A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΑΡΘΡΑ

η Παιδεία εν Τάφω

E-mail Εκτύπωση PDF

olteeΟ Χριστός Αναστήθηκε – Αλήθεια, Αναστήθηκε ! Όμως, η Παιδεία ενταφιάζεται και μαζί με αυτήν, κάθε ελπίδα για Ανάσταση της πατρίδας μας !!
– Μα, τόση φασαρία για δύο ώρες διδασκαλίας παραπάνω ;
– Να «βάλουν πλάτη» και οι εκπαιδευτικοί ! Εδώ βουλιάζει η Ελλάδα.
– Δε μπορεί να υπάρχει τόση ανεργία στον ιδιωτικό τομέα και οι Δημόσιοι Υπάλληλοι να έχουν μόνιμη δουλειά !

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ «ΘΙΑΣΟΣ»

E-mail Εκτύπωση PDF

papasimosΤην ώρα, που η Ελλάδα βυθίζεται στην παρακμή, την ύφεση και την κοινωνική απόγνωση, η τρικομματική κυβέρνηση, με επικεφαλής τον πρωθυπουργό, επιδίδεται σε επικοινωνιακές «πιρουέτες».

Όχι στα νέα μέτρα. Κανένας πολίτης να μην δει την ζωή του να υποθηκεύεται…

E-mail Εκτύπωση PDF

panagiotaΓια ακόμα μια φορά η Βουλή των Ελλήνων κλήθηκε να συζητήσει πάνω από 100 σελίδες νέων μέτρων σε μερικές ώρες, με την διαδικασία του κατεπείγοντος και με την γνωστή πλέον μορφή του ενός και μόνο άρθρου.

ΣΕ ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΔιανύουμε την Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών και ο Υιός του Θεού σε λίγο θα σταυρωθεί ανάμεσα σε δύο ληστές, προκειμένου να σώσει τον κόσμο από τις αμαρτίες. Είναι βέβαιο πως την ερχόμενη Κυριακή όλοι μας θα ψάλλουμε το «Χριστός Ανέστη» και θα ανταλλάσσουμε ευχές για υγεία, χαρά και ευτυχία.

Μας έχουν τρελάνει

E-mail Εκτύπωση PDF

xardavelasΑυτό δεν λέγεται φορολογική πολιτική, στρατηγική, σχεδιασμός ή όπως αλλιώς λέγεται.
Αυτές οι καθημερινές αλλαγές στο τι και πόσα πρέπει να πληρώσουμε στην εφορία, σε πόσες δόσεις, οι διευκολύνσεις ή οι επιπτώσεις που υπάρχουν γι' αυτούς που πληρώνουν και γι' αυτούς που δεν πληρώνουν, για τα χαράτσια για τα ακίνητα που κάθε μέρα αλλάζουν, όλο αυτό το μπάχαλο εμένα μου θυμίζει τη γνωστή φράση «ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε και ό,τι αρπάξει ο κ... μας».

Δεν αλλάζει τίποτα

E-mail Εκτύπωση PDF

napoleonΗ πιο δογματική, αδιάλλακτη και καταστροφική συντεχνία στην Ελλάδα είναι η πολιτική τάξη που την κυβερνά. Δεν θέλουν να αλλάξουν τίποτα γιατί απλούστατα δεν θέλουν να αλλάξουν οι ίδιοι.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ «ΟΛΕΘΡΟΣ»

E-mail Εκτύπωση PDF

papasimosΗ Ευρώπη «φλέγεται απ' άκρη σ' άκρη», με εντονότερες τις «φλόγες» στον Νότο, αλλά και εμφανή, πλέον, τα σημάδια μεταφοράς της «φωτιάς» και στον Βορρά.

ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ (Μέρος Ά)

E-mail Εκτύπωση PDF

paleoxori 1Το προηγούμενο διάστημα στην περιοχή του Παλαιοχωρίου Καλαμπάκας εκδηλώθηκαν κατολισθήσεις μεγάλης κλίμακας. Την Παρασκευή 12/4/2013 ο Απόστολος Κολίτσας Γεωλόγος MSc Π.Θ. και αντιπρόεδρος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Κ./Ε.) επισκέφτηκε την περιοχή από την πλευρά της Κρανιάς συνοδευόμενος από τον κ. Στέφανο Μήτσιο, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την περιοχή από τις ορεινές πεζοπορίες που πραγματοποιεί. Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι η βοήθεια του κ. Στέφανου Ζαραμπούκα (κάτοικο Κρανιάς) ήτανε πολύτιμη.

ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ «ΩΔΗ» ΣΤΟΝ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΣΜΟ

E-mail Εκτύπωση PDF

papasimosH υπερψήφιση της «ντροπολογίας», που απαλλάσσει τις διοικήσεις των τραπεζών (κυρίως της εκποιημένης Αγροτικής Τράπεζας), που έδωσαν «θαλασσοδάνεια» 250 εκατομμυρίων ευρώ τουλάχιστον στα κόμματα του δικομματισμού, που συνεχίζουν να κυβερνούν αυτόν τον τόπο από το 1974, και μαζί με αυτές, τους προέδρους και τους ταμίες των κομμάτων αυτών, καθώς και όλου του υπολοίπου «εσμού» των «χρυσοκανθάρων» των μη κυβερνητικών οργανώσεων, αποτελεί, χωρίς υπερβολή, το απόγειο της παρακμής, αλλά και του αμοραλισμού του πολιτικού συστήματος σ' αυτή την Χώρα.

«Το μνημόνιο βάζει λουκέτο στη ΔΕΗ Καλαμπάκας»

E-mail Εκτύπωση PDF

VLAXOSΔεν πέρασε πολύς χρόνος από το λουκέτο στη ΔΟΥ και το ΙΚΑ Καλαμπάκας και η κατοχική πολιτική του μνημονίου έρχεται να βάλει άλλο ένα σε μια υπηρεσία μείζονος σημασίας για την πόλη αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Σελίδα 78 από 95

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com