις τέσσερις γωνιές του Νομού. Αρχικά, παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων και τον καθαγιασμό των υδάτων στον Ληθαίο. Η συνέχεια ήταν στην Πύλη, όπου παραβρέθηκε στη βράβευση των παιδιών που εισήλθαν στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. στα οποία έδωσε τα πιο θερμά του συγχαρητήρια. Δεν έχασε όμως και την ευκαιρία να συναντηθεί με φίλους του από την περιοχή στα «στέκια» της Πύλης.

Δυνατή εκκίνηση από την έδρα του για τον Θανάση Λιούτα

E-mail Εκτύπωση PDF

lioutas1

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέα Δημοκρατίας επισκέφθηκε την Οιχαλία και το Γριζάνο συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Φαρκαδόνας Θανάση Μεριβάκη

Από τη Δημοτική Ενότητα Οιχαλίας του Δήμου Φαρκαδόνας άνοιξε τον κύκλο επισκέψεων ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ.  κ. Θανάσης Λιούτας τον οποίο υποδέχθηκε θερμά ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης με τον οποίο συνδέονται με στενούς δεσμούς φιλίας.

Σελίδα 29 από 67

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com