A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΑΡΘΡΑ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΒΥΝΕΙ

E-mail Εκτύπωση PDF

pateras

Γράφει ο Δρ. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, D. Ed., M. Ed., Ph.D.
Δημοτικός Σύμβουλος – Πολιτευτής

Τραγελαφικές και πολύ επικίνδυνες καταστάσεις ζει ο Λαός μας τα τελευταία χρόνια. Σε καθημερινή βάση βιώνει αυτό που δεν μπορούσε να το φαντασθεί ανθρώπινος νους. Όλα δείχνουν, πως τίποτε δεν έμεινε όρθιο και πως ο καθένας χωριστά αναζητεί τρόπους για να επιβιώσει και για να προστατέψει τα παιδιά του, τα εγγόνια του, την πατρίδα του.
Ο εφιάλτης της φτώχειας και την ανεργίας στην κυριολεξία σαρώνει την χώρα και δημιουργεί αδιέξοδα στην συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, των υποζυγίων ... του φορολογικού συστήματος, των αγωνιστών και τίμιων ανθρώπων. Απ' αυτήν την βιβλική... καταστροφή εξαιρούνται οι λίγοι. Αυτοί που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έκλεβαν το κράτος δηλ. τον Λαό.

Άγιος Βασίλειος ή Σάντα Κλάους ;…

E-mail Εκτύπωση PDF

Agios-Vasileios-1Της Ευθυμίας Δ. Γιώτη

Η μετάβαση από έναν παλιότερο τρόπο ζωής στο σύγχρονο περιγράφεται με ισχυρές αντιθέσεις που εμφανίζουν από τη μια μεριά την ικανοποίηση για τις σημαντικές βελτιώσεις στις συνθήκες της ''υλικής ζωής'' (τροφή, κατοικία, ένδυση) και από την άλλη τη δυσφορία, κάποιες φορές, για την αλλαγή της στάσης απέναντι στην ''παράδοση''.

«ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΗΘΟΣ»…!

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΓράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D.
Δημοτικός Σύμβουλος – Πολιτευτής
Έπρεπε να περάσουν τέσσερις δεκαετίες από την Μεταπολίτευση για να χωνέψουμε όλοι μας ότι το πολιτικό σύστημα ήταν σάπιο, ήταν κομμένο και ραμμένο για ελάχιστες οικογένειες της πολιτικής και οικονομικής ελίτ και ότι μας κυβερνούσαν δικτατορικά και απαξιωτικά οι βλάκες απόγονοι της οικογενειοκρατίας. Τώρα όλοι έχουν καταλάβει ότι τόσα χρόνια είχαν τα ηνία της πατρίδας μας άνθρωποι με αλαζονεία, με αμετροέπεια, με άπαρση και χωρίς κοινό νου. Τα παιδιά του μπαμπά, της μαμάς, του θείου και της θείας παρέμειναν, στο πολιτικό στερέωμα, επί σαράντα χρόνια κραταιοί, μικροί, αναξιοπρεπείς και ανίδεοι.

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ…!

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΓράφει ο Δρ. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, D. Ed., M.Ed., Ph.D.
Δημοτικός Σύμβουλος – Πολιτευτής
Όλα είναι μαύρα, κακά και άραχνα στην πατρίδα μας. Έχουμε πολίτες που είναι βουτηγμένοι στην φτώχεια και την μιζέρια και πολιτικούς, που στην πλειοψηφία απολαμβάνουν, τα όσα έκλεψαν από τον λαό. Είμαστε σε μια κατάσταση οδυνηρή και πάμε στο άγνωστο με βάση τα όσα μας υπόσχονται οι επαγγελματίες Άρχοντες..., οι επαγγελματίες ψεύτες.

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΓράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D.Ed,. M.Ed., Ph.D.
Δημοτικός Σύμβουλος – Πολιτευτή
Στο μάτι του κυκλώνα ευρίσκεται η χώρα μας εδώ και κάμποσα χρόνια. Δεν μπορούσε κανένας μας να υποψιασθεί ή να φαντασθεί ότι θα φτάναμε ποτέ σ'αυτήν την θλιβερή κατάσταση. Εικόνες και ειδήσεις φρίκης πρωτόγνωρες και πρωτάκουστες κάνουν καθημερινά την εμφάνισή τους στα Μ.Μ.Ε. Φτωχοί άνθρωποι, σωστοί έμποροι, τίμιοι υπάλληλοι, αξιοπρεπείς συνταξιούχοι αυτοκτονούν ή κάνουν απόπειρες αυτοκτονίες γιατί είναι άνεργοι, γιατί δεν έχουν να φάνε, γιατί δεν έχουν να πληρώσουν τους φόρους ή την ΔΕΗ και γιατί δεν έχουν ούτε νερό, ούτε ρεύμα, ούτε προοπτική.

Σελίδα 145 από 189

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com