A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΑΡΘΡΑ

Πολιτικά «Συγχαρητήρια» και…Συλλυπητήρια!..

E-mail Εκτύπωση PDF
piperopoulosOολοκληρώθηκε η διαδικασία ορκωμοσίας των 300 Βουλευτών που θα συμμετέχουν εφεξής στη Νέα Ελληνική -7-Κομματική Βουλή που πρόεκυψε από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, και διαθέτουμε σταθερό (ελπίζω) Υπουργικό Συμβούλιο...

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

E-mail Εκτύπωση PDF
paterasH κυβέρνηση, με Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά και με την στήριξη του Βαγγέλη Βενιζέλου και του Φώτη Κουβέλη, θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί και ως κυβέρνηση της «τελευταίας ευκαιρίας», αφού ανέλαβε το πιο δύσκολο έργο από την Μεταπολίτευση και μετά, δηλαδή να παραμείνει η χώρα μας στο Ευρώ, να κάνει σκληρές διαπραγματεύσεις με την Τρόικα, τους δανειστές και τους Εταίρους και να βγάλει την κοινωνίας μας από την οικονομική τραγωδία, που περνάει εδώ και τέσσερα χρόνια.

Τερμίτες στα Θεμέλια της Εθνικής μας ταυτότητας….

E-mail Εκτύπωση PDF
piperopoulosΑναρωτιέμαι πώς μας έφεραν μέχρι εδώ, μας πλάνεψαν με την ψευδαίσθηση ότι είμαστε πλούσιοι, και κατάντησαν την Ελλάδα ανυπόληπτο πτωχοκομείο.

21 Ιουνίου 2012 ημέρα ΄΄ΜΟΥΣΙΚΗΣ΄΄ 21 Ιουνίου 2012 Επιδείξεις Ωδείου Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση PDF
mousikiΑπογοήτευσε η παρουσίαση των επιδείξεων του ωδείου Καλαμπάκας. Μια ομάδα παιδιών του ωδείου (δεν γιόρτασαν όλα μαζί την ημέρα ΜΟΥΣΙΚΗΣ) παρουσίασαν την δουλειά τους μέσα σε ένα κλίμα υποτονικό και πρόχειρο.

Θα ανοίξουν σαμπάνιες στο Amherst College;

E-mail Εκτύπωση PDF
piperopoulosΠαρακολουθώντας την χτεσινή ορκωμοσία του Νέου Πρωθυπουργού της Ελλάδας, προκαθήμενου του νεοσύστατου «συνασπισμού» τριών πολιτικών Κομμάτων οδηγήθηκα στη μυθική «Λεωφόρο Αναμνήσεων» όπου έκανα δύο εντυπωσιακές διαπιστώσεις και συγκεκριμένα:

Η ΣΙΩΠΗ κατά τον Ι. Χρυσόστομο

E-mail Εκτύπωση PDF
GOUZELIS«Καιρός του σιγάν και καιρός του λαλείν» (Εκκλ. 3,7), ανφέρεται εις την Π. Διαθήκη και μάλιστα στο βιβλίο του Εκκλησιαστού. Το να μιλά κανείς είναι καλό, διότι συναναστρέφεται με τους διπλανούς του και ανταλλάσσει απόψεις και ιδέες. ΄Όμως υπάρχουν και οι στιγμές της σιωπής, που είναι πολλές φορές καλύτερες και μάλιστα όταν έχει σχέση με την αμαρτία. Διότι «η αμαρτία» μας λέει ο ι. Χ. « κρατεί την γλώσσα και ελέγχει τη συνείδηση, με αποτέλεσμα να κρατούν το στόμα τους κλειστό εκείνοι που αμαρτάνουν και να μένουν άφωνοι σαν να είναι δεμένοι με χαλινάρι, δηλ. με τη σιωπή».

Ν.Δ. «χάνει» κερδίζοντας, ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει «χάνοντας»…

E-mail Εκτύπωση PDF
piperopoulosΞεκινώ το σύντομο και «πιπεράτο», σημερινό μου σχόλιο με την (κατά Λουκά) ευαγγελική αναφορά «καὶ ἰδοὺ εἰσὶν ἔσχατοι οἱ ἔσονται πρῶτοι καὶ εἰσὶν πρῶτοι οἱ ἔσονται ἔσχατοι» ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στα αποτελέσματα των Εθνικών εκλογών του Οκτωβρίου 2009 όπου το ΠΑΣΟΚ, ως ΠΡΩΤΟ Κόμμα είχε πάρει ποσοστό 42,92% και 160 έδρες και ο ΣΥΡΙΖΑ, ως ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Κόμμα ποσοστό 4,60% και 13 έδρες...

Μέλι και κανέλα: Ο συνδυασμός που βοηθάει τον οργανισμό σας

E-mail Εκτύπωση PDF
meliΟ συνδυασμός μέλι και κανέλα και τα δύο αυτά συστατικά με μοναδικές θεραπευτικές ικανότητες, έχουν μια μακρά ιστορία ως θεραπεία στο σπίτι. Επίσης χρησιμοποιούνται όχι μόνο ως αρωματικά ποτά και ως φάρμακα, αλλά επίσης χρησιμοποιούνται ως εναλλακτικές λύσεις έναντι παραδοσιακών συντηρητικών τροφίμων λόγω των αποτελεσματικών αντιμικροβιακών ιδιοτήτων τους.

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΠΑΥCΑ ΑΓΙΑ ΜΕΤΕΩΡΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

ΤΟ CΥΝΑΞΑΡΙ ΤΗC ΔΕΥΤΕΡΑC 18-6-2012

OI AΓΙΟΙ ΤΗC ΕΚΚΛΗCΙΑC MAC ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ

anapausa

Mε τον 'Αρχιμ. Πολύκαρπο Καθηγούμενο της

'Ιεράς Μονής του 'Αγίου Νικολάου 'Αναπαυσά 'Αγίων Μετεώρων

Ο άγιος μάρτυς Λεόντιος

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ

E-mail Εκτύπωση PDF
paterasΣτις πιο κρίσιμες εκλογές οδηγείται η χώρα μας σε λίγα εικοσιτετράωρα. Χωρίς αμφιβολία η περίοδος της μεταπολίτευσης κλείνει οριστικά και αμετάκλητα, αφού το στημένο πολιτικό σύστημα της πελατοκρατίας, της οικογενειοκρατίας και της αναξιοκρατίας απέτυχε παταγωδώς και οδήγησε την κοινωνία σε τραγικά αδιέξοδα, με υψηλό δείκτη ανεργίας και με εμφανή στοιχεία της χρεοκοπίας.

Σελίδα 90 από 94

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com