A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Βασίλης Λεβέντης: Έχω στο «τσεπάκι» το 5% στις εκλογές.

E-mail Εκτύπωση PDF

enosi«Είκοσι πέντε χρόνια με είχαν ξεγραμμένο, τώρα ήρθε η ώρα της δικαίωσης», λέει ο Βασίλης Λεβέντης σε συνέντευξή του στη Realnews.

Μνημόνιο 3: Τα μέτρα – σοκ του δεύτερου πακέτου που ψηφίζεται την Τετάρτη

E-mail Εκτύπωση PDF

tsiprasΤην ώρα που οι τροικανοί εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα και ήδη από σήμερα κάνουν φύλλο και φτερό όλα τα υπουργεία, η Βουλή καλείται να ψηφίσει την Τετάρτη 22 Ιουλίου το δεύτερο πακέτο των προαπαιτούμενων κατ' εντολή των δανειστών - Για λόγους επικοινωνιακής τακτικής η κυβέρνηση «τράβηξε» πίσω τη ρύθμιση για τους αγρότες την οποία μεταθέτει για αργότερα.

Μεταμεσονύχτια βήματα προόδου στη Σύνοδο Κορυφής

E-mail Εκτύπωση PDF

la-gardeΒήματα προόδου προς την επίτευξη συμφωνίας σημειώνονται τις τελευταίες ώρες στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Σενάρια ανασχηματισμού από σήμερα Δευτέρα – Για πότε ακούγονται κάλπες

E-mail Εκτύπωση PDF

kalpesΠολλαπλές πολιτικές εξελίξεις φαίνεται ότι επιταχύνουν τα όσα έλαβαν χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Βουλή και συγκεκριμένα το «μίνι αντάρτικο» βουλευτών και κυβερνητικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα μέτρα που πρέπει να νομοθετηθούν έως την Τετάρτη σε περίπτωση συμφωνίας

E-mail Εκτύπωση PDF

vouliΤη νομοθέτηση συγκεκριμένων προαπαιτούμενων έως την Τετάρτη 15 Ιουλίου ζητούν οι εταίροι από την Ελλάδα. Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνονται μέτρα που αφορούν το φορολογικό, το ασφαλιστικό και τις ιδιωτικοποιήσεις.

Ασφαλιστικό: Όλες οι ανατροπές σε συντάξεις - όρια ηλικίας

E-mail Εκτύπωση PDF

pagomaΜεγάλες ανατροπές σε συντάξεις και όρια ηλικίας συνταξιοδότησης προβλέπει το τελικό πακέτο της κυβέρνησης. Έρχεται καταιγίδα μέτρων, με αύξηση εισφορών και δυσμενείς αλλαγές σε όλα τα Ταμεία. Τι γίνεται με ΕΚΑΣ και ρήτρα μηδενικού ελλείμματος. Τι προβλέπει το σχέδιο για τα εργασιακά.

Όταν η Ελλάδα διέγραφε το γερμανικό χρέος

E-mail Εκτύπωση PDF

elladaΤην απάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ προβάλλει το Russia Today.

Ποιοι επιθυμούν τη θέση του Σαμαρά

E-mail Εκτύπωση PDF

ndΤον όγδοο –μεταβατικό, σε πρώτη φάση- αρχηγό στην 41χρονη ιστορία της απέκτησε η ΝΔ στο πρόσωπο του τέως προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη, ο οποίος διαδέχεται τον Αντώνη Σαμαρά που, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το αναιμικό ποσοστό που συγκέντρωσε το «Ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής, υπέβαλε την παραίτησή του.

Παραιτήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς - Αναλαμβάνει προσωρινά ο Μεϊμαράκης

E-mail Εκτύπωση PDF

samarasΤην ανάγκη να παραμείνουν οι πολίτες ενωμένοι και να εξουδετερώσουν την απειλή του διχασμού υπογράμμισε στη δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός

Την απόφασή του να παραιτηθεί από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε σε δήλωσή του ο Αντώνης Σαμαράς, ορίζοντας ως προσωρινό πρόεδρο τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Η Ελλάδα ψήφισε ΟΧΙ - Πάνω από 61% το ποσοστό

E-mail Εκτύπωση PDF

oxi-1Προηγείται σε όλους τους νομούς το ΟΧΙ - Πού καταγράφονται τα μεγαλύτερα και τα μικρότερα ποσοστά
Ξεπερνά το 61% το ποσοστό του ΟΧΙ στο σημερινό δημοψήφισμα, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία από το υπουργείο Εσωτερικών.

Σελίδα 13 από 67

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com