A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΑΡΘΡΑ

Έναν πολιτικό αυτόχειρα παρακαλώ

E-mail Εκτύπωση PDF
autoxirasΌ,τι θέλουν πουλάνε πια στην Ελλάδα. Δυστυχία, πανικό και πλακίτσα! Ακόμη και τους ανθρώπους που αυτοκτονούν καθημερινά, κι αυτούς τους πουλάνε για να μην χάσουν την καρέκλα τους, τις ψήφους τους, την εξουσία. Πρωί- πρωί στην πλατεία Βάθης ένας ταλαίπωρος πατέρας αποχωρίζεται την γυναίκα του και τα δυο του αγόρια μπροστά από το πούλμαν που φεύγει για τα Τίρανα.

«Τελείωσαν» την μεσαία, ακολουθεί η εργατική τάξη!..

E-mail Εκτύπωση PDF
piperopoulosΗ «αδυναμία ή άρνηση» των ελεγχόμενων από το ΠΑΣΟΚ Συνδικάτων να αντιδράσουν στις οδυνηρές «ρυθμίσεις» που επέβαλε και συνεχίζει να επιβάλλει η τρόικα στα ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ μαζί με τις 250 «ανιστόρητες» Βουλευτικές υπογραφές στο «νεκροσέντονο» των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ αποτελούν ιστορικά δεδομένα.

Κανείς δεν περισσεύει στη Νέα Δημοκρατία

E-mail Εκτύπωση PDF
alexiou   Μέσα σε ένα ρευστό πολιτικό κλίμα, που τα γεγονότα γύρω μας τρέχουν και οι ισορροπίες αλλάζουν με δραματικά γρήγορους ρυθμούς, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς βρίσκει το η γενναιότητα και απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλες τις φιλελεύθερες δυνάμεις. Στους ανθρώπους αυτούς που στη περίοδο της μεταπολίτευσης (ο κύκλος της οποίας σήμερα κλείνει) έδωσαν μάχες για την Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, για ένα σύγχρονο και ευέλικτο Κράτος, που να μπορεί να λειτουργεί προς όφελος του πολίτη. Στους ανθρώπους που στάθηκαν απέναντι στο «βαθύ Κράτος» του βολέματος, του λαϊκισμού και του ωχαδερφισμού.

«21 Μαϊου 2012: Παγκόσμια ημέρα Πολιτισμού.»

E-mail Εκτύπωση PDF
politismosΗ πολιτιστική ανάπτυξη είναι υπόθεση ευθύνης όλων απέναντι στον τόπο μας, αλλά και υπόθεση συμβολής στον ευρωπαϊκό και τον παγκό σμιο πολιτισμό. Χωρίς πολιτιστικό υπόβαθρο κανένα κράτος και καμιά χώρα δεν μπορεί να έχει οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, ούτε σταθερή δημοκρατική ζωή.

Είναι η τριχόπτωση φυσιολογική;

E-mail Εκτύπωση PDF
antresΤα πρώτα σημάδια αραίωσης στους άνδρες, καθώς και οι τρίχες από την μέχρι πρότινος υγιή κόμη των γυναικών είναι φαινόμενο ικανό να σπείρει τον πανικό, έστω και ανομολόγητο στους περισσότερους ανθρώπους, ιδιαίτερα αν η ηλικία δεν δικαιολογεί... απώλειες. Κάπως έτσι, οι ανησυχίες εγείρουν το ερώτημα: Είναι η τριχόπτωση φυσιολογική;

Οι G8 «θέλουν» την παραμονή μας στην Ευρωζώνη…

E-mail Εκτύπωση PDF
PiperopoulosΟλοκληρώθηκε η σύνοδος των Αρχηγών των 8 ισχυρότερων οικονομιών της Υφηλίου (της ομάδας γνωστής ως G8) σε Αμερικανικό έδαφος, στο γνωστό Camp David της Πολιτείας Maryland το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Πανελλαδικές εξετάσεις: Μερικές χρήσιμες συμβουλές

E-mail Εκτύπωση PDF

Piperopoulos   Κάθε χρόνο αυτή την εποχή, καθώς ανακοινώνεται η έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων για μια θέση σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ της χώρας μας, που φέτος ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα 21 του Μάη, παιδιά, γονείς και συγγενείς θα «ψηθούν» μεταφορικά, (και με τις ζέστη και πραγματικά) για την επιτυχή ολοκλήρωση προσπαθειών όχι μόνο της φετινής ακαδημαϊκής χρονιάς αλλά και για 2-3 περασμένες με την φροντιστηριακή προετοιμασία.

Η πολλή ζάχαρη κάνει κακό στο μυαλό

E-mail Εκτύπωση PDF
zaxariΗ κατανάλωση μεγάλης ποσότητας σακχάρων όπως η φρουκτόζη μπορεί να ελαττώσει τις νοητικές δυνάμεις, σύμφωνα με μία νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, που βασίστηκε σε πειραματόζωα και έδειξε ότι μειώθηκε η ικανότητα μάθησης και η μνήμη τους, μετά τη διατροφή τους με πολλή φρουκτόζη.

Εκλογές 2012: Το δις εξαμαρτείν (εν κάλπαις) ουκ πολιτικών σοφών...

E-mail Εκτύπωση PDF

Οι ανεπάρκειες, τα προβλήματα και οι αγκυλώσεις του πολιτικού

συστήματος οδηγούν σε δεύτερη εκλογική αναμέτρηση.

tasiopoulosΤο να πεις ότι το πολιτικό σύστημα της χώρας και ειδικά οι κατεστημένες δυνάμεις εξουσίας και διακυβέρνησης είναι κατώτερες των περιστάσεων, μοιάζει πλέον κοινοτυπία. Το χειρότερο, όμως, που μπορούσαν να κάνουν, είναι αυτό που έκαναν.

Πιστεύω, (ήμαρτον Κύριε), εις ένα «…Σύστημα»

E-mail Εκτύπωση PDF

PiperopoulosΌταν πριν 20 μέρες, ενόψει των εκλογών της 6ης Μαΐου έγραφα με τίτλο

«Θα σώσουν το «Σύστημα» οι συλλέκτες διαρροών» κάποιοι θεώρησαν ότι το είχα «παρατραβήξει» λίγο ενώ πολλοί συμφώνησαν με τους φόβους μου: http://piperopoulos.blogspot.co.uk/2012/04/blog-post_28.html

Όμως Δευτέρα βράδυ, 14 Μαΐου, πάλι μας μπέρδεψαν οι Αρχηγοί των Κομμάτων μετά τη συνάντηση τους (εκτός του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής) με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ Παπούλια καθώς με τις δηλώσεις τους ανακοίνωσαν ότι ΔΕΝ μπόρεσαν να συμφωνήσουν σε μια Οικουμενική Κυβέρνηση ή σε μια Κυβέρνηση Τεχνοκρατών-Προσωπικοτήτων.

Σελίδα 93 από 95

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com