A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΑΡΘΡΑ

Μαθήματα ανθρωπιάς…..

E-mail Εκτύπωση PDF
Για να αγαπάς και να μην κακοποιείς τα ζώα πρέπει να έχεις παιδεία.

anthropiaΤο να ζεις μαζί τους, απαιτεί πολύ σοφία. Ναι ...σοφία.

Το να τα κοιτάζεις στα μάτια και να εισπράττεις τον πόνο τους, θέλει περισσή σκέψη.

Χθες «πήρα συνέντευξη» από μια αδέσποτη σκυλίτσα η οποία μου είπε:

«Λάτρεψα πόδια κι έφαγα κλωτσιές.

Πλησίασα χέρια κι έφαγα ξύλο.

Τους κοιτάζω με συμπόνια κι εκείνοι με βρίζουν.

Ο κύριος...γενικώς!

E-mail Εκτύπωση PDF
Σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου

xatzinikolaouΟι τοποθετήσεις των νέων γενικών γραμματέων των υπουργείων, με ελάχιστες εξαιρέσεις, προκαλούν δυσάρεστη έκπληξη και έντονη απογοήτευση! Έκπληξη γιατί μετά από όσα έχουν συμβεί στη χώρα τα τελευταία δύο χρόνια, θα ανέμενε κανείς οι πολιτικοί μας ταγοί να έχουν αντιληφθεί το στοιχειώδες:

Μετά τη Συρία έρχεται η σειρά της Ελλάδος;

E-mail Εκτύπωση PDF
Του Χρήστου Μακρυγιάννη

magriotisΤο σχέδιο πλέον έχει αλλάξει, χωρίς το αντίπαλο δέος χωρίς νομικά και ηθικά κωλύματα τα πράγματα είναι πολύ ποιο εύκολα για την Νέα τάξη!

Ιτε «Παίδες» Ελλήνων…

E-mail Εκτύπωση PDF

piperopoulosΧρόνια τωρα βρίσκω την ίδια παρέα εκεί στην πλαζ του ΕΟΤ, γεγονός που μόνο του δεν έχει καμία ιδιαίτερη σημασία. Αλλά, σαν τις γυμνόστηθες ξενόγλωσσες καλλονές, που έρχονται και φεύγουν κάθε καλοκαίρι αφήνοντας στο νου κάποιες οπτικοακουστικές αναμνήσεις, αυτή η παρέα έρχεται, συναντιέται κάθε καλοκαίρι και κάπου στα μέσα του Σεπτέμβρη δίνει την υπόσχεση να.....ξανασυναντηθεί του....χρόνου! Αντίθετα, όμως, με τις καλλόνες που έχοντας γευτεί τις δικές μας ακρογιαλιές, του χρόνου θα εντυπωσιάσουν άλλα μάτια σ΄άλλα μέρη, τούτη η παρέα γίνεται σημαντική για δύο λόγους: για τη ζωντάνια της που φαίνεται στο πάθος όλων για κολύμπι και άσκηση και την εμμονή της να αψηφά τη φθορά του χρόνου.

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΠΑΥCΑ ΑΓΙΑ ΜΕΤΕΩΡΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

ΤΟ CΥΝΑΞΑΡΙ ΤΗC ΔΕΥΤΕΡΑC 

OI AΓΙΟΙ ΤΗC ΕΚΚΛΗCΙΑC MAC ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ

anapausa

ΑΕΙ, ΑΤΕΙ και «δάσκαλοι!»

E-mail Εκτύπωση PDF

piperopoulosΕίναι αλήθεια που πιστοποιείται όχι μόνο από τις προσωπικές μου εμπειρίες αλλά και από τις εμπειρίες που ο καθένας και η καθεμιά σας έχετε ότι στη ζωή μας υπήρξε εκείνος ο «δάσκαλος» ή εκείνη η «δασκάλα» που άφησαν ανεξίτηλα τα σημάδια τους επάνω μας, εκείνοι που σμίλεψαν, όπως το ήθελε και ο ποιητής Κωστής Παλαμάς***, τις ψυχές μας.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ

E-mail Εκτύπωση PDF
paterasΠερνάμε τις χειρότερες ημέρες των τελευταίων δεκαετιών και ζούμε καθημερινά με το άγχος του «τι θα ξημερώσει αύριο», του πως θα πληρώσουμε τους δυσβάστακτους φόρους, του πότε θα πιάσουμε δουλειά, του πώς θα κρατήσουμε την επιχείρηση στη ζωή και φυσικά τι θα γίνουν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.

«Μας περιμένουν δύσκολα…χρόνια!»

E-mail Εκτύπωση PDF
piperopoulosΚαλή επιτυχία στον νέο Υπουργό οικονομικών κ Γιάννη Στουρνάρα και μαζί ένα ΒΡΟΝΤΕΡΟ, εκ μέρους μου, «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» καθότι μετά την ορκωμοσία του σήμερα Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012 βγαίνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο δήλωσε, μεταξύ άλλων:

Αριθμοί, Πανηγυρισμοί και Δημοκρατία!..

E-mail Εκτύπωση PDF
piperopoulosΔιάβασα, όπως όσοι περιδιαβαίνουμε το διαδίκτυο και τον κόσμο των blogs, τη συνέντευξη του κ Τσίπρα στην αριστερή Τουρκική εφημερίδα Bir Gun.

Ο περιβαλλοντικός μας “λόγος”

E-mail Εκτύπωση PDF

Της Θέκλας Παρασκευούδη, Πρόεδρος ΔΣ Ελληνικού Οργανισμού ΠεριβάλλοντοςTHEKLA

www.eop.org.gr

“Αν δεν φροντίσουμε τη Γη, θα φροντίσει εκείνη τον εαυτό της, καθιστώντας μας ανεπιθύμητους”
James Lovelock, Η εκδίκηση της Γαίας

Μας φαντάζει περίεργο να δούμε κάποια στιγμή τον πλανήτη μας να μας θεωρεί ανεπιθύμητους, ειδικά στην χώρα μας. Η Ελλάδα είναι όντως αρκετά προικισμένη, αποτελώντας μια από τις πλουσιότερες χώρες της Ε.Ε σε βιοποικιλότητα, διαθέτοντας ένα σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα για ανάπτυξη: το φυσικό της περιβάλλον.

Σελίδα 89 από 95

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com