A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΑΡΘΡΑ

Τουρισμός, τελευταία ευκαιρία για ανάπτυξη

E-mail Εκτύπωση PDF

koyrelis

Η απόφαση μου να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μόνο εύκολη δεν ήταν. Το προσωπικό μου συμφέρον μου έλεγε πως έχω να κοιτάξω τη δουλειά μου, μια νέα επιχείρηση με πολλές ανάγκες. Οι περισσότεροι φίλοι μου με συμβούλεψαν ότι θα απογοητευτώ και πως θα φάω τα μούτρα μου εκεί που πάω να μπλέξω. Αρχικά ομολογώ πως συμφώνησα μαζί τους.

ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ…..

E-mail Εκτύπωση PDF

pateras

Γράφει ο Δ. Κώστας Πατέρας, D.Ed., M.Ed., Ph.D.

Δημοτικός Σύμβουλος – Πολιτευτής

        Στην κοινωνική και στην πολιτισμική ζωή υπάρχουν φαινόμενα που ανακυκλώνονται δηλαδή που παρουσιάζονται κάθε τόσο και φαινόμενα που δεν αλλάζουν ποτέ και είναι πάντα τα ίδια. Ο μεγαλύτερος ρήτορας της αρχαιότητας ο Δημοσθένης έλεγε, εδώ και 2.500 χρόνια ότι «οι πολιτικοί άλλα υπόσχονται και άλλα κάνουν» και ότι μπαίνουν στην πολιτική «πάμπτωχοι και φεύγουν πάμπλουτοι».

“Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ”

E-mail Εκτύπωση PDF

karalis

Όταν κάτι το θες πραγματικά, το σύμπαν συνωμοτεί μαζί σου για να το πετύχεις.

                                                                                                         Αλχημιστής

                                                                                                  PAULO COELHO

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για μένα, για να γίνει κάποιος Δήμαρχος.

Πού θα πάνε τα 3 δισ.;

E-mail Εκτύπωση PDF

3-dis

Χαρές και πανηγύρια σε κυβέρνηση, Βερολίνα και Βρυξέλλες για το άνοιγμα στις αγορές της Ελλάδας και για τα πρώτα λεφτά που μας δανείζουν κυρίως ιδιώτες επενδυτές και επενδυτικοί όμιλοι, μετά το καταραμένο 2010.


Ωραία όλα αυτά, για τα ψηφαλάκια που χρειαζόμαστε στις εκλογές που θα γίνουν σε ένα μήνα περίπου, χρήσιμα και για Μέρκελ και Σόιμπλε να δείξουν στους Γερμανούς πόσο μάγκες και κυρίαρχοι στο Eurogroup είναι, και ένα γλυκό υπνωτικό για όλους μας είναι το γεγονός αυτό. Αλλά ας μιλήσουμε για την ταμπακέρα:

ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

karalis 

Καραλής   Βάϊος  

Εκπαιδευτικός

 

Είναι αλήθεια, (γράφει ο μεγάλος φυσικός Γιώργος Γραμματικάκης στο βιβλίο του, (ένας αστρολάβος του Ουρανού και της Ζωής), ότι δεν πίστεψα ποτέ στην εξειδίκευση, στα περιχαρακωμένα όρια των ενδιαφερόντων ή των γνώσεων. Έτρεφα απλώς εκτίμηση απέραντη στην ανθρώπινη ποιότητα και την ποιότητα του νου. Και η ποιότητα αυτή μήτε με <<διδακτορικά διπλώματα μετράται, μήτε με όσα μας χαρίζει η κοινωνική αναγνώριση>>. Ως πρώτο χαρακτηριστικό της έχει την αναζήτηση της αλήθειας και το σεβασμό προς την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ, που δεν είναι πάντοτε το<< άθροισμα των γνώσεων>>.

Σελίδα 138 από 188

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com