A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Μεγαλειώδης σε όγκο, ενθουσιώδης και με παλμό η συγκέντρωση του Ηλία Βλαχογιάννη

E-mail Εκτύπωση PDF

vlahogianis-om-apog-1Μεγαλειώδης σε όγκο, ενθουσιώδης σε εκδηλώσεις και με παλμό ήταν η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία του υποψηφίου βουλευτή της Ν.Δ. κ. Ηλία Βλαχογιάννη, σε ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων, στέλνοντας μήνυμα νίκης τόσο για τον Ηλία Βλαχογιάννη, όσο και για τη Νέα Δημοκρατία.

Μήνυμα του υποψηφίου βουλευτή της Ν.Δ. κ. Μιχάλη Ταμήλου για τις εκλογές.

E-mail Εκτύπωση PDF

tamiliosjksdkgkfΑγαπητοί συμπολίτες
Με την δική σας στήριξη και ψήφο εμπιστοσύνης θέλω να συνεχίσω το έργο που μου αναθέσατε πριν δύο χρόνια για να ολοκληρώσουμε μαζί πολλά από αυτά που ξεκινήσαμε .
Αφήνουμε κατά μέρος τις προσωπικές πικρίες και απογοητεύσεις και δίνουμε την μάχη της λογικής ενάντια στο παράλογο και στο απρόοπτο.

Μπροστά στις κάλπες της 25ης Ιανουαρίου…

E-mail Εκτύπωση PDF

mpekouΑπόψε εμείς ολοκληρώνουμε μια επίπονη προσπάθεια προεκλογικού λόγου συνέπειας, αλήθειας, προοπτικής. Τώρα αποφασίζουν οι πολίτες! Η Δευτέρα των εκλογών πρέπει να είναι ημέρα που δεν θα πισωγυρίζει τη χώρα, που δεν θα θυσιάζει τις θυσίες των Ελλήνων σε εύκολες σειρήνες υποσχέσεων.

Η Πύλη «κλείδωσε» την πρωτιά Λιούτα με μια μεγαλειώδη πολιτική εκδήλωση

E-mail Εκτύπωση PDF

l1outas-apogeu-1«Βούλιαξε» η αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «ΠΥΛΗ», στην Πύλη Τρικάλων, σε μια πρωτόγνωρη, για τα δεδομένα της περιοχής, πολιτική εκδήλωση κατά την οποία μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας.

Ο Τρικαλινός λαός σφράγισε την είσοδο του Θανάση Λιούτα στη Βουλή

E-mail Εκτύπωση PDF

lioutas-apogeu-1Η προσδοκία για κάτι νέο, δυνατό και διαφορετικό στην κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του Ν. Τρικάλων εδραιώνεται λίγο πριν από το "τελικό φίνις" της 25ης Ιανουαρίου και βρίσκει τον απόλυτο & γνήσιο εκφραστή της στο πρόσωπο του υποψηφίου βουλευτή της Ν.Δ. Θανάση Λιούτα.

47 ΠΟΛΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

syriza3

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορική στιγμή για την Ελλάδα και για όλη την Ευρώπη. Η Ελλάδα ως πειραματόζωο του νεοφιλελευθερισμού μπορεί να είναι η πρώτη που θα σπάσει την μνημονιακή πολιτική -της φτώχειας, της ανεργίας, του αυταρχισμού, της καταστροφής του περιβάλλοντος- στην οποία την υπέβαλλαν δανειστές και πρόθυμες κυβερνήσεις προκειμένου να πληρώσει η ελληνική κοινωνία δανεικά άλλων.

ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΣΑΝΤΗΛΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΜΙΧΑΛΗ ΤΑΜΗΛΟ.

E-mail Εκτύπωση PDF

tsantilas

Ο πρώην πολιτευτής της Ν.Δ. και γνωστός δικηγόρος των Τρικάλων, κ. Απόστολος Τσαντήλας προσήλθε χθες στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Τρικάλων για να παρακολουθήσει την κεντρική πολιτική ομιλία του βουλευτή της Ν.Δ. και εκ νέου υποψηφίου κ. Μιχάλη Ταμήλου και να του δηλώσει την υποστήριξή του στον προσωπικό του πολιτικό αγώνα.

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

VLAhh 1Μεγαλειώδης συγκέντρωση σε όγκο και παλμό στην Καλαμπάκα από τον υποψήφιο Βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Ηλία Βλαχογιάννη. Εμφανώς συγκινημένος στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Βλαχογιάννης είπε χαρακτηριστικά η Καλαμπάκα μίλησε και έδωσε το σύνθημα για νίκη στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, εν μέσω χειροκροτημάτων από τον κόσμο που κατέκλυσε το εκθεσιακό κέντρο Καλαμπάκας.

Πρόγραμμα ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΛΙΟΥΤΑ για παρασκευή 23/01/2015

E-mail Εκτύπωση PDF

LIOUTAS-ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/01/2015 ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΛΙΟΥΤΑΣ ΑΧ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ.

ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ Θ. ΣΚΡΕΚΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

SKREKA OMILIA«Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι... Χαίρομαι και συγκινούμαι γιατί ανάμεσά σας βλέπω πρόσωπα γνωστά, αγαπημένα, που μαζί δώσαμε πολλούς αγώνες, για πολλά χρόνια...

Σελίδα 19 από 67

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com