A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΑΡΘΡΑ

«ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΣΑΣ;»

E-mail Εκτύπωση PDF

filotimoΟ μεν Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής, με δεξί χέρι τον Μπαρμπαρόσσα, έπνιξε στο αίμα πριν από 500 περίπου χρόνια, τη Ρόδο και την Κέρκυρα. Ο Χαλίτ Εργκένς, όμως που τον υποδύεται στο ομώνυμο σήριαλ και που «κατασφάζει» τις καρδιές της ελληνικής τηλεμάζας, έρχεται να κατακτήσει ειρηνικά τη δόλια πατρίδα αγοράζοντας τεράστια έκταση κοντά στα Μετέωρα, όπου θα υψώσει μεγαλοπρεπές σαλέ!...

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΚαταιγισμό από πολιτικά και οικονομικά γεγονότα δέχεται σε καθημερινή βάση ο πολίτης από τα Μ.Μ.Ε. του κέντρου και της επαρχίας. Ένα μικρό μέρος αυτών των πληροφοριών πράγματι ενημερώνει την κοινωνία, για να μάθει την αλήθεια των όσων γίνονται γύρω της, ενώ το μεγάλο κομμάτι αυτών βομβαρδίζει για να γίνει η πλύση εγκεφάλου και να επιτευχθεί ο σκοπός των κρατούντων, που είναι η παραπληροφόρηση και η παραπλάνηση.

Ε65. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ;

E-mail Εκτύπωση PDF

Πέρασε ένας μήνας από την προηγούμενη παρέμβασή μου σχετικά με την ουσιαστική εγκατάλειψη του alexakosΑυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας (Ε65). Ομολογώ ότι είμαι απογοητευμένος με τους εκπροσώπους μας στη Βουλή και την Αυτοδιοίκηση. Δυο - τρεις δηλώσεις για επικοινωνιακούς λόγους και αποκεί και πέρα, κατάθεση όπλων. Πλήρης συνθηκολόγηση

Η συνέπεια και η σοβαρότητα όταν επιλεγούμε άρχοντες

E-mail Εκτύπωση PDF

KatsarosΗ Ελλάδα ταλαιπωρείται από την αδυναμία της να επιλέξει τους σωστούς ανθρώπους. Συνηθισμένη να επαναπαύεται σε ένα φαύλο κύκλο πολιτικής οικογενειοκρατίας, με πρόσωπα που αναζητούν το κυβερνητικό προνόμιο ως σαν τοπικοί σωτήρες ή εθνοσωτήρες!!!

ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ 2013

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΟ Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, γνωρίζει καλά πως η ανοχή των πολιτών στη σημερινή κυβέρνηση και στην τήρηση των προεκλογικών δεσμεύσεών της δεν είναι απεριόριστη και έχει τα όριά της.

Φτάνει ρε…

E-mail Εκτύπωση PDF

skitsoΓια τόνομα του Θεού, σταματήστε. Μια χούφτα μείναμε ανάμεσα σε ένα εκατομμύριο αθλιοφουκαράδες που γαντζώθηκαν επάνω μας σαν τις ψείρες. Μια χούφτα που βολοδέρνουμε σε Σκύλλα και Χάρυβδη σε σατανάδες και δαιμόνια. Μια χούφτα μελλοθανάτων.

Αθλητισμός για τον άνθρωπο και όχι για τα κέρδη…

E-mail Εκτύπωση PDF

dritseliΓια την Αριστερά ο αθλητισμός αποτελεί ένα βασικό κοινωνικό αγαθό, με χαρακτηριστικά τελείως διαφορετικά από εκείνα που επιβάλλει το σημερινό νεοφιλελεύθερο εμπορικοποιημένο μοντέλο πρωταθλητισμού της αγοράς. Ο αθλητισμός επιτελεί κοινωνικά θετικές λειτουργίες και είναι απαραίτητο να αποτελεί σημείο εστίασης της κρατικής πολιτικής.

H ΔΕΗ, μια παλιά μου αγαπημένη

E-mail Εκτύπωση PDF

DEIΕίναι μέρες τώρα, περίπου ένας μήνας ή λίγο παραπάνω, που βλέπω στα ελληνικά ιδιωτικά κανάλια, όταν δεν παίζουν τούρκικα γελοία σήριαλ, διαφημίσεις της... ΔΕΗ

Τελείωσαν τα κόμματα! Συνεχίζουν τα κυκλώματα

E-mail Εκτύπωση PDF

karapanagiotiΚαταφέραμε τις λέξεις, αξιοπρέπεια , ηθική και τιμιότητα να τις μετατρέψουμε σε λέξεις άνευ σημασίας και έννοιας.

Όποια πέτρα και να σηκώσεις σε οποιοδήποτε χώρο και αν κοιτάξεις, παντού τα ίδια.

Να φορολογηθεί η πολιτική βλακεία

E-mail Εκτύπωση PDF

forologiaTo κόλπο είναι γνωστό: πετάμε στις τηλεοράσεις και τα ΜΜΕ ένα τρομακτικό φορολογικό συντελεστή (45%), πρόθεση για φορολόγηση στα… παιδιά(!), ώστε μετά τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης, αυτά να αποσυρθούν ή να περιοριστούν, οπότε η κυβέρνηση να φανεί κοινωνικά ευαίσθητη! Αστεία πράγματα, στα όρια της γελοιότητας.

Σελίδα 81 από 94

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com