A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τσίπρας: Σε 48 ώρες μετά το δημοψήφισμα θα υπάρξει συμφωνία

E-mail Εκτύπωση PDF

tsiprasΟ Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στον ΑΝΤ-1 εμφανίστηκε καθησυχαστικός ζητώντας από τον κόσμο να μην φοβηθεί, να ψηφίσει «όχι» για να μπορέσει να πάει στις Βρυξέλλες και να διαπραγματευτεί με ισχυρότερα όπλα για την επίτευξη συμφωνίας.

200 άνθρωποι του Πολιτισμού υπέρ του ΟΧΙ

E-mail Εκτύπωση PDF

oxiΥπέρ του «Όχι» στο δημοψήφισμα τάσσονται 200 άνθρωποι του πολιτισμού, σημειώνει σε κείμενό της η επιτροπή Πολιτισμού για το «Όχι». Ανάμεσά τους ο Νίκος Κούνδουρος, η Αφροδίτη Μάνου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Χάρρυ Κλυνν.

Η άδεια που δικαιούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι, για να ψηφίσουν στο δημοψήφισμα

E-mail Εκτύπωση PDF

simΕιδική άδεια απουσίας από την υπηρεσία τους χορηγείται στους δημοσίους υπαλλήλους, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία, προκειμένου να μπορέσουν να ασκήσουν το δικαίωμά τους να συμμετάσχουν στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, αναφέρεται σε εγκύκλιο που εξέδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος.

Την Πέμπτη η συγκέντρωση του ΟΧΙ στα Τρίκαλα

E-mail Εκτύπωση PDF

sirizaΤην Πέμπτη 2 Ιουλίου και ώρα 8:30 μμ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου θα γίνει η συγκέντρωση του ΟΧΙ στα Τρίκαλα με ομιλητή τον Π. Κουρουμπλή, υπουργό Υγείας.

«Να τους σταματήσουμε με το ΟΧΙ της αξιοπρέπειας-
της δημοκρατίας- της ΖΩΗΣ»

To ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ εκφράζει ΟΧΙ στα μνημόνια και ΝΑΙ στην Αντίσταση

E-mail Εκτύπωση PDF

oxiΔιαδώστε, τυπώστε και ρίξτε στην κάλπη του δημοψηφίσματος την Κυριακή 5 Ιούλη την πρόταση του ΚΚΕ
Οι Τομεακές οργανώσεις του ΚΚΕ στο νομό Τρικάλων καλούν τον Τρικαλινό λαό στο δημοψήφισμα της Κυριακής να μην επιλέξει ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη.

Συλλαλητήριο του ΚΚΕ στα Τρίκαλα

E-mail Εκτύπωση PDF

kkeΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ- ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ
ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ, ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ
Μ'αυτό το σύνθημα, οι Τομεακές Οργανώσεις του ΚΚΕ στο νομό Τρικάλων καλούν τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν την Παρασκευή 26 Ιούνη και ώρα 8 μ.μ., στην πλατεία Ρήγα Φεραίου των Τρικάλων,

Ένταξη αγροτών στη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τη ΔΕΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

sirizaΕρώτηση προς τον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την συμπερίληψη των αγροτών στις προβλέψεις για την ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τη ΔΕΗ.

ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΣΟΚ

E-mail Εκτύπωση PDF

pasok-1Σύμφωνα με το καταστατικό μας και τις αποφάσεις του Συνεδρίου:

1. Συγκροτείται Επιτροπή Εκλογών με χρέη Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, που θα έχει την ευθύνη της όλης διαδικασίας, με τον συντονισμό του Νίκου Σαλαγιάννη, αποτελούμενη από τους συντρόφους: Βογανάτση Δημήτρη, Δρούλια Ηρακλή, Κωνσταντόπουλο Δημήτρη, Λαμπρίδη Διονύση, Λεβέντη Θανάση, Πανταζή Κώστα.

Προβλήματα αποχαρακτηρισμού μειονεκτικών περιοχών του Ν. Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση PDF

siriza«Σοβαρά προβλήματα στους κτηνοτρόφους του Νομού Τρικάλων από τον αναιτιολόγητο χαρακτηρισμό αρκετών κοινοτήτων ως πεδινών.»
Σοβαρά προβλήματα στους κτηνοτρόφους ορεινών χωριών του Νομού Τρικάλων έχουν προκύψει από την απένταξη τους από τις μειονεκτικές γεωργικές περιοχές. Μία τέτοια διαφοροποίηση θα συνεπάγονταν τον αποκλεισμό των κτηνοτρόφων από μια σειρά ενισχύσεων που αφορούν στην στήριξη της κτηνοτροφικής παραγωγής.

Προκηρύχθηκε το έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

E-mail Εκτύπωση PDF

pasokΜε απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου με βάση το αρ.35 του καταστατικού, προκηρύχθηκε το έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Σελίδα 14 από 67

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com