A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Γ. Βαρουφάκης: «Αυτή είναι η πρότασή μας για τον Φ.Π.Α.»

E-mail Εκτύπωση PDF

varoufakisΤην πρόταση της Ελληνικής πλευράς για τον ΦΠΑ - η οποία μάλιστα τυγχάνει θετικής αποδοχής από Ευρωπαίους αξιωματούχους όπως επισήμανε ο ίδιος ο Υπουργός Οικονομικών - παρουσίασε ο κ. Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας στο Star και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
"Τρεις συντελεστές ΦΠΑ έχει η πρόταση μας"

Επίσκεψη της Ν.Ε. του «Ποταμιού» στο Δήμο Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση PDF

sinanisΤην Τετάρτη 22 Απριλίου 2015, ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Χρήστος Σινάνης δέχθηκε στο γραφείο του, την επίσκεψη αντιπροσωπίας του «Ποταμιού», προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν την Καλαμπάκα και την ευρύτερη περιοχή.

Ανήσυχος για τις εξελίξεις ο Θανάσης Λιούτας

E-mail Εκτύπωση PDF

lioutasΔεν κρύβει την ανησυχία του για τις εξελίξεις ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Θανάσης Λιούτας. Σε δημόσιες παρεμβάσεις του αλλά και σε επαφές που έχει με φίλους του, τελευταία, υπογραμμίζει πως «οι εξελίξεις είναι ιδιαίτερα ανησυχητικές» και προσθέτει:

Αλλάζει η ρύθμιση των 100 δόσεων

E-mail Εκτύπωση PDF

vouliΤην πρώτη Πράξη Νομοθετικού Περιεχόμενου επί πρωθυπουργίας του υπέγραψε ο Αλέξης Τσίπρας.
Με την πράξη αυτή, τροποποιείται –λίγες ημέρες μετά την ψήφισή της από τη Βουλή- η ρύθμιση των 100 δόσεων ενώ υποχρεώνεται η «κακή» Αγροτική Τράπεζα (δηλαδή η υπό εκκαθάριση τράπεζα που απέμεινε στην κυριότητα του Ελληνικού Δημοσίου

Τι αλλάζει σε στεγαστικά, καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες

E-mail Εκτύπωση PDF

xrimaΣε δημόσιο φορέα θα μεταφερθούν όλα τα κόκκινα δάνεια δήλωσε ο Γ. Σταθάκης που πρόσθεσε πως στις αρχές της επόμενης εβδομάδας κλείνει θετικά η διαπραγμάτευση.
Τα σχέδια της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των κόκκινων δανείων αποκάλυψε ο Γ. Σταθάκης με δηλώσεις του στον ΑΝΤ1.

Καταργείται το 5ευρω στα νοσοκομεία

E-mail Εκτύπωση PDF

nosokomioΑπό 1η Απριλίου θα καταργηθεί το εισιτήριο των πέντε ευρώ στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας.
Από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση και η ηγεσία του υπουργείου υγείας είχε εκφράσει την πρόθεση να καταργηθεί το εισιτήριο των πέντε ευρώ.

OΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

tsiprasΜέχρι το καλοκαίρι η κυβέρνηση αναμένεται να επιδοθεί σε ένα διαρκές «κυνήγι» χρημάτων προκειμένου να καλύψει τόσο τις εσωτερικές όσο και τις εξωτερικές υποχρεώσεις που έχει προς τους δανειστές οι οποίοι εξακολουθούν να παίζουν με τη χώρα μας το... μαρτύριο της σταγόνας.

Δεν αποσύρονται τα ν/σ για την ανθρωπιστική κρίση και τις 100 δόσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

vouliΗ κυβέρνηση θέλησε να απαντήσει άμεσα στις πληροφορίες που θέλουν τους "θεσμούς" να επιχειρούν να μπλοκάρουν τα νομοσχέδια για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και τις 100 δόσεις.

ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΔΑΝΕΙΑ ΜΕΧΡΙ 25.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

trapezaΡευστότητα στην αγορά με τη μέθοδο των μικροδανείων μέχρι 25.000 ευρώ, διαμέσου της δημιουργίας Αναπτυξιακής Τράπεζας ή Ταμείου, σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομίας δήλωσε ο υπουργός Γιώργος Σταθάκης στη γενική συνέλευση των εμπόρων, και το γνωστοποίησε με σημερινή της ανακοίνωση η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

Επόμενο βήμα η διαχείριση των «κόκκινων δανείων»

E-mail Εκτύπωση PDF

daniaH δημιουργία ενός ενδιάμεσου φορέα διαχείρισης «κόκκινων» δανείων, περιλαμβάνεται μεταξύ των προτάσεων πολιτικής που επεξεργάζεται η κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα η σύμβουλος χρηματοπιστωτικών θεμάτων στην αντιπροεδρία της κυβέρνησης Κερασίνα Ραυτοπούλου, μιλώντας σε εκδήλωση της Τράπεζας της Ελλάδος.

Σελίδα 15 από 67

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com