A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΑΡΘΡΑ

Χάνετε βάρος χωρίς δίαιτα; Προσέξτε το!

E-mail Εκτύπωση PDF
diaitaΗ ακούσια απώλεια βάρους είναι ένα ιατρικό πρόβλημα που απασχολεί αρκετούς ασθενείς που επισκέπτονται τον ειδικό παθολόγο. Το άτομο χάνει βάρος, χωρίς να το επιδιώκει. Η απώλεια βάρους μπορεί να συνοδεύεται από ανορεξία, ενδέχεται όμως να είναι παντελώς ανεξήγητη για τον πάσχοντα, να μη συνοδεύεται δηλαδή από μείωση της ποσότητας της τροφής λόγω ανορεξίας.

Οι γυναίκες βλέπουν περισσότερους εφιάλτες

E-mail Εκτύπωση PDF
efialtesΆλλοι βλέπουν ότι πέφτουν στο κενό ή ότι πνίγονται, άλλοι ότι κάποιος ή κάτι τους κυνηγάει, άλλοι ότι κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο παθαίνει κάτι κακό. Άλλοι πάλι υποστηρίζουν ότι τίποτε που βλέπουν στα όνειρά τους δεν τους τρομάζει και ότι δεν ξυπνούν ποτέ αγχωμένοι, φοβισμένοι ή ιδρωμένοι.

ΤΑ ΠΑΘΗ κατά τον Ι. Χρυσόστομο

E-mail Εκτύπωση PDF
GkiouzelisΣυνήθως λέμε πως ο άνθρωπος είναι ένα όν, το οποίο σκέπτεται, ενεργεί με αυτοβουλία, επιθυμεί και κάνει πράξη πολλές φορές τις επιθυμίες του. Αλλά αυτές οι επιθυμίες γίνονται κάποια στιγμή πάθη, που κυριεύουν την ψυχή και την κουράζουν σε σημείο πολλές φορές να φτάνει σε απόγνωση ο άνθρωπος και να διαπράττει παράλογες ενέργειες σε βαθμό πολλές φορές κακοήθειας. Παρασύρεται από τις «σειρήνες» της ευμάρειας και αποχαυνωμένου βίου καταστρατηγώντας τις κάθε είδους αρετές που φέρει.

Παππού, τι σημαίνει "όραμα";

E-mail Εκτύπωση PDF
Piperopoulos«Όραμα» παλικάρι μου σημαίνει να κοιτάζεις μπροστά, να βγάζεις τις παρωπίδες, να δημιουργείς προοπτικές για ελπίδα στη νέα γενιά όπου είναι ο μπαμπάς σου και η μαμά σου και για σένα σε μερικά χρόνια. Επίσης σημαίνει να έχεις Αρχές και πεποιθήσεις, να πιστεύεις σε αυτά που λες και να λες με θάρρος πάντα αυτά που πιστεύεις...

Να μη χαθεί άλλος χρόνος.

E-mail Εκτύπωση PDF
LOGO_-small
Κάθε μέρα που περνά από τις εκλογές ένα πράγμα κάνει πιο καθαρό: ότι δηλαδή το εκλογικό αποτέλεσμα παρά την θεαματική μείωση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, δεν συνιστά νέα εποχή, ανατροπή ή «ειρηνική επανάσταση» ,όπως επιχειρείται να καλλιεργηθεί, αν το εξετάσουμε από την σκοπιά του συσχετισμού των δυνάμεων μεταξύ της πλουτοκρατίας και των μονοπωλίων από την μια και του λαού από την άλλη.

Από τι κινδυνεύουμε όταν μας τσιμπήσει κουνούπι;

E-mail Εκτύπωση PDF
kounoupiΟ καιρός έχει αρχίζει ήδη να ζεσταίνει και για πολλούς ξεκινάει για άλλο ένα καλοκαίρι, ο Γολγοθάς των κουνουπιών. Ξεκινάει η βραδινή και μεταμεσονύχτια μάχη με τους "αόρατους" αλλά υπαρκτούς μικρούς εισβολείς που λατρεύουν να πίνουν το αίμα μας όταν κοιμόμαστε και όχι μόνο. Αλήθεια πόσες φορές ξυπνήσατε νευριασμένοι από το χαρακτηριστικό "βζζζζζζζζ" μέσα στα αυτιά σας; Τι μπορούμε να κάνουμε για να προστατευτούμε από τα κουνούπια; Τι μπορούμε να κάνουμε όταν μας τσιμπήσει κουνούπι; Κινδυνεύουμε να μας μεταφέρουν ασθένειες; και εάν ναι, ποιες; Ένα κουνούπι μπορεί να μας μεταδώσει τον ιό του Aids;

Μετά το «Λεφτά υπάρχουν» το«Βρήκαμε τα λεφτά»!

E-mail Εκτύπωση PDF
Untitled-1    Το συμπέρασμα που εξάγεται από το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα είναι ότι η χώρα μπαίνει σε μια σοβαρή περιπέτεια για τους ίδιους λόγους για τους οποίους με τις εκλογές του 2009 άρχισε να σέρνει τα βήματά της προς τον όλεθρο.

ΕΛΛΗΝΕΣ…

E-mail Εκτύπωση PDF

«Γνώμες, καρδιές, όσοι Έλληνες, ό,τι είστε, μην ξεχνάτε!kwstispalamas

Δεν είστε από τα χέρια σας μονάχα.

Όχι! Χρωστάτε και σ' όσους ήρθαν, πέρασαν,

θα'ρθουνε, θα περάσουν. Κριτές θα μας δικάσουν οι αγέννητοι, οι νεκροί».

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το AIDS

E-mail Εκτύπωση PDF

aids   Είναι ίσως η μεγαλύτερη μάστιγα της σύγχρονης εποχής με ολοένα και περισσότερους ανθρώπους ανά τον κόσμο να νοσούν πλέον από τον ιό αυτόν. Ο ιός του AIDS προκαλεί τρόμο σε πολύ κόσμο. Καλό θα ήταν να γνωρίζουμε ορισμένα πράγματα για την ασθένεια αυτή.

Αυτοί που μας «γκρέμισαν» υπόσχονται να μας…σηκώσουν!...

E-mail Εκτύπωση PDF
Piperopoulos   Χρόνια τώρα λειτουργούμε (όπως θα έλεγε ο μακαρίτης Ανδρέας, εάν ζούσε, ως αιθεροβάμονες) ζώντας "απογειωμένοι" στην ψευδαίσθηση που μας δημιούργησαν οι Πολιτικοί μας και το σαθρό Πολιτικό Σύστημα και οι τραπεζίτες πείθοντάς μας ότι..

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 94 από 95

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com