A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΑΡΘΡΑ

Περισσότερο χρόνο κ Σαμαρά;

E-mail Εκτύπωση PDF

piperopoulosΟμολογώ ότι είναι «πιπεράτο» ίσως και ελαφρώς ειρωνικό, αλλά όχι κακοπροαίρετο, το σύντομο σημερινό σχόλιό μου καθώς βούιξαν από το πρωί σήμερα τα Ευρωπαϊκά και Διεθνή ΜΜΕ για την Ελλάδα και τους Έλληνες και το ταξίδι του Έλληνα Πρωθυπουργού στην καρδιά της Ευρώπης...

ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΕΛΙΤ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΤις δυσκολότερες μέρες περνάει ο Λαός μας αυτήν την εποχή. Η ερχόμενη εβδομάδα και ο Σεπτέμβριος είναι ορόσημα για την τύχη της χώρας μας, για το μέλλον των παιδιών μας. Οι συναντήσεις του Πρωθυπουργού με κορυφαία στελέχη της Ε.Ε. , όπως με τον Γιούνγκερ, με τον Γάλλο Πρόεδρο Ολάν και την Καγκελάριο της Γερμανίας Μέρκελ θα κρίνουν την περαιτέρω πορεία μας σ' Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στην Ελλάδα πάντα θα υπάρχει ένας «τρελός», έτοιμος για το «μολών λαβέ»!

E-mail Εκτύπωση PDF

molonlaveΟ πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, την επόμενη εβδομάδα, θα διαπιστώσει από ...πρώτο χέρι τις πραγματικές διαθέσεις των εταίρων μας, κυρίως της Γερμανίας. Οι συζητήσεις αναμένονται δύσκολες, η συγκυρία δεν είναι ευνοϊκή (Ισπανία και Ιταλία αποτελούν μεγαλύτερο πονοκέφαλο), ενώ πληθαίνουν οι φωνές εντός της Γερμανίας για μια σκληρή στάση που θα ικανοποιεί το γερμανικό κοινό που εθίστηκε από τα γνωστά δημοσιεύματα της Bild.

ΜΜΕ: άλλο Ελεύθερα, άλλο...Ανεξέλεγκτα!

E-mail Εκτύπωση PDF
piperopoulosΗ έκρηξη στα ΜΜΕ που συντελέσθηκε στον ελληνικό χώρο τα τελευταία χρόνια δημιούργησε πρωτόγνωρες για την Ελληνική κοινωνία καταστάσεις. Συγκεκριμένα, τηλεόραση και ραδιόφωνο στη διάρκεια των τελευταίων τριών δεκαετιών μετά την «απελευθέρωσή» τους, επέφεραν σημαντικές αλλαγές στον κοινωνικό ιστό της Ελλάδος και καθώς συνεχίζουν τις εκπομπές τους «ανεξέλεγκτα» (δεν υποτιμώ, ούτε όμως θεωρώ καθοριστικού ρόλου τις παρεμβάσεις του γνωστού μας ΕΣΡ) συνεχίζουν να απειλούν ακόμη και με αλλοιώσεις το ψυχο-κοινωνικό μας σύστημα.

ΕΛΛΗΝΕΣ , ένας ΛΑΟΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΩΝ και τώρα …..ξεπεσμένων

E-mail Εκτύπωση PDF
ellinesΞεχάσαμε τις παραδόσεις μας

Ξεχάσαμε τη γλώσσα μας

Ξεχάσαμε τη μουσική μας

Ξεμείναμε από αγωγή

Ξεβρακωθήκαμε ξαναφορώντας ......φράγκικα ( έτσι έλεγαν παλιά τα κουστούμια όταν πρωτοφορέθηκαν κι' αντικατάστησαν τη....φουστανέλα και τις ...βράκες !!).

Με καταξεσχισμένα παντελόνια περπατούν οι....κορασίδες , και με... πολύχρωμες βερμούδες , οι χοντροτριχοπόδαροι Ρωμιοί....( πως δεν τους άρπαξε ακόμα ο....μπόγιας Θεέ μου !!!).

ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΕδώ και μερικά χρόνια η κοινωνία μας, με τον σταυρό του μαρτυρίου στον ώμο, ανεβαίνει τον ανηφορικό της Γολγοθά. Ζει το δικό της μεγάλο ΔΡΑΜΑ, που το δημιούργησαν το στημένο και σάπιο πολιτικό σύστημα και η απληστία των περισσοτέρων πολιτικών προσώπων. Όλοι γνώριζαν το που μας οδηγούσαν οι τότε κρατούντες, λίγοι, όμως, είχαν το θάρρος να καυτηριάσουν την λεηλασία του κράτους και την Διαφθορά της πολιτικής ζωής. Κι όλους αυτούς, με διάφορα προσχήματα, η διεφθαρμένη εξουσία της Οικογενειοκρατίας και της Πελατοκρατίας φρόντιζε να τους... αποκεφαλίζει και να τους βγάζει από την μέση. Οι ηθικοί και οι πολιτικοί με τα καθαρά χέρια και με τις αξίες έπρεπε να εξαφανισθούν.

Η ψυχική μας μοναξιά στη σημερινή κρίση

E-mail Εκτύπωση PDF
tsertosΦράχτες ψυχικής ερημιάς, αναξιοκρατίας, ανεργίας, στήνουν οι μεγάλοι και οι παρεπίδημοι της εξουσίας, στους σημερινούς νέους, οι αριστούχοι της Λέσχης Bildeberg μαθητεύσαντες μαθητές.

Βέβηλα, κίβδηλα, σκύβαλα θάναι τα Γεγονότα μας, στον Ελλαδικό χώρο, στην Ελλαδίτσα μας.

Ελεύθερα!!!

E-mail Εκτύπωση PDF
eleftheraΑγαπητοί μου αναγνώστες,

η στήλη που αγαπήσατε και με πάθος αναζητούσατε κάθε Δευτέρα στην εφημερίδα ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ επανέρχεται και στον Ηλεκτρονικό Τύπο.

Σήμερα αφού σας ευχηθώ Καλό υπόλοιπο Καλοκαιριού, σας αφήνω να διαβάσετε την πλούσια θεματολογία του AntilogosNews και φυσικά τo αγαπημένο «Ελεύθερα».

Σχέσεις περιέργως ανάλογες!..

E-mail Εκτύπωση PDF
piperopoulosΥπάρχουν ψυχοκοινωνικά φαινόμενα που με την ολοκλήρωσή τους μορφοποιούν νέα σχήματα και δομές σε θεσμούς και θεσμικά όργανα κοινωνιών. Τέτοιου είδους φαινόμενα είναι δύσκολο, ίσως και ακατόρθωτο, να τα μελετήσει και να τα αξιολογήσει κανείς με επιτυχία την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Τα φαινόμενα που βιώνει εδώ και μερικά χρόνια η Ελλάδα ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία και τόσο οι αιτίες τους όσο και οι μακροχρόνιες επιπτώσεις τους για τη χώρα μας, την ευρώ ζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση και ολάκερο τον Δυτικό κόσμο είναι ακόμη...ασαφείς!

ΤΟ CΥΝΑΞΑΡΙ ΤΗC ΔΕΥΤΕΡΑC OI AΓΙΟΙ ΤΗC ΕΚΚΛΗCΙΑC MAC ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ

E-mail Εκτύπωση PDF
Mε τον 'Αρχιμ.Πολύκαρπο Καθηγούμενο της 'Ιεράς  Μονής του 'Αγίου Νικολάου 'Αναπαυσά 'Αγίων Μετεώρων

anapausaΔΕΥΤΕΡΑ 6 AΥΓΟΥΣΤΟΥ

Η Μεταμόρφωσις του Σωτήρος

Επειδή πολλές φορές ο Κύριος προείπε στους μαθητές του όχι μόνο για το Πάθος και το Σταυρό , αλλά και για τους μελλοντικούς διωγμούς και τις θλίψεις αυτών των ίδιων των μαθητών του

Σελίδα 87 από 95

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com