A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΑΡΘΡΑ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ

E-mail Εκτύπωση PDF

iwannidis

Πέρασαν λοιπόν οι εκλογές και τα κόμματα επιδόθηκαν σε εξωφρενικές αναλύσεις εκτός τόπου και χρόνου των εκλογικών αποτελεσμάτων και των μηνυμάτων, που έστειλε ο ταλαίπωρος και σκληρά δοκιμαζόμενος λαός. Ακούγοντας τις ανακοινώσεις, έχω μείνει έκπληκτος από το γεγονός, ότι τα στελέχη και ιδίως οι ηγεσίες των κομμάτων συνεχίζουν, να ζουν στον γυάλινο κόσμο τους μακριά από τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πολιτών, που πληρώνουν τις άστοχες πολιτικές τους.

ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

pateras

Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D.

Δημοτικός Σύμβουλος – Πολιτευτής

 

          Στον αστερισμό της μετεκλογικής περιόδου και της αναμόρφωσης του πολιτικού σκηνικού ζούμε εδώ και λίγες μέρες. Ενδεχομένως, τα αποτελέσματα να μην έδειξαν πλήρη ανατροπή του στημένου και σάπιου συστήματος, αλλά η γλώσσα των αριθμών είναι πάντα καθαρή και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.

Δήλωση Παναγιώτας Δριτσέλη για τις συγχωνεύσεις – καταργήσεις σχολείων

E-mail Εκτύπωση PDF

dritseli

«Η κυβέρνηση συνεχίζει να κλείνει σχολεία και στο Νομό Τρικάλων. Με την ψήφο μας να σταματήσουμε άμεσα τις απαράδεκτες ενέργειες υποβιβασμού της δημόσιας παιδείας».

Παραμονές του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων απέστειλε προς έγκριση στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ένα σχέδιο απόφασης, που αφορά σε συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολικών μονάδων για το έτος 2014 – 2015. Με την ελπίδα ότι το σχέδιο αυτό θα «περάσει στα ψιλά» της εκλογικής επικαιρότητας, ο Υπουργός Παιδείας επιχειρεί να καταργήσει, να συγχωνεύσει ή να υποβαθμίσει πάνω από 150 σχολικές μονάδες ανά την επικράτεια, ενώ την ίδια στιγμή καταργεί και εκατοντάδες οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών.

Αντιμνημονική ψήφος στις Ευρωεκλογές

E-mail Εκτύπωση PDF

xrysoveloni

Τονίζει η βουλευτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Αντιμνημονιακή ψήφος στις Ευρωεκλογές, είναι το σύνθημα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και στη Μαγνησία. «Λένε ΟΧΙ» στην Ευρώπη των κερδοσκόπων και «ΝΑΙ» στην Ευρώπη της ισότητας των κρατών – μελών της», όπως υπογραμμίζει η βουλευτής Μαγνησίας των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Προσθέτει δε με έμφαση ότι η συμμετοχή στην κάλπη των Ευρωεκλογών είναι κάτι παραπάνω από σημαντική.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

mpoutinas

Έχει καθιερωθεί στην συνείδηση των περισσότερων Ελλήνων Πολιτών πως εκλογές σημαίνει πάντα αναμέτρηση κομμάτων και όχι προσώπων.

Όλες οι εκλογές όμως δεν είναι το ίδιο.

Οι εθνικές και οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι θεσμοί παράλληλοι και διαφορετικοί.

Σελίδα 137 από 189

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com