A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Γερμανικές αποζημιώσεις: «Όχι» από Γερμανία, αλλά την «καίνε» 400.000 έγγραφα!

E-mail Εκτύπωση PDF

vouliΟμόφωνα εγκρίθηκε από τη Βουλή η πρόταση της προέδρου του Σώματος, Ζωής Κωνσταντοπούλου, για την επανασύσταση και αναβάθμιση της Διακομματικής Επιτροπής για την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, την αποπληρωμή του κατοχικού δανείου και την επιστροφή των κλεμμένων αρχαιολογικών θησαυρών.

Δήλωση Παναγιώτας Δριτσέλη για την διεκδίκηση των πολεμικών επανορθώσεων

E-mail Εκτύπωση PDF

sirizaΔήλωση Παναγιώτας Δριτσέλη για την διεκδίκηση των πολεμικών επανορθώσεων, την επιστροφή του κατοχικού δανείου και των κλεμμένων αρχαιολογικών θησαυρών.

Στρατούλης: Όλη η ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα στα ασφαλιστικά ταμεία

E-mail Εκτύπωση PDF

stratoulisΤι αλλάζει με τις δόσεις - Πότε διαγράφεται το 100% των προσαυξήσεων
Διαψεύδει ότι υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας για μισθούς και συντάξεις ο υπουργός Εργασίας, Δημήτρης Στρατούλης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1
Πότε θα διαγράφεται το 100% των προσαυξήσεων, πότε το 70% και πότε το 50%

Τι περιλαμβάνει το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση

E-mail Εκτύπωση PDF

vouliΕπιδότηση ενοικίου, δωρεάν ρεύμα, κουπόνια σίτισης, δωρεάν πρόσβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς και στο σύστημα υγείας, για όσους βρίσκονται στα όρια της φτώχειας, προβλέπει μεταξύ άλλων το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση, που πρόκειται να καταθέσουν άμεσα στη Βουλή,

Δωρεάν ρεύμα, σίτιση, οφειλές, ΕΡΤ, κάρτα πολίτη, α΄ κατοικία. Τα πρώτα νομοσχέδια

E-mail Εκτύπωση PDF

reumaΜετά την επικύρωση της συμφωνίας από τα ευρωπαϊκά κοινοβούλια η κυβέρνηση προχωρά άμεσα στην κατάθεση των πρώτων νομοσχεδίων. Για συμβολικούς λόγους όπως είπε ο πρωθυπουργός την αυλαία θα ανοίξει το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

«Παγώνει» μέχρι νεωτέρας η κινητικότητα στο δημόσιο

E-mail Εκτύπωση PDF

koinitopoiisiΣτο «πάγωμα» της διαδικασίας στο πλαίσιο της κινητικότητας και την έκδοση από το ΑΣΕΠ πινάκων διάθεσης προσωπικού, προχώρησε το αρμόδιο υπουργείο, με ανακοίνωση του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργου Κατρούγκαλου.

Στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου ο Κ. Σκρέκας

E-mail Εκτύπωση PDF

skrekasΟ Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας ορίστηκε ως μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.

Κόκκινα Δάνεια: Το σχέδιο Σταθάκη για στεγαστικά και 1η κατοικία

E-mail Εκτύπωση PDF

stegastikaΣχέδιο-σκούπα για τα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια και την προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Οικονομίας και η κατάθεσή του στη Βουλή θεωρείται θέμα ωρών.

Δ. Στρατούλης: «ΚΑΜΙΑ μείωση στις επικουρικές - ΚΑΜΙΑ αλλαγή στο ΕΚΑΣ»

E-mail Εκτύπωση PDF

stratoulisΟ Αναπληρωτής Υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Στρατούλης, αποκάλυψε, πως σήμερα, υπέγραψε τρεις σημαντικές εγκυκλίους, που σχετίζονται με την ασφαλιστική ικανότητα ανασφάλιστων πολιτών, την υγειονομική περίθαλψη υπερήλικων και τα εισοδηματικά κριτήρια για την παροχή του ΕΚΑΣ, μιλώντας, σήμερα το πρωί, στον Τ/Σ ant1.

Ειδικότερα, οι τρεις εγκύκλιοι αφορούν,

Τι προβλέπεται για την εκλογή του Προέδρου

E-mail Εκτύπωση PDF

vouliΠλειοψηφία τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών, δηλαδή 180 ψήφους, απαιτεί το Σύνταγμα για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Σελίδα 16 από 67

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com