A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παυλόπουλος: Θα συμβάλλω στον αγώνα να βγει η Ελλάδα από το τέλμα

E-mail Εκτύπωση PDF

pavlopoulosΤις πρώτες του δηλώσεις έκανε αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Ξεκινάει το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας

E-mail Εκτύπωση PDF

koinofelis-ergasiaΤη διαβεβαίωση ότι το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στους δήμους το οποίο προβλέπει την πρόσληψη 32.000 ανέργων για πεντάμηνη εργασία θα ξεκινήσει στα τέλη Φεβρουαρίου έδωσε στο προεδρείο της ΚΕΔΕ κατά τη διάρκεια σημερινής συνάντησης, ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης.

Την Τετάρτη το απόγευμα η εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας

E-mail Εκτύπωση PDF

tsoliasΤην Τετάρτη το απόγευμα θα διεξαχθεί, το πιθανότερο, η ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Σε αυτή την απόφαση φέρεται να έχει καταλήξει η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά από συνεννόηση με την κυβέρνηση.

Ριζικές αλλαγές στην Παιδεία προανήγγειλε ο αρμόδιος υπουργός

E-mail Εκτύπωση PDF

mpaltas

Μια σειρά από ριζικές αλλαγές είναι αποφασισμένη να φέρει η κυβέρνηση στον τομέα της Παιδείας, όπως προκύπτει από τα όσα είπε στη Βουλή ο αρμόδιος υπουργός, Αρ. Μπαλτάς, στο πλαίσιο της παρουσίασης των προγραμματικών θέσεων της κυβέρνησης.

Τι αλλάζει ο Βούτσης – Αυξάνει τον αριθμό των δήμων….

E-mail Εκτύπωση PDF

voutsis

Αλλαγές στον «Καλλικράτη» με «χωροταξική αποκλιμάκωση των ΟΤΑ ώστε να γίνουν πλέον αποτελεσματικοί και να καλυφθεί το τεράστιο σημερινό έλλειμμα πρωτογενούς δημοκρατίας» αλλά και άρση των απολύσεων και προσλήψεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των ΟΤΑ, προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκος Βούτσης, μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης (σ.σ. για την ακρίβεια ο υπουργός λόγω έλλειψης χρόνου δεν εκφώνησε την ομιλία του αλλά την κατέθεσε στα πρακτικά του Κοινοβουλίου).

Το νέο φορολογικό πλαίσιο που εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας

E-mail Εκτύπωση PDF

forologika

Αύξηση αφορολογήτου στα 12.000 ευρώ και κατάργηση του ΕΝΦΙΑ περιλαμβάνονται ανάμεσα στις αλλαγές που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τις προγραμματικές δηλώσεις.

Tι αλλάζει η κυβέρνηση σε Δημόσιο, Αυτοδιοίκηση

E-mail Εκτύπωση PDF

tsipr

Με την υλοποίηση της δέσμευσης για αποκατάσταση των απολυμένων δημοσίων υπαλλήλων, ξεκίνησε τις τοποθετήσεις αναφορικά με τη Δημόσια Διοίκηση και την τοπική Αυτοδιοίκηση, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης.

Αναφέρθηκε στους σχολικούς φύλακες, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, εξηγώντας περαιτέρω ότι η επιστροφή του στο δημόσιο «δεν θα επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό. Θα γίνει στο πλαίσιο των προσλήψεων πoυ προβλέπονται ήδη».

Α΄ Γραμματέας της Βουλής, εκλέχτηκε η Παναγιώτα Δριτσέλη

E-mail Εκτύπωση PDF

dritseliΔήλωση Παναγιώτας Δριτσέλη για την εκλογή της

στη θέση του Α' Γραμματέα του Προεδρείου της Βουλής των Ελλήνων:
"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 216 συναδέλφους βουλευτές για την θετική ψήφο τους στο πρόσωπό μου και για την τιμή μου που έκαναν να με εκλέξουν Α' Γραμματέα του Προεδρείου της Βουλής των Ελλήνων.

Το σχέδιο της κυβέρνησης για δάνεια, χρέη και φόρους

E-mail Εκτύπωση PDF

daniaΚούρεμα των κόκκινων δανείων για εκείνους που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, εξωδικαστικός συμβιβασμός για εκείνους που έχουν χρέη και είναι «εγκλωβισμένοι» στα δικαστήρια, περιουσιολόγιο και αμετάβλητοι συντελεστές φορολόγησης.

Παράδοση-παραλαβή από τον Κ. Σκρέκα στον νέο Υπουργό Ανάπτυξης

E-mail Εκτύπωση PDF

stathakis

Σε εξαιρετικά καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η τελετή παράδοσης-παραλαβής του Υπουργείου Ανάπτυξης, από τον απερχόμενο Υπουργό, Βουλευτή Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Κώστα Σκρέκα, στον νέο κ. Γιώργο Σταθάκη.

Σελίδα 17 από 67

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com