A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΑΡΘΡΑ

ΩΡΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

ioanidisΣε μια κρίσιμη στιγμή για την Ελλάδα και την Ευρώπη οι πολίτες τόσο της χώρας μας όσο και όλων των χωρών, που συμμετέχουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση αναρωτιούνται, τι άλλο πρόκειται, να συμβεί και πόσο η κατάσταση μπορεί, να βελτιωθεί ή να χειροτερέψει, επηρεάζοντας άμεσα την καθημερινότητα τους. Το ερώτημα παίρνει ακόμη μεγαλύτερη συμβολική διάσταση πια, μια και η ίδια η ΕΕ έχει ανακηρύξει το 2013 σε έτος Ευρωπαίων πολιτών. Έχει λοιπόν σημασία, να αναλύσουμε, τι κάνει για τους Ευρωπαίους πολίτες και πώς αντιμετωπίζει τα προβλήματα τους αυτή.

ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΤις τελευταίες δεκαετίες έγιναν πολλά και σοβαρά λάθη από τους εκάστοτε κυβερνώντες σχεδόν σ' όλους τους τομείς, στην Υγεία, στην Παιδεία, στο κράτος, στην Οικονομία, στην Γεωργία, στο Εμπόριο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΗ πατρίδα μας μεταβλήθηκε, εδώ και μερικά χρόνια, σε πειραματόζωο και στην πλάτη της παίζουν διάφορα πολιτικά και οικονομικά παιχνίδια οι περίφημοι... δανειστές μας, που νοιάζονται για δύο μόνο πράγματα, για το πώς θα πάρουν μεγάλα κέρδη από την κρίση στη χώρα μας και για το πώς θα αγοράσουν «αντι πινακίου φακής» τα ... χρυσαφικά μας.

Ναι στις ιδιωτικοποιήσεις όχι στην «αποικιοποίηση» της χώρας

E-mail Εκτύπωση PDF

sotirisΟ κύριος ρόλος του κράτους είναι η οικοδόμηση μιας ελεύθερης, ανοιχτής και δημοκρατικής κοινωνίας, στην οποία θα προστατεύονται ισοδύναμα όλοι οι πολίτες και θα είναι σεβαστά τα οικονομικά τους δικαιώματα. Παράλληλα, θα πρέπει να κατοχυρώνονται και βασικοί κανόνες κοινωνικής δικαιοσύνης. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει αλόγιστες παρεμβάσεις και σπατάλες στην οικονομία.

Η επικοινωνιακή υποκρισία των κυβερνώντων

E-mail Εκτύπωση PDF

tsirizaΑξιέπαινη η προσπάθεια της τροικανής μνημονιακής κυβέρνησης να πείσει τον ελληνικό λαό ότι άρχισε η ανάκαμψη και υπάρχει στη χώρα σταθερότητα και ότι σώσανε για άλλη μια φορά τη χώρα από τη χρεοκοπία. Δυστυχώς γι΄ αυτούς όλα τα στοιχεία και τα νούμερα είναι αδιάψευστος μάρτυρας περί του αντιθέτου.

Το όραμα για την Ψηφιακή Ελλάδα, παραμένει ακόμη ζωντανό!

E-mail Εκτύπωση PDF

tamilosΈνα όραμα που γεννήθηκε πριν 10 χρόνια στα Τρίκαλα, με την προσδοκία της από απόσταση, παροχής υπηρεσιών του Δήμου στους Δημότες και τους επισκέπτες της πόλης.

Ένα όραμα που  οδηγεί σε ένα νέο μοντέλο τοπικής ανάπτυξης,  στο οποίο ο ρόλος της Τοπικής Αρχής ισχυροποιείται και αναβαθμίζεται όχι μόνο ως  αρωγός του πολίτη αλλά και ως μοχλός  αειφόρου οικονομικής ανάπτυξης.

«ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙΣ»! ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟ!

E-mail Εκτύπωση PDF

pasalarisΣτις 28 Μαΐου του 1979,σαν σήμερα, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής υπέγραφε στο Ζάππειο τη σωτήρια προσχώρηση της Ελλάδας στην ΕΟΚ. «Απώτερος σκοπός μου ήταν να καταστήσω τα σύνορά μας ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ, ώστε προστατέψω τη χώρα μου από την Τουρκία», μου είχε εκμυστηρευθεί (off the record) σε μια συνάντησή μας ,λίγες μέρες αργότερα. Tι σύμπτωση όμως!..Η σπουδαία εκείνη τελετή στο Ζάππειο είχε συμπέσει ημερομηνιακά -άραγε κατά τύχη;- με την άλωση της Πόλης, στις 29 Μαΐου του 1453!...

Εμείς πουλάμε και αυτοί επενδύουν;

E-mail Εκτύπωση PDF

samarasΤελικά αυτοί αγοράζουν ή επενδύουν; Ιδού το ερώτημα για να μαθαίνουν και τα παιδιά μας σωστά ελληνικά. Πάντως το αντίθετο του ρήματος «πουλάω» είναι «αγοράζω» και όχι «επενδύω».

ΕΛΛΑΔΑ: ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

papasimos«Ελλάδα, αποικία χρέους – Ευρωπαϊκή αυτοκρατορία και Γερμανική πρωτοκαθεδρία» είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου του καθηγητή Πολιτικών Επιστημών και Προέδρου της Κίνησης Ιδεών και Δράσης Κ.Ι.Δ. «ΠΡΑΤΤΩ», Νίκου Κοτζιά, που κυκλοφόρησε απ τις εκδόσεις Πατάκη πριν λίγες μέρες.

Για την «ΑΝΑΣΤΑΣΗ» χρειάζεται ανατροπή

E-mail Εκτύπωση PDF

papasimosΤρία χρόνια περίπου από το διάγγελμα Γ. Παπανδρέου στο Καστελλόριζο, που σηματοδότησε την ένταξη της Ελλάδας στον μνημονιακό «Προκρούστη», με βάση πλέον τα αποτελέσματα αυτών των «θανατηφόρων μνημονιακών πειραμάτων», ο απολογισμός είναι καταστρεπτικός.

Σελίδα 77 από 95

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com