A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΑΡΘΡΑ

Ν.Δ. «χάνει» κερδίζοντας, ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει «χάνοντας»…

E-mail Εκτύπωση PDF
piperopoulosΞεκινώ το σύντομο και «πιπεράτο», σημερινό μου σχόλιο με την (κατά Λουκά) ευαγγελική αναφορά «καὶ ἰδοὺ εἰσὶν ἔσχατοι οἱ ἔσονται πρῶτοι καὶ εἰσὶν πρῶτοι οἱ ἔσονται ἔσχατοι» ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στα αποτελέσματα των Εθνικών εκλογών του Οκτωβρίου 2009 όπου το ΠΑΣΟΚ, ως ΠΡΩΤΟ Κόμμα είχε πάρει ποσοστό 42,92% και 160 έδρες και ο ΣΥΡΙΖΑ, ως ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Κόμμα ποσοστό 4,60% και 13 έδρες...

Μέλι και κανέλα: Ο συνδυασμός που βοηθάει τον οργανισμό σας

E-mail Εκτύπωση PDF
meliΟ συνδυασμός μέλι και κανέλα και τα δύο αυτά συστατικά με μοναδικές θεραπευτικές ικανότητες, έχουν μια μακρά ιστορία ως θεραπεία στο σπίτι. Επίσης χρησιμοποιούνται όχι μόνο ως αρωματικά ποτά και ως φάρμακα, αλλά επίσης χρησιμοποιούνται ως εναλλακτικές λύσεις έναντι παραδοσιακών συντηρητικών τροφίμων λόγω των αποτελεσματικών αντιμικροβιακών ιδιοτήτων τους.

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΠΑΥCΑ ΑΓΙΑ ΜΕΤΕΩΡΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

ΤΟ CΥΝΑΞΑΡΙ ΤΗC ΔΕΥΤΕΡΑC 18-6-2012

OI AΓΙΟΙ ΤΗC ΕΚΚΛΗCΙΑC MAC ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ

anapausa

Mε τον 'Αρχιμ. Πολύκαρπο Καθηγούμενο της

'Ιεράς Μονής του 'Αγίου Νικολάου 'Αναπαυσά 'Αγίων Μετεώρων

Ο άγιος μάρτυς Λεόντιος

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ

E-mail Εκτύπωση PDF
paterasΣτις πιο κρίσιμες εκλογές οδηγείται η χώρα μας σε λίγα εικοσιτετράωρα. Χωρίς αμφιβολία η περίοδος της μεταπολίτευσης κλείνει οριστικά και αμετάκλητα, αφού το στημένο πολιτικό σύστημα της πελατοκρατίας, της οικογενειοκρατίας και της αναξιοκρατίας απέτυχε παταγωδώς και οδήγησε την κοινωνία σε τραγικά αδιέξοδα, με υψηλό δείκτη ανεργίας και με εμφανή στοιχεία της χρεοκοπίας.

Εμείς οι Έλληνε(ς)καταψηφίζουμε!

E-mail Εκτύπωση PDF
piperopoulos   Το είπα αρχικά στο «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη, ένα καλοκαιριάτικο πρωινό του 2010, με αφορμή τον θυμό μου και πολλών άλλων Ελλήνων που εξελίχθηκε στο «Κίνημα των Αγανακτισμένων» για να πνιγεί, τελικά, στα δακρυγόνα, χημικά και την απίστευτη βία των ΜΑΤ...

Παρέμβαση του πρώην υφυπουργού και βουλευτή Τρικάλων Νίκου Λέγκα

E-mail Εκτύπωση PDF
  •  Την ώρα αυτή υπερβαίνουμε τον προσωπικό και κομματικό μας εγωισμό.
  • Αυτή την ώρα η πολιτική επένδυση στην οργή και τον λαϊκισμό είναι καταστροφική

legasH επικείμενη εκλογική αναμέτρηση είναι η πιο κρίσιμη για την κοινωνία και το έθνος μας. Απειλούνται κατακτήσεις 38 χρόνων.

Είναι ώρα να τεθεί το εθνικό πλαίσιο συσπείρωσης και σύνθεσης, μέσα στο οποίο θα δημιουργηθούν συνθήκες ευρείας κοινωνικής και πολιτικής συναίνεσης. Αν δεν προκριθεί ο δρόμος της εθνικής ενότητας, η επόμενη γενιά θα μας κρίνει αμείλικτα.

«Αχταρμάς» κατάντησε η πολιτική μας ζωή!..

E-mail Εκτύπωση PDF
piperopoulosΣτην ψυχοκοινωνική θεωρία αποτελεί είναι αποδεκτό ότι η χάραξη ορίων και ο προσδιορισμός κάποιων στοιχείων αποδεκτής ατομικής και συλλογικής συμπεριφοράς είναι απαραίτητα για τη θεμελίωση "πλαισίων αναφοράς" που απορρέουν από το πλέγμα των γραπτών και άγραφων νόμων που τα διέπουν και από τη φύση των δεδομένων δομών και θεσμών που στοιχειοθετούν την κοινά αποδεκτή συστοιχία ηθών και εθίμων.

Μη μου μιλάτε άλλο για τιποτάδες

E-mail Εκτύπωση PDF
tilefonoΒαρέθηκα να ακούω για τα Κασιδιαρικά.. Μιλήστε μου για τη γάτα τη Λουλού και τον δασύτριχο μπαρμπέρη, αναλύστε μου το φαινόμενο της μπούργκα, το γιατί το κατσικίσιο γάλα είναι αντιαλλεργικό και το αγελαδίσιο βλάπτει, γιατί στα μαρούλια βάζουν ορμόνες, γιατί το 1305 δεν σε καλεί ποτέ για Χρόνια Πολλά, αλλά μόνον όταν θέλει να σου κόψει το τηλέφωνο. Kαι πάψτε να μου θυμίζετε το γιατί η δεξιά φαβορίτα του Ηλία Κασιδιάρη δεν πρόκειται να θρηνήσει ποτέ τον Ιγνάθιο Σάντσεθ Μεχίας!

Εμείς δεν θέλουμε να ...Αλλάξουμε !

E-mail Εκτύπωση PDF
makrigianisΗ Ευρώπη και οι κάτοικοί της διαλύονται και εμείς χαζοπαζαρεύουμε !

Ξαφνικά γεμίσαμε μαθητευόμενους μάγους με όραμα την εικόνα του Τσε και δίνουν οδηγίες για Ομάδες κρούσης καπεταναίους, εκτελέσεις και σαμποτάζ εναντίον των κατοχικών λέει δυνάμεων !

Όταν εμείς δεν έχουμε καμιά μα καμιά διάθεση να αλλάξουμε, ενώ απαιτούμε να αλλάξει όλη η Ευρώπη και να μας ταΐζει χωρίς να δουλεύουμε έχουμε χάσει πια κάθε μέτρο !

H κοινωνική ψυχολογία της «πρωτιάς»

E-mail Εκτύπωση PDF

piperopoulosΠαιδιά σε ΑΕΙ, ΤΕΙ, Μέση Εκπαίδευση βιώνουν στρες Εξετάσεων, τα Κόμματα στρες Εθνικών Εκλογών και οι ποδοσφαιρόφιλοι στρες EURO-2012...

Το λαϊκό τραγούδι περιγράφει εύστοχα τη σχέση ανάμεσα στον δάσκαλο που χρειάζεται το αστέρι του για να επιβεβαιωθεί επαγγελματικά και στον μαθητή που θέλει να διαπρέψει: «ο πιο καλός ο μαθητής ήμουν εγώ στην τάξη, κι δάσκαλοί μου με είχανε μη βρέξει και μη στάξει...» Και πάντοτε κάποιοι συμμαθητές θα υποβαθμίζουν τους «πρώτους» με χαρακτηρισμούς βαθμολαγνείας ή αποκαλώντας τους «φυτά» και «κοράκια».

Σελίδα 91 από 95

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com